Şimdi Ara

Laptop kapağını açmadan çalıştırmak, wifi anahtar ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, öncelikle laptop tv ye bağlı ve tv nin hemen altında olduğundan, laptop kapağı açılacak kadar boşluk yok. Açabilmek için her seferinde laptopu öne çekip, kapağını açmak zorunda kalıyordum. Ben de laptopu söküp güç düğmesinin arkasına iki kablo lehimledim ve dışarı çıkardım. Bu kabloları tuya destekli wifi switch e bağlayıp, telefon uygulamasından çalıştıracaktım. Sorunum şu; çıkardığım kabloları birbirine dokundurup bıraktığımda, laptop açılıyor, açıkken dokundurduğumda laptop kapanıyor. Yani bir sorun yok. Ama bunu sadece laptop kapağı açıkken yapabiliyorum. Yani laptop kapağı kapalıyken dokundurduğumda laptop açılmıyor :) Kapak switch ini iptal edebilirim, ama bu sefer de kapak kapalıyken bile laptop ekranı sürekli açık kalır. Benim bu sorunumu çözebilecek bir windows ya da bios ayarı var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

    Toshiba satellite c855-26n (Windows 10 Home Single)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altes00026 -- 22 Ocak 2024; 19:16:43 >







  • İlginize teşekkürler, ama denemedim. Çünkü bazen normal de kullanıyorum ve uzun süre kapağı kapalı, çalışır durumda bekliyor. Normal kullanımını pek bozmak istemiyorum. Bir ayarını bilen varsa o çok daha iyi olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altes00026 -- 29 Ocak 2024; 12:31:21 >
  • Cevaplayan arkadaşlar, teşekkür ederim. İstediğim gibi olmayınca vazgeçtim. Kapağı açınca, açılsın gibi bir ayar varmış biosta. Onu açtım. Kapağı çok az kaldırsam bile bilgisayar çalışıyor. Benim sornumu çözdü kısacası.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.