Şimdi Ara

LG G3, Qualcomm Snapdragon 805 İşlemciye Sahip Olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  LG G3, Qualcomm Snapdragon 805 İşlemciye Sahip Olabilir

    LG G3’e ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor. Güney Koreli elektronik devi LG’nin 27/28 Mayıs tarihlerinde aralarında İstanbul’un da yer aldığı altı şehirde düzenleyeceği etkinlikler kapsamında tanıtacağı üst sınıf akıllı telefon için son olarak çıkarılabilir bir batarya ve metal görünümlü bir kasaya sahip olacağı bilgisi geldi. LG G2’de olduğu gibi polikarbonat kasaya sahip olacak LG G3’te fırçalanmış bir yüzey kullanılacak. Bu sayede daha şık bir görüntü ve kasa üzerinde parmak izi bırakmayan bir yapı oluşturulacak.

    LG G3’e cephesinde yaşanan yeni gelişmeler ise Yunan menşeli techmaniacs.gr sitesi tarafından ortaya atıldı. Sitenin LG içerisinde elde ettiği bilgilere göre LG G3’te Qualcomm cephesinden Krait 450 mimarisine sahip ve beraberinde Androno 420 grafik birimini getiren Snapdragon 805 işlemcisi kullanılacak. Qualcomm’un aylar önce yaptığı bir açıklamada Snapdragon 805 işlemcili ilk telefon mayıs ayında tanıtılacağı belirtilmişti. Mayıs döneminde duyurulacak akıllı telefonlara baktığımızda ise Snapdragon 805 işlemcisinin kullanımı için en uygun adayın LG G3 olduğunu görüyoruz.

    Sitenin ortaya attığı bir diğer iddia ise LG G3’ün kamera özelliklerini ortaya koyuyor. LG G Pro 2’de olduğu gibi OIS+ destekli arka kamera Sony üretimi 13MP çözünürlüklü Exmor RS IMX124 LG G2’nin kamera tarafını oluşturacak. 4K video kaydı destekleyecek söz konusu sensör bir süre önce tanıtılacak OnePlus One modelinde de kullanılmıştı.

    LG G3’te ayrıca 3.200mAh kapasiteli pil kullanılacak. LG G2’ye göre 200mAh artırılan pilde yazılımsal özelleştirmeler sayesinde verimlilik sağlanacak ve aynı kapasiteli pillerden daha uzun ömürlü olması sağlanacak. Galaxy S5’in 2.800mAh kapasiteli pili de Lucid Logic tarafından geliştirilen yazılımlar sayesinde %35 oranında daha verimli çalışmakta. Firma tarafından geliştirilen yazılım akıllı telefonda oyun, navigasyon, video izleme ve internet kullanımı esnasında arka planda çalışan uygulamaların daha verimli çalışmasını sağlıyor. Bu sayede cihazın ısınması engelleniyor ve pil tüketimi düşürülüyor.

    Son olarak LG G3’te yer alacak diğer özelliklerden söz edecek olursak; 5.5-inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekran, 3GB RAM, 32GB depolama, microSD kart desteği, suya karşı dayanıklı yapı, arka bölümde yeniden dizayn edilen tuşlar, Android 4.4 KitKat ve yeni nesil Optimus kullanıcı arayüzü.







  • Bundan sonra piyasada LG de var!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz canavar olmuş eyvallah ama ben hala o ekran çözünürlüğüyle ne işimiz olacağını düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.