Şimdi Ara

Lastik İçin Hava Pompası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lastik için hava pompası alıcam bütce 1000₺ civarı bildiğiniz tecrübe ettiğiniz tavsiye edeceğiniz bir ürün var mıdır,

    ben şuna baktım ama tam karar veremedim



    amazon
    Michelin MC12266 12Volt 120 PSI Dijital Basınç Göstergeli Hava Pompası, ‎19.05 x 21.34 x 9.91 cm
    https://www.amazon.com.tr/dp/B00IERQC80?ref_=cm_sw_r_apann_dp_GXXFSMVPRZZPW4BKW504

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 2021 yılında "Michelin MC12264" modelini aldım. 2 defa kulandım. Sıkıntısız çalışıyor.

  • kullanim amaciniz nedir? periyodik olarak kontrol edeyim eksigi tamamlayayim diye dusunuyorsaniz yeterli olur. gucsuz modellerin avantaji boyutlarinin da kucuk olmasi.

    olurda lastik inerse sisireyim diye istiyorsaniz daha guclu modeller hem daha hizli hemde daha guvenilir olur, gucsuz modellerle inik lastigi sisirmek omrunu kisaltiyor.

    bende black and decker Asi200 ve michelin MC12264 var. dedigim gibi michelinin boyut avantaji var 4 lastigi tamamlamak istedigim zaman biraz fazla inmislerse yoruluyor, isiniyor.


    edit: simdi fark ettim, her ikiside 120PSI sinifindaymis, ancak BDnin bariz olarak daha guclu olduguna eminim. zaten michelinin kutusunda yaziyor tamamlamak icin kullanin inik (flat) lastige uygun degil diye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 26 Mart 2023; 1:31:18 >
  • bosch easypump vardı bence onu alın. internette 1250 civarına bulunuyor





  • Birebir bu cihazdan var, daha 10 gün önce 245 / 40 ZR17 lastiği 9 psi > 32 psi ye 3,5 - 4 dakikada getirdi. Gecenin karanlığında yolda uzun süre bekletmeden işimi gördü tavsiye ederim.

  • İlk attığınızdan var bende, model kodu farklı olabilir, a101den 170-180 gibi bir fiyata almıştım zamanında.


    Bireysel kullanıcı için basınç kontrolü- tamamlama, lastik indiğinde şişirip lastikçiye kadar gitme, bisiklet-top gibi malzemeyi şişirme işlerini rahatça görüyor. Performansı çok yüksek değil fakat ayda yılda bir lastiğe çivi girdiğinde 3-5 dakika fazla beklemek sorun teşkil etmiyor.


    Michelin ürünün tek dezavantajı garantisi yok. Michelin lastiklerinin distribitörü ile bu ürünleri getiren distribitör farklı, bu ürünler için muhatap bulamıyorsunuz. Benim cihaz bazen düğmesine basınca çalışmıyor ve sallayınca kendine geliyor, göndereyim dedim ama gönderecek yeri bulamadım.

  • fark ettiniz mi bilmiyorum ama a101de satilanlarla piyasa da satilanlarin kodu farkliydi. A101deki MC12265 iken piyasadaki MC12264. Ayni fark basinc olcerde de vardi. Basinc olcer zaten duzgun olcmuyordu (1-2 psi fark ediyordu onemsiz de sayilabilir tabii).

    A101den alinma benim kompresorde de bazen calismama sorunu var. Soktum baktim birsey bulamadim.

  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

    Bunu bende farketmiştim

    12264 ile 12265 birebir aynı ütün gibi duruyor. Sorun varsa cihazda a101 ile temasa geçin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

    Kodu farklı olanlarda da durum aynı, servis işine Michelin Türkiye bakmıyor. Şikayet sitesinde bununla ilgili çokça başlık var. Amazon tarzı bir yerden alınca belki iade şansı olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıya linkini eklediğim ürünü kullanıyorum.


    Oldukça memnunum. Tek eleştirebileceğim tarafı CR 2025 veya CR 2032 kodlu düğme pil ile çalışması ve bu pili sürekli takılı bırakırsanız bitmesi.


    Buna engel olmak için pil boyutunda naylonu kesip temas edecek yerine takılı bırakıyorum. Kullanacağım zaman bu naylonu çıkarıp kullanıyorum. Böylelikle pil bitmiyor.


    Lastik basınç değerlerini oldukça düzgün gösteriyor. Aslında düzgün değer göstereceğinden emin olsam analog olanını alacaktım. O zaman pil derdi de olmazdı.


    https://www.hepsiburada.com/michelin-mc12208-dijital-basinc-gostergeli-ayak-pompasi-pm-HB000002M84X





  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

    aynısından var, geçen sene aldım. birgün lazım oldu.. ön tekerlerin havası inmiş, 2dkda sorunsuz şişirdi. dijital göstergeli olması avantaj.. şişirmek istediğin sayıyı yazıyorsun, vakti gelince gücü kesiyor.. birazcık gürültülü çalışıyor ama o da çok önemli değil. her arabanın bagajında 1 tane olmalı

  • yahsiman1 kullanıcısına yanıt
    Dün siparişi verdim hocam kötü yorum yapan olmadı hiç

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aynı ürünü ben de 2022/şubat ayında hepsiburada'dan 350 liraya almıştım; tamamen inik lastik dışında kullanım için gayet uygun

  • xiominin şarjlı pompasını almıştım zamanında. hem çok şık görüntüsü hem küçük.


    yola çıkmadan önce lastikleri 3-4 bar yükseltiyorum işimi görüyor. 4 lastiği en az 2 kere şişiriyor yinede şarjı bitmiyor.



    çakmaklıktan çalışan kaliteli bir ürün almanı öneririm uzun vadeli kullanırsın

  • Arkadaşlar önerisi olan var mı? Benzinlikçilerdeki makineler ya çalışıyor ya hortumu patlak uğraşıyorum her seferinde. Bir tane alsam bunlardan mesela benim lastikler 33 psi olması lazım. 24'e inmiş lastiği tam 33'e çıkartıyor mu?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.