Şimdi Ara

Laptopa Ram Aldım Nasıl Takarım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben ram aldım nasıl takacağım bilmiyorum. Casper yetkili servisi ücret alıyor ve kendi ramlerini takıyor diye duydum. Ne yapsam bilmiyorum. Bilgisayarım Casper Nirvana F650



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmaganAkcay -- 10 Mart 2019; 19:53:7 >



  • arastirmadan neden once rami aldiniz, once youtube dan videolarina bakip nasil yapildigini bir ogrenseydiniz. laptopun altta kalan kisminin bir fotosunu buraya koyabilirmisiniz? seri numarasi varsa windows keyi gorunuyorsa onlari kagit ile kapatip foto cekin. nasil acildigini ogrenmek icin soruyorum. Casper gibi bir markanin laptoplarini hic arastirmadim, vakit harcamadim. iki türlü oluyor genelde bir, kücük bir servis kapagi vardir bu en kolayidir bir iki vidayi sokup rami takarsiniz yada komple alti sokulur bu biraz daha ugrastirabilir ve bazi laptoplarda urunu garanti disi birakabilir, uzerinde bununla ilgili bir ibare var mi yok mu bilmem ama casperi arayip sorabilirsiniz garanti durumunu... fotoya ve garanti durumuna gore konusalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka kapaktaki tüm vidaları söküp garanti etiketini yırtarak arka kapağı çıkarın, orada ram bölümünü görürsünüz zaten biri boşsa eyvallah takarsınız ama ikisi de doluysa geçmiş olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OnPlayerExitVehicle O kullanıcısına yanıt
    acer vx15 591g de garanti etiketi yok ve acmak garantiyi bozmuyor, bizzat acer ile konustum bu durumu, eger siz acipta bir yerini bozarsaniz ve biz onu anlarsak garanti disi birakiriz dediler. Ram upgrade veya ssd hdd garantiyi bozmuyor acer da. Simdi casper da durum nedir bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Baktım slot 1 dolu slot 2 boş yazıyor cpu-z programında. Özellikleride uyuyor sadece takma sorunu var. Elimize gelmedi ram şuanda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarcıya gittim. Ucuza taktılar sıkıntısız kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.