Şimdi Ara

Lenovo G50-30 n3540 4gb Win8.1 incelemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
10.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • maxian kullanıcısına yanıt
    win 10 64bit te 4gb yeterli oluyor. tek slot olduğu için acaba 8gb mı yapsam dedim ama hıza bir etkisi olmayacak diye ssd takarak devam ettim. ssd yi ben taktım cd rom kısmından takılan hdd yuvalarından aldım bir tane. kolay yani zor bir yanı yok. kafanız rahat olsun cihaz güzel kardeşime toshiba aldık aynı işlemci ram 1gb hdd 1300tl ye :) illa toshiba istedi de. toshibanın ekranı daha iyi gibi ama diğer yandan inanın bir extrası yok. lenovo değilde casper vb olsaydı zaten almazdım bu cihazı. lenovo/toshiba özellik olsun olmasın biliyorum ki cihazları sağşam. heleki en son adaptör yanınca ana kartın besleme kısmını yakan dell inspiron dan sonra :)
  • ben de hepsiburada'dan aldım. paraf card ile 690 tl'ye free dos. daha yeni win 8.1 kurulumunu yaptım. sol tarafta bir ısınma hissettim niye fan bölümünden hava çıkmıyor derken baktım fan çıkışları kapalı :) pasif soğutucu kullanıldığını öğrendim. almadan önce bilmiyordum..hiçbir yerde de yazmıyordu. ilk kez bu tarz bir soğutuculu laptop kullanacağım inşallah bi sorun yaşamayız.

    benim kendi bilgisayarım da lenovo z570..3 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. çoğu oyunu kasmadan oynatıyor. bana yetiyor. klavye kalitesi olsun, sessiz çalışması olsun çok memnunum. o yüzden kardeşime de lenovo aldım. ancak lenovo üst seviye olmadığı sürece orta ve alt seviyede ekran kalitesine fazla önem vermiyor sanki. çözünürlük genelde 1366 x 768 oluyor.

    neyse biraz kurcalayım bakalım daha sonra yine yazarım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerbuga -- 16 Ağustos 2015; 3:23:58 >
  • Güle Güle kullanın hocam. Ben de şu sıralar işyerinde kullanmak için babama laptop bakıyordum bu ürünü almak istedim. Çünkü yapacağı tek şey internette dolaşmak ve youtube kullanmak. Sanırım bu özellikler için sıkıntı çıkarmıyor size. Eğer yeterli olduğunu düşünüyorsanız ben de sipariş geçicem hemen bu laptoptan.
  • Am I Evil ? kullanıcısına yanıt
    Hocam gayet yeterli, şu an 2.sini sipariş vermek üzereyim eşim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende teknosadan aynı ürünü aldım şuanlık memnunum.
  • merhabalar arkadaşlar,
    bende bu ürünü almak istiyorum. ürünü babam net için kullanacak. eminim yetecektir. ancak net cevap bulamadım için sormak istiyorum
    üründe HDMI çıkış var mı acaba?
    bu arada almak istediğim ürün Lenovo G5030 80G000GETX N3540 4GB 500GB 15.6" W8.
    Saygılarımla.
  • shagg S kullanıcısına yanıt
    Hocam paylaştığım resimlerde HDMI çıkışını görebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxian kullanıcısına yanıt
    Yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Siparişim bugün geldi. Ben lenovo z580 kullanıcısıyım ve benim pc de power tuşunda ışık mevcut. Fakat yeni gelen pc de yani g5030 da power tuşunun ışığı yanmıyor. Sizin bilgisayarda bu ışık var mı yok mu merak ettim hocam.
    Edit : Bu arada bir süredir şarja takmadan batarya ile takılıyorum. Kaç dakikadır %100 gösteriyor niye böyle diye kafama takıldı onu da soracaktım ki %99 oldu. Bataryası baya iyiymiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 30 Ağustos 2015; 0:38:58 >
  • Am I Evil ? kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam power tuşunun ışığı yanmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seride işlemci anakarta entegredir. Pasif soğutmada olsa ısınma gibi bir problem yaşamazsınız. Giriş seviyesi bir cihaz. Oyun oynamak gibi bir niyetiniz yoksa satın alabilirsiniz. Kullanmayacağınız donanıma fazladan para vermek çok anlamsız...
  • Ürünü hepsiburada dan almıştım 849 tl ye, şimdi eşim için bir tane daha alacaktım ki win 8.1 li modeli yok hepsiburada da , işletim sistemi olmayan yani DOS lu olanıda 929 tl olmuş, keşke aldığım modelden olsaydı hemen alacaktım bir tane daha.
  • Hocam ben de bu sene üniversiteye başlayacağım uygun fiyata beni idare edecek bi laptop lazımdı ve g5030 u almaya karar verdim. Facebook, Twitter, Youtube ve Photoshop CS 6 yı kasmaması benim için yeterli. Photoshop'ta kasma olur mu sizce?
  • Bende bu urunden almayi dusunuyoruma am fiyatlari artmis maalesef. En ucuz 799 liraya buldum o da freedos.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir tane daha alacağım eşim için ama dediğiniz gibi win 8.1 li 4 gb modelini bulamıyorum piyasada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende intel hd graphics paylaşımlı olanını alacaktım ama 1080p videolarda takıldığını söylediniz. Ben film ve ev için alacaktım ama 1080p videolarda takıldığına göre paylaşımsız ekran kartı olan bir laptop bulmalıyım
  • brk5334 kullanıcısına yanıt
    internette izlediğimde takıldığını görünce, acaba net ile alakalı bir durum mu diye düşündüm. IDM ile filmi 1080p olarak indirip vlc, yada gom playerda izlediğimde de saliselik takılmalar yaşadım malesef.
  • selam üründe harddisk sesi geliyormu . bu sebepten asus bilgisayarı iade ettim eğer harddiskten ses gelmiyorsa almayı düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrmojo0009

    selam üründe harddisk sesi geliyormu . bu sebepten asus bilgisayarı iade ettim eğer harddiskten ses gelmiyorsa almayı düşünüyorum


    bahsettiğiniz şu gacırt gucurt seslerse bugüne kadar hiç duymadım, kaldıki hiç harddisk sesi duymadım:D
  • Bu laptop icin hangi ram uyumlu

    Ddr3 1333mhz üzerinde olan ram
    Ddr3 1600mhz kabul eder mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sene olmuş vay be:D laptopumu işyerinde hala kullanıyorum, hiç format atmadım ama artık kasıyor gibi biraz cihaz. Acaba SSD alıp bilgisayarı hızlandırabilirmiyim onu düşünüyorum. SSD nin ne kadar katkısı olur acaba.Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.