Şimdi Ara

LG P1-KPP1T si olanlar BURAYA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
2
Favori
23.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizim firmada LG F serisi modeli de vardı
    Arkadaş XP kurdu ve LG uptade prog kurdu

    O hepsini bulup sürücüleri otomatik yuklemiş
    Yani LG lere XP de kurulur vista da
  • önce xp kurup sonra üzerinde vistayı kurabilirsin. bu arada ben hala renkli görüntü alamadım tvden televizyon schaub lorenz tüplü, eski casperimla sorunsuz görüntü alıyodum. şimdi çok süper ve net bir siyah beyaz görüntü alıyorum. pal - ntsc ayarlarına da baktım bişey değişmedi
  • ŞİMDİ VISTAYI SILCEM XP İ Yİ KURUCAM OLEMİ VİSATAYI SILMEK ICIN XP CD SINI TAKIP BOLUMU SILMI DIYECEM VISTA KURULU IKEN XP KURULAMAZMI?



    BEN XP SIDISINI TAKTIM BANA BU CD YI KURAMAZSINIZ DIYO NASIL YAPCAM BANA BASAMAK BASAMAK ANLATIRMISINZ LUTFEN XP DRIVERLERINI BULDUM BI KURMASI KALDI KURAAN ARKADASLAR BILGINIZI PAYLASIN LUTFEN
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cagricagri

    ŞİMDİ VISTAYI SILCEM XP İ Yİ KURUCAM OLEMİ VİSATAYI SILMEK ICIN XP CD SINI TAKIP BOLUMU SILMI DIYECEM VISTA KURULU IKEN XP KURULAMAZMI?



    BEN XP SIDISINI TAKTIM BANA BU CD YI KURAMAZSINIZ DIYO NASIL YAPCAM BANA BASAMAK BASAMAK ANLATIRMISINZ LUTFEN XP DRIVERLERINI BULDUM BI KURMASI KALDI KURAAN ARKADASLAR BILGINIZI PAYLASIN LUTFEN


    Bios tan AHCI ozelligini kapat ve normal XP kurulumunu yap!Yoksa harddiski gormuyor!
  • çok SAOL UMARIM İŞE YARAR
  • Evet sonunda başardım arkadaşlar attım formatı ve sağlıklı bir şekilde biraz pürüz varma düzeltecem sanırım saolun
  • Bilgisayarımın RAM lerini değiştirmek istiyorum.Bunun için Kingston 1024 GB 667 MHz 2 adet RAM satın aldım.Kolayca takabileceğimi zannediyordum.Ama yanılmışım.Bilgisayarın RAM slotlarınden biri çok kötü yere monte edilmiş: Klavyenin altı...Ben oraya nasıl ulaşacağım? Bilgisayarımı yıpratmadan nasıl sökeceğim ben bu klavyeyi? RAM değşimi yapan arkadaş var mı?
  • dostum önce kasanın altında klavye işareti olan vidaları sök sonra klavyenin klişleri var onlarıda iterek klavyeyi kaldır sonra rami tak klavyeyi yerine oturtup vidaları montele... bitti bukadar..
  • Makinayı alalı 2 ay oldu.Makinayı rahatlatmak için bu RAM değişimini yapmak istiyorum.Fakat makinayı zedelerim diye korkuyorum.Yeni olmasa sorun değil.Servislere güvenmediğim için kendim yapmak istedim.Servislere veriyorsun cihazı bir yerini yaparken bir tarafını bozuyorlar.Özen, itina kavramlarını bilmiyorlar.Deneyeceğimmm.....
  • RAM değişimini kendim yapamadım... Bogaziçi Bilgisayara götürmek zorunda kaldım.Endişelerim boşa çıktı.Teknik servis beklentimin üstünde ilgi gösterdi.Kolayca değiştirip aynı gün bilgisayarımı teslim ettiler. Toplam değişim süresi 5 dakika....Boşu boşuna tasa etmişim.Kendilerine teşekkür ediyorum...Sanırım, bu tür şeyleri ustasına götürmek lazım !...Şimdilik RAM lerde bir sorunum yok...İnşallah ilerde sorun çıkarmazl...Vistanın açılış hızında herhangi bir değişiklik olmadı.Biraz hızlanacağını düşünmüştüm.Yavaş açılma Vistanın genel sorunu sanırım...Pilin dayanım süresi arttı, proğramları kullanırken hissedilir derecede bir rahatlama söz konusu...Bütün arkadaşlara öneririm...Hazır fiyatlar düşmüşken makinanızı rahatlatın...
  • Bu makinenin ekran kartı benim bildiğim 128 mb olmalı neden bende 512 mb gösteriyor arkadaşlar, ben bunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KropiX -- 8 Aralık 2007; 17:36:32 >
  • toplam kullanılan grafik bellektir o.. Yani Hypermemory özelliği sistem ram'inden Destek alarak 512 mb oluyor.. harici kısmı yine 128 mb..
  • Arkaadaşlar lg ındıcator dıye bır program varmı sızde ıngılızcesi bende cınce sı varya yokmu bunun ıngilizcesi?
  • Herkese merhaba.
    Arkadaşlar benim bu bilgisayarı acilen bulup satın almam lazım. Bütün aradıgım özellikler onda var ama bilgisayar hiçbir yerde yok :(
    Bu arada Ankara da her yere baktım. Mavi bilgisayar ve vatan da kalmamış :( bilen varsa lütfen söylesin lütfeeenn


  • Ben 128 kullanmasını istiyorum, bu özelliği kapatmamın bir yolu yok mu? Bilgisayarı biraz zorlayınca ya kitleniyor ya da kendini resetliyor. Ya ram i arttırıcam ya da bu özelliği kapatıcam.
  • RAM i artır kardeş...
  • lütfen biri benim de soruma cvp verebilir mi??
    bayrama kadar bu pc yi bulup almam lazım. zor durumdayım lütfeeeeeeen!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KropiX

    Ben 128 kullanmasını istiyorum, bu özelliği kapatmamın bir yolu yok mu? Bilgisayarı biraz zorlayınca ya kitleniyor ya da kendini resetliyor. Ya ram i arttırıcam ya da bu özelliği kapatıcam.


    Galiba kapatmanın bir yolu yok!Ama bende öle bi kitlenme XP de hiç yaşanmadı sadece Vistada oluyor arada bi oda biraz bekleyince açılıyo(vistadaki ram yetersizliğinden olabilir)!Sen bize hangi durumlarda kitlendiğini söylesen yardımcı olan biri çıkar!
  • Ben de deneyimlerimi paylaşmak isterim, eve geldim ve LG'me kavuştum. Vistada arka planda çalışan pek çok programı kapattım, performansında ilerleme söz konusu oldu... Harddiski bir programla üçe böldüm, birine XP kurmak istedim (bir parçada vista kuruluyken); ahci özelliğini kapattım kurulumu yaptım ancak boot olayında vista açılır gibi olurken bir anda XP öne atlıyor ve XP açılıyor bilgisayarda... (SATA-compatible olayını ayarlayamak aklıma gelmedi gerekli miydi?) Ben bana Vista ya da XP diye seçenek sunmasını bekliyordum ancak Acronis OS Selector programından bir baktım ki bilgisayar sadece XP'yi görüyor, vista yalan olmuş. Kurtarma cdsini takıp onar dedim vista açıldı, hemen XP'nin olduğu bölüme format attım rahatladım :)

    Şimdi bilgisayara ram takmak istiyorum, malum vistanın arkada çalışan zımbırtısı çok (bazılarını kapasan bile çok). Şimdi 2 tane 512den birini söküp 1 GB takmak ve toplamda 1.5 GB ram yapmak istiyorum.

    Ya da az önce dikkatimi çeken http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=47&productid=bd71490
    adresinde gördüğüm ram'den alıp LG P1'ime takmayı ve toplamda 2.5 GB ram sahibi olmayı düşünüyorum. Ram kapasitesi farkından bir sorun oluşur mu, ne dersiniz?




  • yukarıdakı soruya ek olarak sunları soracaktım

    Bu dizustgunde kac bos yer var kactane takıla bılıyor

    1 gb olan ram 1parca halındEmı yoksa 512 512 2 ye bolunmus haldemı

    bırde bızım ramların markası ne ?

    667 mhz bızdekı ben de alınca o ozellkte olmasımı gerekır



    yanıtlarsanız sevınırım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.