Şimdi Ara

Kurusıkı Kargo Hakkında [Bilgisi Olanlar Lütfen] ACİL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar elimde babamdan yadigar bir kurusıkı vardı Rahmetli 2000 yılından beri kullanmıyordu. Bu yılın başında buldum evde bi kuytu köşede. Deneme atışı yaparken kızak kırıldı. 5 aydır harıl harıl parça ve ya tamir ustası arıyorum. Şimdi Kütahya'da bi Abiden aynı silahın aynı parçasını buldum. Fakat ben kocaelide oturuyorum. Kargolatmayı düşünüyorum ama PTT yi aradım sadece av tüfeği kargolanıyor dediler. Av tüfeği alınırken kurusıkı neden alınmıyor kurusıkıyı geçtim 1 tane kızak be. Neyse sorum kargolatma şansımız varmıdır acaba Silah tam olarak değil sadece kızak kısmı kargolanacak.

    Merak edenler için silah Woltra Combat Mod 85 9mm

    Bilgisi olan daha önce tecrübe etmiş olanlar yardımcı olursa çok makbule geçer.



  • Parçanın tam olarak neye benzediğini bilmiyorum ama herhangi bir aletin herhangi bir parçası da olabilir nihayetinde. Direk olarak silah gönderilmeyecek sonuçta araba parçası vb. gibi bir bahane ile gönderilir sorun çıkacağını sanmıyorum. Parçayı güzelce kutulaması yeter. Kargo görevlisi sorar sadece ona da araba parçası der geçer. Yolda veya dağıtımda kimse açıp kurcalayamaz zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rootzilla -- 31 Temmuz 2018; 16:51:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rootzilla

    Parçanın tam olarak neye benzediğini bilmiyorum ama herhangi bir aletin herhangi bir parçası da olabilir nihayetinde. Direk olarak silah gönderilmeyecek sonuçta araba parçası vb. gibi bir bahane ile gönderilir sorun çıkacağını sanmıyorum. Parçayı güzelce kutulaması yeter. Kargo görevlisi sorar sadece ona da araba parçası der geçer. Yolda veya dağıtımda kimse açıp kurcalayamaz zaten.
    Kurusıkı Kargo Hakkında [Bilgisi Olanlar Lütfen] ACİL

    Böyle bir parça




  • Ürünü güzelce paketleyin. Eğer orada paketlerseniz problem edebilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.