Şimdi Ara

LG 42LH9000 LEDTV ALACAĞIM NE ÖNERİRSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, led tv almayı dusunuyorum ve bugun istanbul bilişimde bana bu modeli önerdiler diğer ledlere göre ince değil birazcık daha kalın ama mat panel kullanılmış parlama engellemek için vs. alabileceğiniz en iyisi bu dedi biraz pazarlama amaçlı konussada tv fena görünmedi gözüme..

    Bu model yerine alabileceğim ve maks 3000-3200tl gibi bütçem var bana ne önerirsiniz arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim..



  • bu fıyat aralıgında led tv alamn cok zor ılk basta bunu soylıyım ama hala vaktın vartken phılıps 42pfl8404 cıhazının alllabılırsın bluray kampanyasından yararlanmak ıstersen guzel bı cıhaz gec kalmadın dusunursen cevahır teknosa ekstradayım yardımcı olurum......
  • Birazcık mı kalın bana çok kalın geldi diğer led tv'leri düşününce
  • Ama istanbul bilişimde bu fiyattaydı böyle bir televizyon. dediğin kampanyaya bakacağım okuldan fırsat bulursam ugrarım

    kalın ama diger led'lere göre çok daha başarılı 5milyon contrs ,arkadan led, mat panel(parlama önleyici), sonuçta SAMSUNG çok güzel pazarlıyor şeffaf resim şövalesinde ama bu tv çok daha başarılı.Profilo teknosa'dan bir arkadaş ile görüştüm kaçırma dedi.
  • sony 40V4210 102 ekran LCD nasıl ? kullanan arkadaş varmı ?
  • Ben bu tvyi kullanıyorum ve gayette memnunum ve bence piyasada bu ayarda tvde yok şuanda ( 5.000.000 Contrast gibi ) Hem SD hemde HD yayınlarda çok iyi görüntü kalitesi var bire usbden Divx desteği ayrıca bir güzel.
    Alacaksanız bence iyi bir tercih olur ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 4 Nisan 2010; 15:29:35 >
  • erhan_kilic detaylı bir inceleme yazısı hazırlasanız çok güzel olur. Fotoğraflarla - avi ve sd yayın performasnı hakkında. Full hd filmlerde zaten görüntü süper dir o yüzden ona gerek yok
  • LED tvler iki çeşitmiş, arkadan aydınlatmalı ve yandan aydınlatmalı. Ben LH9000'i kalın buluyordum ama o da arkadan aydınlatma olmasından dolayı imiş, SL serisine göre görüntü performansı da daha yüksekmiş. Teknik özellikleri kavramları öğrendikçe dün hoşuna gitmeyen bugün çekici olabiliyor. Fikrim değişti LH9000 için kalınlık mühim değil günahını almayayın tv'nin
  • arkadaşım 42LH9000 LED LCD TV bu sitede 2.712ye 12taksit
    bu site hakkında bilgisi olanlar varmı
    http://www.teknolojialani.com/urun/lg-42lh9000-led-tv.aspx?ttype=Instalments#pt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: phoenix

    arkadaşım 42LH9000 LED LCD TV bu sitede 2.712ye 12taksit
    bu site hakkında bilgisi olanlar varmı
    http://www.teknolojialani.com/urun/lg-42lh9000-led-tv.aspx?ttype=Instalments#pt


    Ürünün distrübütörü,http://www.platobilisim.com/
    4-5 firma internetten satış yapıyor ürünü
    En uygun fiyat 2.482 tl nakit

    http://www.sanalreyonum.com/urun/lg-42lh9000-led-tv--super-hizli-gonderikargo-tasima-sigortali-_698393.aspx




  • plato nun kendi sitesinde ürün yok, peki acaba garantisi ni bu firmami veriyoo? guvenilir mi bilemedimm
  • Arkadaşlar tvyi dün aldım bu hafta içinde fotograflarla ps3 divx fotograf gösterirken sizinle paylaşacağım.istanbul bilişimden aldım tvyi fakat yogunluktan dolayı depolarına yonlendirdiler.depoda ki arkadaşlarda bir hayli lakayıt davrandı onun dışında problem yoktu
  • Arkadaşlar herkese merhabalar.Yeni üye olmama rağmen forumu uzun zamandır takip ediyorum.Burada LG 42 LH 9000 tv ve İstanbul Bilişim hakkında yaşadıklarımı anlatmak istiyorum umarım herkes için açıklayıcı olur. 11-02 2010 tarihinde İstanbul Bilişimden 2.725 TL peşin para karşılığı LG 42LH9000 led televizyonu aldım.Öncelikle televizyon hakkındaki düşüncelerim (hd uydu alıcı , hama scart ,hama hdmı kablo ile denenmiştir)
    1:Renkler canlı olmasına rağmen ani hareketlerde örneğin ekrandaki insan kafasını çevirdiğinde arkadan sanki iki-üç kafa daha ağır çekim çevriliyormuş gibi tekrar oluyor.ve bu 200 hz yi kapatsanızda oluyor.
    2:Futbol maçlarında play station oynarmış gibi oluyor.Görüntüde bir akıcılık yok ve futbolcuların etrafında bir iz var.
    3:Alttan geçen veya filmin sonundaki altyazıları okumak neredeyse imkansız.çok titreşim var.
    5:Usb den mkv izleyebiliyorsunuz ancak dts sesi desteklemiyor.

    Gelelim İstanbul Bilişim AŞ ile yaşadığım tecrübeye:

    İstanbul Bilişim A.Ş den 11-02-2010 tarihinde LG 42 LH 9000 marka led tv aldım almaz olaydım.Mersinde yaşadığım için televizyonu yerinde görme ve inceleme şansım olmadı.
    Müşteri hizmetlerinin iade değişim sözü üzerine peşin ücretle bu televizyonu aldım.
    Televizyonun kurulduğunun ikinci günü iade etmek için mail ve telefon yoluyla ulaştım.Orhan Bey isimli yetkili bana ulaştı ''kargo parasının tarafımdan karşılanması ve teknik servislerininin belirleyeceği oranda kesinti karşılığında iade edebileceğimi'' söyledi.Kendisine sözleşmeyi hatırlattığımda mahkeme yolumun açık olduğu istediğim yere gidebileceğim söylendi.Bana kendilerinin gönderdiği ve yine kendilerinin ihlal ettiği sözleşmenin altıncı maddesi:

    MADDE 6 - CAYMA HAKKI:
    ALICI, sözleşme konusu ürürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa tesliminden itibaren (7) gün içinde cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanılması için bu süre içinde SATICI'ya faks, email veya telefon ile bildirimde bulunulması ve ürünün 7. madde hükümleri çercevesinde kullanılmamış olması şarttır. Bu hakkın kullanılması halinde, 3. kişiye veya ALICI'ya teslim edilen ürünün SATICI'ya gönderildiğine ilişkin kargo teslim tutanağı örneği ile fatura aslının iadesi zorunludur. Bu belgelerin ulaşmasını takip eden 10 gün içinde ürün bedeli ALICI'ya iade edilir. Fatura aslı gönderilmez ise KDV ve varsa sair yasal yükümlülükler iade edilemez. Cayma hakkı nedeni ile iade edilen ürünün kargo bedeli SATICI tarafından karşılanır.
    SATICI, Tüketicinin hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin teslim aldığı veya sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde malı veya hizmeti reddederek sözleşmeden cayma hakkının var olduğunu ve cayma bildiriminin satıcı/sağlayıcıya ulaşması tarihinden itibaren malı geri almayı taahhüt eder.
    Tüketicinin özel istek ve talepleri uyarınca üretilen veya üzerinde değişiklik ya da ilaveler yapılarak kişiye özel hale getirilen mallarda tüketici cayma hakkını kullanamaz. Ayrıca tüketici, niteliği itibariyle iade edilemeyecek, hızla bozulma veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan mallar söz konusu olduğunda cayma hakkını kullanamaz.
    SATICI, Tüketicinin hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin teslim aldığı veya sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde malı veya hizmeti reddederek sözleşmeden cayma hakkının var olduğunu ve cayma bildiriminin satıcı/sağlayıcıya ulaşması tarihinden itibaren malı geri almayı taahhüt eder.
    MADDE 7 - CAYMA HAKKI KULLANILAMAYACAK ÜRÜNLER:
    Niteliği itibarıyla iade edilemeyecek ürünler, tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, hızlı bozulan veya son kullanım tarihi geçen ürünler için cayma hakkı kullanılamaz.
    Aşağıdaki ürünlerde cayma hakkının kullanılması, ürünün ambalajının açılmamış, bozulmamış ve ürünün kullanılmamış olması şartına bağlıdır.
    - Her türlü yazılım ve programlar
    - DVD, VCD, CD ve kasetler
    - Bilgisayar ve kırtasiye sarf malzemeleri (toner, kartuş, şerit v.b)

    Bu nasıl bir kuruluş bu nasıl bir anlayış sanırım yasalar karar verecek ve bende buradan tekrar bildireceğim.Varsın onlar benden 300-400 tl daha kazanmaya çalışsın.Kimin kaybettiği zaten belli değilmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun35ay -- 16 Şubat 2010; 18:49:17 >




  • Bende düşünüyorum bu tv yi fakat net bir karar veremedim. birtürlü..İzlenimlerinizi yazarsanız çok yardımcı olacaksınız.Ayrıca istanbul bilişim nasıl depoya yönlendirdi ve maruz kaldığınız olumsuz,lakayıt tavırlar nedir kısaca anlatır mısınız..
  • showroomda ürün bulunmadığı için bizi depoya yönlendirdiler parayı alana kadar herşey çok güzelfakat ödeme yapıldıktan sonra biz çağlayanın dar sokaklarında can çekişerek depoya gittik.orada arkadaşlara tv'yi teslim edecekleri makbuzu gösteriyoruz son ses speaker'dan türkçe pop açık ve küstah bir tavır içinde bize karşılık vermediler.showroom ile görüşüldü onlar haber vermemiş gecikmişler.dedemde çok sinirlendi bu harekete ama genel olarak depo'da sorun var bizimle inatlaşan görevli gittikçe geciktirdi neyse sonunda aldık televizyonumuzu götürdük resimleri inşallah kıza zamanda ekleyeceğim arkadaşlar..
    quote:

    Orijinalden alıntı: ozankaracan

    Bende düşünüyorum bu tv yi fakat net bir karar veremedim. birtürlü..İzlenimlerinizi yazarsanız çok yardımcı olacaksınız.Ayrıca istanbul bilişim nasıl depoya yönlendirdi ve maruz kaldığınız olumsuz,lakayıt tavırlar nedir kısaca anlatır mısınız..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ensturk13

    sonunda aldık televizyonumuzu götürdük resimleri inşallah kıza zamanda ekleyeceğim arkadaşlar..


    ARKADAŞIM bende merak ediyorum bu tvyi incelemen bittimi
    normal edge-ledlerde 400tane iken bunda 1500 led varmış. özellikler iyi gibi ama sd yayın hd yayın nasıl
    gun35ay'ın bu dediklerini gözlemledin mi
    ( 1:Renkler canlı olmasına rağmen ani hareketlerde örneğin ekrandaki insan kafasını çevirdiğinde arkadan sanki iki-üç kafa daha ağır çekim çevriliyormuş gibi tekrar oluyor.ve bu 200 hz yi kapatsanızda oluyor.
    2:Futbol maçlarında play station oynarmış gibi oluyor.Görüntüde bir akıcılık yok ve futbolcuların etrafında bir iz var.
    3:Alttan geçen veya filmin sonundaki altyazıları okumak neredeyse imkansız.çok titreşim var. )
    bilgi verirsen sevinirim
    buda tvnin linki isteyenler için http://www.lge.com/us/tv-audio-video/televisions/LG-led-tv-42LH90.jsp




  • televizyonun sd görüntüsü başka bir forumdan.
    böyleyse iyi gibi. ama dediğim gibi bir üst mesajımda yazan arkadşın yazdığı 3maddedeki olaylar nasıl
     LG 42LH9000 LEDTV ALACAĞIM NE ÖNERİRSİNİZ?


    buda hd yayından alınmaymış
     LG 42LH9000 LEDTV ALACAĞIM NE ÖNERİRSİNİZ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 23 Şubat 2010; 16:42:32 >




  • arkadaşlar tv dayımda olduğu için geçen gün gittiğimde aceleden fotograf makinasını unuttum şöyle söyleyebilirim.
    Uydunet var evde onun yayın kalitesinde:
    StarWars V izledim cnbc-e asla ne kafalarda problem ne de alt yazıda problem vardı.
    Alt yazılar problemsizdi son derece rahat izledim.
    Eurosport hd kanallarında kış olimpiyatlarını izlerken hissettim soğugu adeta
    PS3 pes 2010 oynadık onda da hdtvlere göre siyahlarda inanılmaz bir fark vardı ve boyut farkı gercekten kazandırılmıs herşey daha gercekçi ve akıcı.
    şöyle özetleyebilirim ben son derece memnun kaldım butun fonksiyonlarını denemedim ve daha optimum bir ayar seçenegi bulmadım ama şuan bile muazzam bir kalite var
  • aldığın görüntüler bu tvden değil oradaki bant'da FULL LED yazmalı en üstte.derslerden kafamı kaldırabilirsem fotograflarla döneceğim beklettiğim için kusura bakmayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ensturk13

    aldığın görüntüler bu tvden değil oradaki bant'da FULL LED yazmalı en üstte.derslerden kafamı kaldırabilirsem fotograflarla döneceğim beklettiğim için kusura bakmayın

    bilmiyorum arkadaşım yabancı forumlardan incelemeleri okurken aldım lh9000incelemsi yazıyordu
    hepsinde ortak görüş çok iyi bir led lcd olduğu şeklinde
    http://translate.google.com/translate?u=http%3A//reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/lg-47lh90/4540-6482_7-33485570-4.html&hl=tr&langpair=auto|tr&tbb=1&ie=ISO-8859-9

    fotolarını bekliyorum @ensturk13
    birde mkv oynatıyormu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 23 Şubat 2010; 17:33:45 >




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.