Şimdi Ara

Lenovo Legion Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Legion 5 Pro almayı düşünenlerin şu inceleme videolarını izlemelerini tavsiye ederim. Bol detaylı ve bol testli videolar olmuş.



    Candaş Keskinyoutube
    Intel 12. nesil i7-12700H işlemcisi ve RTX 3070 Ti ekran kartıyla orta-üst segment masaüstü bilgisayar performansını taşınabilir bir formda sunan Lenovo Legion 5 Pro'nun detaylı incelemesiyle beraberiz: 0:00 - Ekran, klavye, portlar… 1:55 - Pil ömrü, konfigürasyon ve güç modları… 3:16 - Oyun testleri 5:05 - Üretkenlik uygulamaları 7:14 - Kapanış Teknolojik gelişmelere ve gelecek bölümlerime dair paylaşımlarım için Instagram hesabımı takip edebilirsiniz: https://www.instagram.com/keskincandas/
    https://www.youtube.com/watch?v=SADWLjif0hk


    Lenovo Türkiyeyoutube
    Mert Can Orhan ile Intel® Core™ i7 işlemcili, RTX 3070Ti ekran kartlı oyun bilgisayarı Lenovo Legion 5 Pro’yu beraber inceleyelim. #Lenovo #Legion5Pro Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın: https://www.lenovo.com/tr/tr/laptops/ Lenovo Türkiye YouTube kanalına ABONE olun 👉 https://www.youtube.com/c/LenovoTurkiye Diğer sosyal medya hesaplarımızı da takip etmeyi unutmayın. Facebook 👉https://www.facebook.com/LenovoTurkiye Twitter 👉 https://twitter.com/LenovoTurkiye Instagram 👉 https://www.instagram.com/lenovoturkiye/
    https://www.youtube.com/watch?v=B7rOd2QqGDg


    Lenovo Türkiyeyoutube
    140 watt değerinde Nvidia GeForce RTX 3070 ekran kartına sahip olan Legion 5 Pro ile oyunlar çok daha gerçekçi bir şekilde görünüyor. Nvidia’nın geliştirdiği yapay zeka sayesinde ekran çözünürlüğü de maksimum seviyeye ulaşıyor. Selman Bozkır’ın anlatımıyla Lenovo Legion 5 Pro hakkında daha fazla bilgi almak için videomuzu sonuna kadar izleyin! #bilgisayar #pc #dizüstübilgisayar #laptop #lenovobilgisayar #lenovodizüstübilgisayar #incelemevideosu #gaming #oyuncubilgisayarı #Lenovo #LenovoLegion #Legion #Legion5Pro #yüksekperformans #oyunbilgisayarı #HerkesİçinDahaAkıllıTeknoloji Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. https://www.lenovo.com/tr/tr/laptops/legion-laptops/legion-5-series/Legion-5-Pro-16ACH6H/p/88GMY501578 Lenovo Türkiye YouTube kanalına ABONE olun 👉 https://www.youtube.com/c/LenovoTurkiye Sosyal medya hesaplarımızı da takip etmeyi unutmayın. Facebook 👉https://www.facebook.com/LenovoTurkiye Twitter 👉 https://twitter.com/LenovoTurkiye https://twitter.com/LenovoLegion Instagram 👉 https://www.instagram.com/lenovoturkiye/?hl=tr https://www.instagram.com/lenovolegion/
    https://www.youtube.com/watch?v=9B2MHmfopII




  • oldpassword O kullanıcısına yanıt

    İlk videoda güzel anlatmış valla alasım geldi. Bi bütçe hesaplaması yapayım  

  • salihbocIX kullanıcısına yanıt

    Legion serisinin kendini cezbeden yanları çok. Benim de aklıma girmişti sonunda aldım ve çok memnunum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bertinos -- 20 Aralık 2022; 17:42:43 >
  • Legion slim 7 cok şık. Hem ofis hem oyun için çok uygun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legion modelleriyle birlikte 3 ay Xbox Game Pass üyeliği hediye ediliyormuş ben bilmiyordum. Bugün 3 ay hediyeyi görünce şok oldum. Piyangoda küçük bi ödül kazanmış gibi hissettim  

  • Tostmania kullanıcısına yanıt

    Aaaa benim hiç haberim yoktu şimdi girdim 3 ay Game Pass hediyesini aldım çok teşekkürler

  • Tostmania kullanıcısına yanıt

    Ooo bu iyimiş. 3 ay boyunca en kaliteli oyunları oynayıp PC'nin tadını çıkarırım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 21 Aralık 2022; 23:54:0 >
  • Arkadaşlar merhaba ben lenovo ideapad kullanıcısıyım forumda başlık olarak bulamadığım için buraya yazmak istedim. 2.5 sene oluyor laptopumu alalı ve döngü sayısı 117. Ancak dün laptopu actıgımda pili sıfırdı, 2-3 saat şarj ettim hala sıfırken bir anda dolmaya basladı. Tam düzeldi derken şimdi de 100’xen 40’a inmesi 30-35 dk, 40 tan 20 lere inmesi ise ciddi oranda yavasladı sanki bir problem yokmus gibi. Böyle bir durumda ne yapmam gerekir?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 94onur94 9 kullanıcısına yanıt

    Karar verdiniz mi hocam hangisini alacağınıza aynı durumda ben de kaldım

  • Maalesef karar veremedim. Aklım daha da çok karıştı 🤣


    Asus rog strix ile Legion arasında seçim yapacağım.

    https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-asus-rog-strix-g15-g513rm-hf265-ryzen-7-6800h-16-gb-512-gb-ssd-rtx3060-15-6-full-hd-notebook-fiyati,1905262362.html




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 94onur94 -- 26 Ocak 2023; 9:40:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sayfayı okuyunca aynı ürünü mü kullanıyorum diye kendimi sorguladım i7 11600 var ve istisnasız hangi oyuna girersem giriyim 100 derece alıyorum ve iade kabul etmiyolar çözümü biliyorsanız yardımcı olur musunuz?

  • Ürünü bugün aldım ve fan sesini duyunca hayretler içerisinde çare aramaya devam ediyorum, boşta yani sadece tarayıcı açıkken bile saçma sapan fan yükseliyor (sessiz modda) ve uzun süre kalıyor bu şekilde sizde de böyle mi?


    Bios güncelledim, fn+q ile sessiz moda aldım temiz w11 kurulumu yapıldı ama fan devreye girdiğinde ciddi anlamda sesli çalışıyor cihazın özelliği mi budur yoksa bende mi problem var? 10 yıllık asus fanı değiştirmeme envai çeşit deformasyona rağmen bu seste çalışmıyor gerçekten soğutma perf iyi diye aldım ama beni yanıltıyor 3-5 saatlik kullanımda. Genel olarak bu tarz cihazlarda fan sesi seviyesi bu mudur boşuna başka bir cihaz almayım şimdi. dönüşleriniz önemli 14 gün geçmeden iade edeceğim.


    Lenovo Legion 5 AMD Ryzen 5 5600H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX 3060 6GB, 82JU00EBTX




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur.m -- 27 Mayıs 2023; 16:38:37 >
  • onur.m kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız hocam. Aynı laptoptan bende sipariş verdim. Ses olayı önemli ben oyun falan oynamam genelde. Stabil olmasını isterim. Durduk yere ses yapıyorsa hiç kutuyu açmadan iade edeyim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onur.m kullanıcısına yanıt

    lenovo IdeaPad Gaming 3 16IAH7 bu hafta aldik kurulumu yaptim hic fan dönmüyor gibi filme falan baktim dedim acaba fanlar arizali mi ? cok sessiz !

  • mna M kullanıcısına yanıt

    İade ettim hocam masaüstü topladım onda da coil whine sorunu var :) bu tarz ''gaming'' cihazlarda sessizlik beklemek aslında hata, güçlü işlemci ve ekran kartlarına sahipler ve kasa yapısı gereği çok çabuk ısınıyorlar haliyle fanlar sürekli devreye giriyor. Ben güç ayarlarından agresif modunu kapatıp boştayken daha stabil hale getirmiştim deneyip kendi kararını ver derim, f/p açısından tercih edilebilecek bir ürün ama genel olarak bu tarz bir dizüstü alacaksan o fan sesi her türlü olacak hani bunu iade edip asus,monster,acer,msi alsan da yine olacak. Nispeten daha iyi kasa yapısına (malzeme açısından) sahip olanlar zaten 40 binden başlıyor onu verene kadar da masaüstü toplanır benim görüşüm.

  • onur.m kullanıcısına yanıt
    Amazon kutu açılsa da Windows kurulsa da iade alıyor dimi. Korkuma daha kutuyu açmadım. Açıp bi kaç gün inceleyim o zaman

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mna M kullanıcısına yanıt

    Amazon bu konuda en iyisi için rahat olsun, sorgusuz sualsiz iade hakkın var aldığın gibi paketleyip yollayabilirsin windows kurmanda sakınca yok freedos olarak paketle yeterli.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.