Şimdi Ara

l Çözüldü l TTNET'te 24 megabit fiberde upload hızı 1 megabit! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
6.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hızlı: Fast Path modda modem ile DSLAM arasındaki bağlantı boyunca bakır hatlar iyidir ve iletişimi sekteye uğratmamaktadır. Dolayısıyla aradaki mesafeye bağlı olarak iyi hızlar alabilirsiniz. Ping değeri de düşüktür, yine mesafeye bağlı olarak 0 ile 15 ms arasında bir süre olur modeminiz ile DSLAM cihazı arasında.

    Aralıklı: İnterleaved modda ya DSLAM çok uzaktadır ya da aradaki bakır hatlarımız eski, oksitlenmiş, ezilmiş vs. erişimi sekteye uğratmaktadır. DSLAM ile modem veride araya girdirme işlemi yapmaktadır ki kötü olan bağlantı şartlarına rağmen iyi bir erişim kurulabilsin. Tabi bu işlem de DSLAM ile DSL modemimiz arasındaki erişim süresinin yani ping süremizin artmasına sebep oluyor. Bu da 30 ms, 40 ms üzeri olabiliyor.


    İki moddan hangisi iyidir desek tabii ki fast path modu iyidir deriz ama kalitesiz bağlantıda DSL sinyalinin sıksık düşmesi ile sonuçlanabiliyor bu tip. Yani modemimizin DSL ışığı sönüyor ve tekrar yanıp sönmeye başlıyor; DSL bağlanıyor ve sonra oturum açılıp internete bağlanıyoruz. Interleaved türü ise daha çok bu kalitesiz bağlantılar içindir ve hattan düşme daha az olur. Yani daha az kopan bir bağlantımız olur. Tabi düşük ping karşılığında.




  • 13 megabit down var 0.60 megabit up var. Böyle müşteri kitlesine bunu verdiğine dua edin. 1 milyonda 50-60 müşteri bunu dile getirmiyordur bile.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.