Şimdi Ara

Lens koruma işine bir açıklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Appleda lens değişim ücretleri 6bin tlden başlıyor telefonun kendi kamera camı kırılması zor safir alaşımlı ancak%100 safir değil korumak için hangi koruyucu olursa olsun ışık kaynağına tutulduğunda yansıma yapıyor. Kare şeklinde olan değil de tekli lens üzerine yapıştırılan alüminyum lens koruyucuların camı sökünce görüntü kaybı olmuyor ancak sonuç olarak yükseklik arttığı için darbe aldığında ezilip telefonunun kendi kamera camına zarar verir mi o da belirsiz.


    Bu kamera koruma konusunda ne yapmak gerekiyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kamera sürgülü kılıflar bunun için en iyi çözüm. Ancak bu kılıflar 13₺den başlayıp 90₺ ye kadar çıkıyor. En azından bir marka seçmekte fayda var. Sürgülü kamera kılıflarında microsonic bence f/p olarak en iyisi. Onun dışında hangisini denediysem kılıf kasaya tam oturmadı. Kamera kısmında sorun olmuyor ancak kasa kenarına kılıf tam denk geliyor yani ön yüze darbelerde telefonun kurtulması çok zor.

    Bir diğeri de bu tip kılıfların sürgülerinin zamanla gevşemesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar gözüme kötü görünüyor o yüzden korumamaya karar verdim. Spigen neo hybrid aldım kamera bezeli yüksekliği fena değil. Hem elimizde lens koruma ile ilgili müthiş bir koz var; telefonu düşürmemek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.