Şimdi Ara

Laptop Kapanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ,
    ACER 5100 aspire sahibiyim. Dün laptopa format attım ve fomattan sonra kendi kendine kapanmaya başladı. Şuan sadece Office 2007,messenger ve avast yüklü service pack 3'e de suan update yapıyorum . Durup dururken laptop kapanıyor ne bir uyarı ne bişey hiçbirşey vermiyor... Pili çıkarıp denedim yine kapanıyor. Bide dikkatimi çeken laptop herhangi bir program yükledikten sonra restart yapmak istediğimde de restart olmuyor . Bu durumda ne yapmalıyım acil yardımlarınızı bekliyorum.

    Teşekkürler



  • İşletim sistemi yüklenirken bir sorunla karşılaşmış veya hatalı yükleme yapmış olabilir. Kurduğunuz driverlarla ilgili bir sorun olabilir. Lütfen kurulumu baştan yapıp tekrar gözlemleyin. Driverlarıda anakart-ses kartı- varsa wireless veya lan kart driver ları ,touchpad ve ekran kartı sırasıyla yapın. Bazen kurduğunuz fazladan yazılımlar işletim sistemi içinde karmaşaya sebep olabilir. Sadece driverları yükleyin ve ondan sonra tekrar deneyin.
  • Teşekkür ederim dstm . Format atmaya çalışırken bilgisayar yine kapandı...
    Daha sonra bende açtım fanını temizledim ve şuan bir problem yok . Anladığım kadarıyla fan tozdan dolayı çabuk tıkanıyordu ve işlemci ısısından dolayı bilgisayar kapanıyordu ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.