Şimdi Ara

Kz zs5 hakkında inceleme ve öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Az önce yukko.com dan 140 liraya aldığım kz zs5 kulaklığım geldi. Alana kadar bayağı bir araştırıp en son buna karar kılmıştım, forumda da konusu mevcut f/p olduğundan çokça bahsedildi.

    Daha önce xiaomi hybrid hd ve rock zircon gibi kulaklıklar kullandım az çok tecrübe sahibiyim.

    Bu kulaklıkta tizler bir problem. Patlıyor ve ekolayzırla bir yere kadar düzeliyor hassas bi kulağınız varsa seçiyorsunuz hemen. Bass lar ise çok güçlü değil rock zircon gibi titretmiyor.

    Ve sadece bende mi bilmiyorum şarkıdan önceki sessizlikte "tssss" diye anlamsız bir parazit sesi geliyor(spotify ve tidal uygulamalarının ikisinde de)

    Şu şartlar altında büyük beklentilerle aldığım kulaklıktan memnun kalmadım, daha iyi ses için öneriniz var mı? Ya da ne yapmamı önerirsiniz iade mi etsem?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kulaklık araştırıp seçerek nokta atışı alınmaz, al sat yapıp kendin deneyerek anlaşılır. nasıl bir EQ kullanma anlayışın olduğunu bilemem ancak tizler 1 khz aralıklı olarak 14 khz yükseltebilen EQ ile arttırılarak ve daha aşağı frekanslar komple düşürülerek ortaya çıkarılır ve KZ ürünleri yüksek tizlerde başarısız ürünler. kişinin kulaklıkta neye dikkat ettiğine göre ürünün uçup uçmadığı değişkendir.

    baslarda KZ ürünleri Brainwavz ürünlerine benzer üretim sorunları yaşıyor, her model aynı seviyede bas veremiyor ancak normalde basları oldukça güçlüdür, mesela benim aldığım ilk ATE ve son aldığım ED12 gayet sağlamdı, ikinci aldığım ATE ise zayıftı. ancak KZ ürünlerinin amfi gereksinimi var, yani yüksek ses ve basa çıkabilmek için düzgün ekipman gerektiriyor. yaşadığın sorun hangisine bağlı bilemiyorum.

    ben yorumlarımı ATE, ED12, ZS1 ve ZST'ye göre yapıyorum ancak KZ zaten hep aynı ses teknolojisini farklı tasarımla satan bir firma. o yüzden ne kadar farklılaşmaya çalışırsa çalışsın daha sonraki ürünleri hakkında da benzer yorumlara şaşırmıyorum. şarkının önünde sonunda tıs geliyor, parazit geliyor muhabbeti piyasanın meşhur muhabbetlerinden birisi. genelde insanlar yeni bir kulaklığa geçince tuhaf şeyler yaşıyorlar, bunlar gerçekten olmuyor. bir gece evin pencereleri açılıp kapandı, mezarlıkta yürüyordum bir ses duydum gibi birşeydir, zamanla geçer yada kulaklık göçer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaziyetu -- 19 Ağustos 2018; 8:29:27 >




  • vaziyetu kullanıcısına yanıt
    Pc'de dahi müzikten önceki parazit sesi kesilmiyor dalga geçecek bir şey yok:) alacak olanlar bunları bilmeli.



    Burn-in sürecinde seslerin oturmasını ümit ediyorum diyecek bir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aslında beklentiyi yüksek tutmak konusunda haklısınız.Beklentilerinizin altında kalmasının sebebi kulaklığın kötü olması değil modelin çıktığı zamandan 2-3 ay sonra çıkan versiyonlarında kronik tiz sorunu olması.O

    öve öve bitiremedikleri versiyonları alan aldı satan sattı.yazik olmuş.Genede bir müddet kullanmanızı sesi açmanızı öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çinli üreticilerin armatür kulaklıkların'da bolca sibilans görülür,bunun nedeni adam gibi tek sürücülü dinamik kulaklık yapmak yerine bilmem kaç sürücülü kulaklık yapmaya yeltenmeleridir,bu iş boylarını aşıyor,dolayısı ile dengesiz tizler,midler'de yarım kalmış v.s. geçilmez,o yüzden kulaklık alacak arkadaşlar bilmem 24 sürücülü kulaklık arayacaklarına,basit tek sürücülü kulaklık almalarıdır,araba'da 8 teker olunca dahamı hızlı gidiyor o hesap..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 12 Eylül 2018; 23:9:33 >
  • Ben alalı 1 sene oldu pek kullanma fırsattım olmamıştı okuldan dolayı şu aralar kullanıyorum ama ikinci kulaklığım olarak kalır gibi shure kullanıyorum normalde yani onu kullandıktan sonra kötü geliyo ama fiyatının karşığını fazlasıyla veriyor gümüş kablolu almıştım fark ediyomu bilmiyorum diğer kabloya kıyasla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.