Şimdi Ara

lazer yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar haftada yaklaşık 600-700 tane kuşe kağıda renkli çıktı almak için ne tür bir yazıcı önerirsiniz ? lazer mi yoksa mürekkepli yazıcı mı işime yarar ? bununla birlikte aylık maliyet ne kadar olur ? toner / mürekkep maliyeti falan ? kendim doldurabilir miyim toner / mürekkebi .. pek anlamıyorum yazıcı işinden yardımcı olursanız sevinirim .



  • slm arkadaşlar bu konuyu bulmuşken altına bende yazayım ayrı ayrı olmasın bende kartuşlu yada lazer renkli yazıcı arıyorum. A4 kağıdına bıraşür basıyorum bende ofiste kendi ürünlerimi acil olarak yardım edermisiniz bu konuda banada... mesela lazer renklilerin dolumu olmuyormuş. oyle duydum doğrumudur...
  • renkli lazerlerin dolumu oluyor ama kartuş çipliyse resetlemek resetlenmiyorsa da değiştirmek gerekiyor. bu bir sorun eğil ama her dolum öncesi atık toneri dökmek temizlemek benlik iş değil o yüzden inkjet derim aşırı yüksek adetli baskı alıyorsanız inkjet eskitmeye gerek yok lazer tabi. aslında lazerlerden uzak durmamın bir nedeni de dolum yapılan toner tozunun kanserojen olması bu da dolumu karmaşık hale getiriyor ama karar sizin tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.