Şimdi Ara

Lastik Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Volvo S40 1,6 D dynamic 2008 model aracıma yazlık lastik almak istiyorum. 205/50/R17 üzerindeki kışlıklar.
    daha önceki arabamda michelin marka lastikler vardı ve sadece sıcak havada yol tutuşunda biraz kayma hissettim onun dışında oldukça memnundum.Tek lastik için; michelin primacy 3 için 500 TL , Goodyear performans için 460TL ve continaltal için de 460 TL fiyat aldım. Bir lastikçi arkadaşım starmaxx takalım dedi ama içime sinmiyor michelin varken. gerçi fiyat 210 TL starmaxx için. Michelin ve goodyear arasında kararsızım. Michelin de ıslak zeminde yol tutuş A sınıfı Goodyear da da aynı. Yakıt tasarrufu michelinde C sınıf iken Goodyear da B sınıfı. Bunu düşünürsek hem yakıt tasarrufunda önde hemde 40 TL daha ucuz goodyear. Her iki lastiği de kullanmış ve tavsiyede bulunabilecek birisi varsa memnun olurum. Farklı bir önerside olan olursa incelemek isterim.



  • Hankook Ventus Prime 3 bulabilirseniz 2017 testlerinde cp6 ile zirveye oynuyorlar. Onun dışında zamanınız varsa contiental cp6 ya da nokian line2 nin gelmesini bekleyin derim.
  • bugün Hankook ventus prime 3 için 350 TL nokian zline için 385 TL fiyat aldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? aynı ölçülerde michelin 500 tl , goodyear ve continantal 460 ar TL. son yazdığım üçünün fiyatı oldukça yüksek. ilk ikisini tercih etmek istiyorum 4 lastik gerekli çünkü. fikir verebilecek arkadaşlar olursa memnun olurum.
  • bugün itibarı ile nokian z-line lastikleri taktırdım. ilk izlenimlerim şehir içinde sadece bir kaç km yol yapmış olmama rağmen oldukça yumuşak ve sessiz çıkardıklarımda michelin alpin a4 kışlıklardı ona göre bile daha yumuşak. sıcaklar başlayınca kışlıklarda son iki gündür iyice yavaşlayıp bir yere girmek için dönerken lastik yere yapışma sesi geliyordu bunda da aynı sesi duydum. herhalde daha yeni ve yol katetmediği için olsa gerek. şimdilik çok memnunum nokianlardan.
  • Ben de almak istiyorum ama fiyatlar cok pahalı.. Kumho ks51 serisi nasıldır bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradaki inanılmaz fiyat farkı nedeniyle Petlas diyorum. Saydığınız lastikler arasında tartışmasız en iyi Goodear EGP. Arada 40-50 fiyat farkı olsa al deriz ama diğerleri iki katı fiyat çekmiş, göz göre göre de kazık yenilmez ki.
    Şu ara değer lastik kullananlar Petlas olmasa yandı gitti.
  • Üstadım, diğer markaları pek bilmem ama aracımda dunlop vardı, ömrünü tamamladığı için değiştirdim ve tamircimin tavsiyesiyle Point S diye bir marka taktım. Sonuç süper. Lastikler hem yumuşak hem yol tutuşu iyi hem de sesiz. Fiyatı da diğer markalara göre uygun. Tavsiye ederim. Almanya üretimiymiş. Üstünde öyle yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.