Şimdi Ara

Lg 42 LB 652V Bölgesel Gölgelenmeler Yardim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
7.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tamamen Pazarlama Stratejisi Olduğunu Düşünüyorum Ne Kadar Ekmek O Kadar Köfte Misali Parana Göre Tv Üretiyorlar..Adamların Elinde En İyi Teknoloji Var Ama En İyisini Yaparlarsa İnsanlar Neden Yenisini Almak İstesin..
  • logaritmik01 L kullanıcısına yanıt
    Bu durum Türkiye distiributorunün hatası çünkü ithalatçı olmasın lg burada satış yapamaz yada yapar bunca itirazdan dolayı türkiye pazarından çıkar olmadı amerika veya japonya ya giden ürünleri türkiye pazarına sokardı o zamanda kaliteli mal güzel ülkemde yüksek vergiden geçeceğinden dolayı orta kesim alamzdı yine ürünü satamaz olurdu.

    sizin söylediğiniz ne kadar ekmek olayı tv nin ekstra donanımları için söylenir bu durumsa farklı elinizdeki televizyon televizyonluk görevini tam olarak yerine getiremiyor. Saygılar
  • Arkadaşlar Herkese Merhaba..Ben Yaklaşık 2,5 Ay Önce LG 32LB652V TV Aldım Tv Sehpada Duruyordu 2 Gün Öncede LG NB3540A Soundbar Aldım İkisinide Duvara Monte Ettirmek İstiyordum Ettirdim de Ancak Monte Edilirken Tv'nin Kasası Sağ Aşağı Kısım Biraz Çizilmiş ve Fazla Belli Olmuyor Aynı Şekilde Ses Sistemine Duvara Monte Edilirken Duvar Asma Aparatından Dolayı Alt Kısmı Çizilmiş Uzun Sözün Kısası Bu Tür Konularda Aşırı Derecede Pimpirikli ve Kıl Bir Adamım ve Bu Beni Çok Fazla Rahatsız Ediyor O Nedenle İkisini de Satmak İstiyorum..Benim Gibi Pimpirikli Takıntısı Olmayan Biri Almak İsterse Fiyatta da Anlaşabilirsek Ürünü Verebilirim..Almak İsteyenler Benimle İletişim Kurabilir..Ama Çizik Var Diyede Aklınca Cinlik Yapmaya Çalışıp Ölü Fiyatına Almak İsteyen Olursa Vermem..İkinci El Değeri Neyse O Ne Ben Kimsenin Hakkını Yiyeyim Nede Bir Başkası Benim Hakkımı..Tv'nin 21,Ay Ses Sisteminin 24 Ay Garantisi Var(Dün Kuruldu) Tv Fiyatı 1150-1200 Ses Sistemi En Ucuz 700 tl(Ben Kampanyadan 650 tl ye Aldım)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kobra90

    alo 175 aradim iade hakkimin oldugunu ürün kusurlu ise servisi arayip tv almalarini sorunu tespit etmelerini ama işlem yapmamalarini söylemem gerektiğini söyledi sonra firmaya iade için dilekçe yazmami söyledi iadeyi kabul etmezse hakem heyetine başvurmami söyledi yarin servis gelecek şimdi benim merak ettiğim ben değiştirilmesini talep edersem yeni gelecek olan tv dede ayni sıkıntı olurmu olursa işlem yapmayin arizayi tespit edin bana servis fişini verin diyip iade için lg ye dilekçe yaziyim diyorum lb serisinde hepsinde bu sorunlar mevcutmu acaba kullanan arkadaşlar cevap verirse ona göre hareket edecem.

    Benim 42LB652v'de de aynı sıralı yuvarlak leke sorunu var. Servis gelip baktı mı gelişmeler ne oldu bilgilendirir misiniz?
    Aynı zamanda sadece siyahta belli olan 1 adet devamlı yeşil yanan piksel, bir de alttan hafif bir ışık sızması var. Açıkcası ışık sızması ve piksel olayı idare edilebilir ama bu yuvarlak leke sorunu maçlarda insanın gözüne batıyor. Teknosa ve LG bayiindeki televizyonlarda bu sorunu belki de spotlardan dolayı göremedim. Servis çağırma konusunda kararsızım daha beterinin gelmesinden korkuyorum açaıkcası :(




  • kardeşim lb652v serisi komple bu sorundan muzdarip oldugu için değişim istemedim tv ye aliştim gözüme batmiyor zaten tv değişim ürünü olarak geldi eğer sıfır almiş olsaydim iade eder parami alirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra90 -- 9 Aralık 2014; 15:11:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kobra90

    kardeşim lb652v serisi komple bu sorundan muzdarip oldugu için değişim istemedim tv ye aliştim gözüme batmiyor zaten tv değişim ürünü olarak geldi eğer sıfır almiş olsaydim iade eder parami alirdim.

    Ben sıfır aldım. Değişim istesem büyük ihtimal yine aynı sorunlu bir televizyon gelecek. İade etsem LB670v alınabilir köşeleri gölge sorunlu. Samsung desen hem pahalı hem aktif gözlük :(
  • 32 lb652v aldım yeter bıktım her aldığım cihaz kusurlu çıkmak zorundamı sıfır aldım teknosadan gittimde yaklaşık 1 ay önce ilk önce pek fark etmedim dedim lb652 v dled yani aşağıdan aydınlatmalı diye sonra yok ya sağda soldada hafif parlaklık var derken sonra fark edildi.Şu videodaki gibi kısacası demi arkadaşlar :http://www.youtube.com/watch?v=KwEtWhwfkWQ

    Bu kadar olmasada benimki rahatsız edici.LG nin bu tvsi hoşuma gitti açıkçası kusurlu felanda samsung hem pahalı hem görüntü kalitesini sevmedim açıkçası.Philips desen aynı tantana aynı fiyata 100-200 hz tv alacağıma gittim 500 hz 3D smartlı alayım dedimde Pişmanım ilk önce hiçbir özellik işe yaramıyor diyordum ama smartı baya işimi görüyor tamam internetden film izliyorum açıyorum indirmekle vs.uğraşmıyorum.Wi-fi zaten belli kablosuz internet.Ama 3D film yok piyasada neredeyse ve LG için değil her firma için reklamlarda öyle bir gösteriyorlarki sanarsınki filmin içindesin gerçekde tvden 3 cm dışarı çıkarsa yat kalk dua et.Playstation için almıştımda sırf playstation oynayacak değiliz tvde de bariz.Uzanıp film izlemek varkende gözlük takıp sağa sola kaymasını düzelteside gelmiyor insanın.Böyle ufak parlaklık diyoruz ama çok büyük sorun normalde.Tüplü televizyon değilki arkadaş bu 3D televizyon sağında solunda hafif kontrast dengesizliği vs.olsa 3D özelliğinin anlamı kalmayacak ki öyle oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoot5 -- 16 Aralık 2014; 1:44:16 >




  • kobra90 kullanıcısına yanıt
    Kardes resim ayarlarindan siyah seviyesine geldigimde degismiyor bi turlu hep otomatikte kaliyor.. degisik resim turlerini denedim, yine olmadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.