Şimdi Ara

LAzer Yazıcı Tavsiye Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bi konuda bilgi almak istiyordum. 170 liraya samsung ve brother ve bir çok markanın lazer yazıcısı mevcut merak ettiğim şu lazer yazıcıları mesela 1 sene kullanmasam sonra kullansam bi sıkıntı çıkar mı? mürekkebli yazıcılarda malum donuyor idi kullanamıyordum. birde bu yazıcılardan hangi markanın dolumu kolay ve ucuz 10000 sayfada bir bişeyler değişecek diyorlar yok 75 lira şöyle böyle diyorlar hangi marka yazıcı alırsam ucuza ve kolayca halledebilirim.



  • hocam lazer yazıcılarda toner tozu olur. 1 yıl sonra kullansanız bir sey olmaz. tavsiyem kullanmadan once toneri cıkarıp 3-5 kez sallayıp içindeki muhtemel katılasan tozu ufalamaktır.

    brother hl 1111 öneririrm cip yok dolumu cooook basit. tıpayı cıkar toneri bosalt, 2 vida sök toneri resetle bu kadar. 5 dakikadan fazla almaz.


    10,000 drum omrudur. o garanti edilendir. bendeki yazıcı 30 bin de. siz dolumu temiz yapıp cihazınızı guzel kullanırsanız sorun olmaz.
  • Hocam cevabın için teşekkürler kimisi de drumsızlar var hiç uğraşma onlardan al diyor drumsız derken bütünleşik oluyor diyorlar her dolumda kendini yeniliyor tarzında konuşuyor kafam orada karıştı acaba ne kadar doğru onların dedikleri.
  • medu_07 M kullanıcısına yanıt
    Hocam drum kendini yenilemez.frumsiz makine yoktur. Drumsiz normal murekkep puskurtmeli makineler oluyor. Hocam dolum yapilirken drumi degistiryor. Kalitesiz drum kullaniliyor ve her dolumda degismesi lazim.

    Brother alirsaniz evde dolumu yaparsiniz drum degistirmezsin cunku orijinal kaliteli. Uzunnn sure goturur sizi.

    Ben disarida dolum yaptiririm, muadil toner kullanirim dersen hp al. Canonu da hp uretiyir bilginiz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah hocam brother alıyım kafam rahat etsin o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.