Şimdi Ara

LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
50
Favori
42.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 yada 3 sene sonra ancak çıkar bilginiz olsun.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

    O kadar bekleyemem. O zamana kim bilir ne kadar olur TV fiyatları.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

    2023 42 inch OLED seçenekleriniz LG C3 ile Philips OLED808 hocam. 42C3 gelecektir. Philips 42 inch modeli bu sene çıkıyor. Segment olarak TR'ye de gelecektir diye düşünüyorun. Ama C3 daha çok pazarda olur.

  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Hocam ozaman 48c2 alın ürün kampanyada fiyat indirimimde var yanında opet yakıt kampanyası var tavsiye ederim.
  • c3 ve c2 ayni tv ler. Arada sadece kozmetik farklar var. Panel ve teknoloji ayni.


    https://www.avforums.com/reviews/lg-c3-oled65c3-oled-evo-tv-review.20771/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oup59 kullanıcısına yanıt

    42C3’ü bekleyeceğim. Teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

    Ben de 42C2 kullanıyorum ve çok memnunum. 2023 model fiyatları biraz yüksek geldi/geliyor. Ama artık ona da pek yapacak birşey yok.

  • Yaklaşık bir haftadır 65 G3'ü aktif bir şekilde her konuda kullanmaktayım. Daha öncesinde de PC için monitör olarak 42 C2 kullanan birisi olarak şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki parlaklık farkı çok ciddi. MLA teknolojisi gerçekten de iş yapıyor. Kurulum gündüz yapılmıştı ve piksel parlaklığı 100 (maksimum). seviyedeymiş. Resmen hava karardıkça 30'a kadar düştüm e film maker modunda tüketiyorum bütün içerikleri zaten C2'de de aynı şekilde kullanmaktaydım stream uygulamalarını kullanırken. Hakikaten oturma odasında yıllardır Samsung Q90T Qled kullanmış biri olarak Dolby Vision'a hayran kaldım. Yine daha öncesinde Samsung kullanırken sıkça gördüğüm akıcılık ayarlarını birazcık arttırınca oluşan artifact (kare bozulmalar) resmen yok ve paranoyak bir şekilde gözüm arıyor. Cihazın motion handling'i (akıcılık yönetimi) ciddi manada başarılı.

    Kurulumu doğal olarak duvara yapıldı ve ciddi manada çok yakıştı, kendimi sorguladım resmen neden daha önce duvara asmamışım diye. Tabi Samsung One Connect Box'ı fazlasıyla özlemekteyim gerçekten çok büyük rahatlıkmış. Ama G3 ile de planlamayı güzel şekilde yaptığınız takdirde bir kablo kanalı ve duvarın renginde boya ile gayet güzel kamufle edebilirsiniz. Yanında satın aldığım soundbar'ın subwoofer ünitesi kutudan arızalı çıktı ve değişimi onaylandı. Bakalım yarın yenisini getirecekler. Hoş televizyonun kendi sesi de fazlasıyla yeterli ama bu televiyonun yanında bir de Dolby Atmos destekli bir ses sistemi kendisini hak ettiriyor. Bir de üzerine LG harmony özelliği devreye girip beraber senkron çalıştıklarında cidden ne olacak merak ediyorum.

    Dolby Vision desktekli olması nedeniyle Xbox Series X'i de bağladım tabiki.Uzun zamandır yüzüne bakmadığım Forza Horizon 5'e aşık oldum resmen. Oyun resmen canlandı eskisine göre. Tabi ki 120Hz, FreeSync desteği, ALLM modu gibi özellikleri de kontrol ettiğimde hepsinin aktif olduğunu görmek televizyona olan saygımı ayrıca arttırdı.

    Ekstra olarak evdeki diğer akıllı cihazları tanıyabiliyor olması da son noktayı koydu. Işıklar olsun, akıllı ev aletleri olsun buradan yönetebilmek güzel. Bir de yanında Apple home, alexa ve Matter gibi akıllı alet platformlarının hepsine uyum sağlaması baya ileriye dönük bir yatırım.

    Eğer incelememi istediğiniz spesifik bir durum olursa lütfen çekinmeyin deneyimlerimi paylaşmak isterim. Dediğim gibi daha önce en üst düzey Samsung QLED ve geçen sene monitör niyetine satın aldığım 42C2 deneyimlerime kıyasla televizyon G serisinin neden daha üst segment olduğunu bana net bir şekilde gösterdi. Emin olun MLA ciddi fark yaratmış ki kendi OledCare güvenlikleri olmasına rağmen fazla geldiği için (yoksa baş ağrısı yapıyor feci bir şekilde bende) parlaklığı 30-40 seviyeleri arasına kadar indirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arda_yaman kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • arda_yaman kullanıcısına yanıt
    Klavyenize saglik guzel bir yazi olmus. Hayirli olsun gule gule kullanin.

    Yurtdisi forumlarda sikca bahsedilen “skin tone” renk hatasi na denk geldiniz mi acaba?


    LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aletlere herhangi bir kalibrasyon uygulama imkanım yok en nihayetinde e tabi haliyle bu soruna dair bir durumum var mı bilemiyorum. Atmış olduğunuz bu resimde ten renkleri benim alışkın olduğum görsele göre biraz daha sıcak(red) tonlarda evet bir gariplik var. Lakin ben şu ana kadar izlediğim yayınlarda SDR, HDR, DB olsun bu kadar kırmızı bir renk tonu almadım. Ha bu belki dediğim gibi benim ayarlarım kanaklıdır bilemeyiz cihaz olmadan. Ama içerde kullandığım C2 ile kıyaslayacak olursam bir sıkıntı yok açıkçası. Bilgisayar odasında başladığım bir diziye oturma odasında devam ederken bir sıkınttı hissetmedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan Bilgisayar’da, LG Oled TV’lerde %10 indirim var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda_yaman kullanıcısına yanıt

    Hocam elinizde yeni nesil Nvidia rtx 3 veya rtx 4 serisi ekran kartlı bir bilgisayar var mı. Varsa 4k 120hz testi yapabilir misiniz oyun performansı için herhangi bir takılma yada yırtılma var mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.