Şimdi Ara

Lazer Göz Ameliyatı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    10 yıldan fazla zamandır gözlük kullanıyorum ve bundan oldum olası rahatsızım. Geçtiğimiz hafta camları değiştirmek istedim ama inceltilmiş camlar için benden iki bin lira civarında para istendi. Zaten sürekli araştırdığım göz ameliyatını uzun zamandır olmak istiyordum ama kararsızdım ve şu an kararsızlığım hat safhaya ulaşmış durumda. Hangi hastane ile iletişime geçsem farklı bir teknik söyleniyor ve diğerleri kötüleniyor. Verdikleri fiyatlar ise çok değişken. Birisi on bin lira derken diğeri 1400 euro diyebiliyor. Göz ameliyatı geri dönüşü olmayan bir ameliyat olduğu için iyice araştırıp paraya kıymaya karar verdim. Bu ameliyatlar hakkında bilgisi olan veya daha önce tecrübe edinen arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum. (Umarım kafa karışıklığım daha da artmaz.) Fikirlerini belirten herkese şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahcavdar -- 2 Ekim 2022; 10:21:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Hocam ben dahil etrafımdaki bazı kişiler bu ameliyatı oldular ama burada en önemli etken doktor. Hastanenin adı vs önemsiz detaylar. bazı doktorların hastanelerle anlaşmaları var gidip o hastanede yapıyor. Mesela 2009 da benim doktorum Türkiye hastanesi ile çalışıyordu orada oldum. Zaten 10dk lık bir işlem. Eşim sanırım 2004 de Etiler Dünya Göz de olmuştu. Babam 92-93 de rusyada oldu ki o zaman lazer falan yok direkt neşter ile.

    Benim görüşüm hala daha güzel olmasına rağmen, araç sürerken önümde bir ambulans gidince tepe lambası ledleri aşırı rahatsız ediyor.

    Kısaca düzgün bir doktor bul derim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gercekbeko

    Hocam ben dahil etrafımdaki bazı kişiler bu ameliyatı oldular ama burada en önemli etken doktor. Hastanenin adı vs önemsiz detaylar. bazı doktorların hastanelerle anlaşmaları var gidip o hastanede yapıyor. Mesela 2009 da benim doktorum Türkiye hastanesi ile çalışıyordu orada oldum. Zaten 10dk lık bir işlem. Eşim sanırım 2004 de Etiler Dünya Göz de olmuştu. Babam 92-93 de rusyada oldu ki o zaman lazer falan yok direkt neşter ile.

    Benim görüşüm hala daha güzel olmasına rağmen, araç sürerken önümde bir ambulans gidince tepe lambası ledleri aşırı rahatsız ediyor.

    Kısaca düzgün bir doktor bul derim.

    Ben de tam bu yüzden açtım konuyu hocam. Maalesef inanılmaz bir bilgi kirliliği var. Belki daha önce olanların tavsiye edebilecekleri doktorlar/hastaneler vardır dedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.