Şimdi Ara

LG, kompakt boyutlu 4k lazer projektörünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG, kompakt boyutlu 4k lazer projektörünü duyurdu
    LG, CineBeam Qube isimli 4K projektörünü duyurdu. Projektör, şık ve minimalist olmasının yanında kompakt boyutu ve hafifliğiyle de dikkat çekiyor.



    Projektörün özellikleri neler?



    1.46 kg ağırlığa sahip projektör 360 derece dönebilen kulpuyla kolaylıkla taşınabilir bir cihaz. 3840 x 2160 piksel çözünürlüğe sahip cihaz 120 inç büyüklüğe kadar görüntüler oluşturabiliyor. Işık kaynağı olarak ise RGB lazer kullanılıyor. Bu sayede 450.000:1 kontrast elde edilerek DCI-P3 renk uzayının %154'ü kadar renk üretilebiliyor.



    Projektör yazılım tarafında LG'nin webOS 6.0 işletim sistemini kullanıyor. Bu sayede Prime Video, Disney+, Netflix ve YouTube platformlardan içerikleri izlemek mümkün olabiliyor.



    Ayrıca Bkz.LG, CES 2024'te benzersiz akıllı ev yapay zeka asistanını tanıtacak



    Projektör aynı zamanda görüntü haritalama özelliğine de sahip. Bu özellik ile bulunulan ortam haritalanarak ortamdaki cisimlerin üzerinde görüntü oluşturmak mümkün oluyor. Böylece ortamda estetik görüntüler oluşturulabiliyor.



    CineBeam Qube, yakında başlayacak CES 2024'de detaylı olarak sergilenecek. Projektörün fiyatı ise henüz açıklanmadı




    Kaynak:https://www.lgnewsroom.com/2023/12/lgs-newest-4k-lifestyle-projector-doubles-as-a-stylish-art-objet/







  • tasarımı hoş duruyor.retro-fütüristik bi havası var

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu tarz portatif, her yere götürülebilir projektörler artık alınabilir kıvama geldi. Donanımı ve özellikleri ile harika bir cihaz olmuş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • en büyük hayalim kendime ait teknoloji dolu bir oda oluşturmaktı ve en özel parçalarından biri de projeksiyondu, şuan elimde ortalama bir pcden başka bir cacık yok, o hayalden beri hayat 10x daha zorlaştı ve haliyle yine patladıkLG, kompakt boyutlu 4k lazer projektörünü duyurdu  şu müthiş cihazın tr fiyatı 50 den aşağı olmaz gibi, markalı 720pler 10 k düşünün ortamı

  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Daha fazla fiyattan olacak. Lazer 4K ler herdaim pahalıdır.

  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    doğrudur, belki trye özel fiyat falan koyarlar diye düşündüm, herkese hitap edecek bir ürün değil acırlar biraz diye belki de zor tabii

  • RGB lazer ,dlp chip , RGB lazer ilk çıkan lazerler dijital arttırılmış kontrast 500 ANSI cokzayif ampul gereksiz alınmaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üç renk lazer oluşturan ledler bir TV'den ne kadar pahalı olabilir ki? Hadi malzeme üretim fiyatlarını bir kenara bırakayım, orta ölçek bir TV yani mesela 15K civarı bir fiyat belirleseler hem boyu sayesinde daha çok cihaz kargolayacaklar aynı fiyata, hem üretim malzemelerinin azlığı sayesinde üretim maliyetleri az olacak. Bu sayede sürümden kazanabilecek firmalar. Bunu düşünmek yerine hepsi kâr peşinde koşuyorlar! Bence bu projeksiyon teknolojilerinin koca hantal tvlerden daha çok yaygınlaşması gerekir.



    Duvar yanında görüntüyü projeksiyona kablosuz gönderebilen internet özellikleri olan bir uydu alıcı modülü. Ortada da görüntüyü duvara yansıtan bu projeksiyon cihazı. Artık teknoloji buralara gelmeli.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.