Şimdi Ara

Lenovo BDH Bilişim Rezilliği Hk. ( Lütfen Öne Çıkarın ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
25.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ankara Dell BDH servisi tarafından XPS fan çıkışı kırılmış şekilde teslim aldım.


    Sağlam PC verip kırık PC aldım.

  • Herkese merhaba, 19.04.2023 tarihinde shift tuşum kırıldığı için Maltepe/İstanbul BDH yetkili servisinize teslim ettiğim cihazım. 24.05.2023 tarihi olmasına rağmen hala bir aksiyon almadığı parça beklediği belirtilmektedir. 1 ayı aşkın süredir çözüme kavuşmasını bekliyorum. Mağduriyetimin en kısa sürede çözümlenmesini istiyorum. Nasıl olursa artık çözüme ulaşmasını istiyorum 1-2 gün içerisinde ya yeni cihaz gönderilmesini talep ediyorum ya da cihazımın tamir olmuş şekilde gönderilmesini istiyorum. 1 aydır işlerimi yürütemediğimi Müşteri İlişkilerinden Mahmut İsmail bey ile görüşmüştüm. Yedek cihaz gönderildi fakat bu cihazında sadece idareten kullanabileceğimi ve işlerimi halledemeyeceğimi belirtmiştim yazılı olarak mailler mevcuttur.


    Durum hakkında benim bu sorunumun ortadan kaldırılmasını istiyorum Mahmut İsmail bey benim sorunumu çözemedi üzerine umursamaz tavırlar takınarak şikayet edeceğimi belirttiğim de "siz bilirsiniz" tarzında bir cevap aldım.


    Dünya markası olmuş markanın Türkiye'de vermiş olduğu hizmet bu kadar kötü mü gerçekten? Şikayet var da dahi 1,5 yıldız gözüken firma neden HP Türkiye yetkilisi olarak geçer anlamış değilim. Bence HP genel merkezinin de bu durumu sorgulaması gerekiyor. HP genel merkezine de şikayette bulunacağım. Tüketici Haklarına da başvuracağım. Sizlerle bu sorun çözülmeyeceğini anladım. Buradan da görüldüğü üzere sizin artık HP yetkili servis unvanınızı sorgulamanız gerektiğini düşünüyorum.


    Ekstra olarak parça bekleme süresinde benim mağduriyetim için kendi cihazımın bana geri gönderilip parça geldiğinde tekrar ben servise gönderip takılmasını teklif ettiğimde de sizin gelmeniz gerekiyor ve elden cihazı teslim almanız gerekiyor denildi. Benim şuanda servis konumuna geçecek bir vaktim bulunmamaktadır. Kendilerine belgeleri mail olarak gönderin ve tarafımca imzalı şekilde size geri mail olarak göndermemi teklif ettiğimde ise böyle bir yol izleyemediklerini belirttiler. Fakat ben yedek (muadil) cihaz talebini bu şekilde yapmıştım. Tarafıma yedek cihaz sözleşmesi gönderildi ve bende imzalı bir şekilde sözleşmeyi BDH tarafına ilettiğim de kabul edilmişti.





  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.