Şimdi Ara

Kursların Tek ders Vermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Kardeşim mezuna kaldı ve önümüzdeki sene için kurs/dershane arıyoruz. Görüştüğümüz bir yer, yeni yasaya göre kursların artık tek ders verebileceğini söyledi(sadece matematik gibi). Tüm dersler için kurumun özel kolej adı altında eğitim vermesi gerekiyormuş ya da birden fazla binası olması gerekliymiş.

    Bu olayın doğruluğu nedir arkadaşlar? Neye göre seçim yapılmalıdır bu durumda?



  • Doğru.Bu Sene Çıkan Bir Kanun.Eğer Tek Binada Tüm Dersleri Vermek İsterse Temel Liseside Olması Gerek.Yani 9-10-11-12.Sınıfta Olması Gerekiyor ve Bu Şekilde Mezunlara Kurs Verebilir.Ama Temel Lisesi Yoksa Sadece Mezun Kursu Varsa Her Ders İçin Farklı Bina Olması Gerekiyor.Bu Şekildeki Kurumlardada Maalesef Fiyatta Artış Oluyor Masraf Arttığı İçin.Binalar Zaten Yakın Olur ve O Ayarlanır.Yani 2.Derste Bu Binadan Çıkıp 3.Derste Diğer Binada Dersi Olmaz.Sabahtan-Öğleden Sonra Diye Ayarlanır.Yapması Gereken Kaliteli Eğitime Göre Kurum Seçmeniz.
  • Etut merkezleri kapandi , kurslarda tek ders veriyor. Aksini soyleyenlere itibar etmeyin. Temel liselerde sadece mezunlara ama tum derslerden veriyor. Uygun fiyatli temel lise onerim istanbul kucukcekmece ozel mustafa orta analiz temel lisesi , kurs 3.500 lise fiyati 5.500 suan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.