Şimdi Ara

LG PRO LİTE son karar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam dostlar,

    Sizlerin tavsiyeleri ile nişanlıma s4 mini almıştım çok memnun kaldık. Daha sonra yine buradan aldığım tavsiyeler üzerine g2 aldım ve yine memnunum. Nazar değmesin.

    Şimdi kuzenimde bu konuda topu benim üstüme attı.

    1000 lira maks bütçesi var

    Benim aklımda pro lite var.

    Beklentiler genel olarak şu şekilde,

    Telefonu alacak kişi şuan htc wildfire s kullanıyor ve telefon gitti gidecek. Yani ne alsa uçak gibi gelecek ona.
    Telefonun kronik bir sorunu olmasını istemiyoruz. Yani kafa rahat olacak.
    Ekran boyutu 4.7+ olacak.
    İnternet kullanımı yine yüksek olacak.
    Pil tüketimi önemli haliyle.
    Mümkün olduğu kadar uzun bir süre idare etmeli telefon.
    Ağır oyunlar falan yüklenmeyecek.
    Çok ahım şahım bir kamera beklentisi yok.

    Sp demeyin bana lütfen. Çok güzel kasası var, performansıda çok iyi fakat bunlara rağmen güvenemiyorum. Kefil olamam yani bu telefon için.
    One x 32 gb ise şarjı çok çabuk bitiyor.
    Wp düşünmüyoruz. Yoksa lumia 925 şahane.
    Discovery 2 ve elite lite'ın çıkış tarihi allah'a emanet.
    Discovery 1 kronik sorunlarından dolayı tercih dışı.
    s4 mini çok güzel fakat ekranı ufak.
    s3'te çok eskidi artık.
    Nexus 4 şarj canavarı.
    Moto g de içimize sinmedi.


    Geriye bir şey kaldı mı? Normal bir kullanıcı için pro lite yeterli değil mi ? Discovery 1 performansı vermez mi ? Yada ederi ne kadar ?

    Selamlar herkese







  • Lg g pro alin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Minoc

    Lg g pro alin

    Hocam bütçeyi çok aşıyor.
  • Moto g veya xperia sp den iyi bi secenegin yok icimize sinmedi ne demek moto g 750 lira fiyatina gore cok cok iyi xperia sp desen o kadar kullanan var ve ikisininde pil performansi iyidir. Butce belirlemissiniz ve istekleriniz butceyi asiyor ya butce arttirilicak yada istekler beklentiler azalicak onerilecek cogu telefonu yazip hepsine bir kilif uydurmussunuz. Boyle olmaz, ayrica g pro lite onermem bildiginiz lite versiyon yari yolda birakir sizi ekranin buyuklugune ve pile aldanmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kajmeran37

    Moto g veya xperia sp den iyi bi secenegin yok icimize sinmedi ne demek moto g 750 lira fiyatina gore cok cok iyi xperia sp desen o kadar kullanan var ve ikisininde pil performansi iyidir. Butce belirlemissiniz ve istekleriniz butceyi asiyor ya butce arttirilicak yada istekler beklentiler azalicak onerilecek cogu telefonu yazip hepsine bir kilif uydurmussunuz. Boyle olmaz, ayrica g pro lite onermem bildiginiz lite versiyon yari yolda birakir sizi ekranin buyuklugune ve pile aldanmayin.

    Pro lite hangi konularda yarı yolda bırakır hocam ?

    Xperia sp için o kadar çok sorun okudumki, düzeltildi diyenlerde var düzelmiyor deyip satanlarda. 1.000 lira para veripte kafa rahat olmadıktan sonra performans neye yarar ?

    Kılıf uydurmuşsunuz demişsiniz. Benim bir şey uydurduğum yok. Orada yazdıklarımdan hangisi, gerçek olmayan veya uydurulmuş şeyler ?




  • One x e eski demeyip s3 e eski demissiniz katilmiyorum size. Ayrica bir hafta sarj beklemeyin akilli telefondan 1000 lira bugun bi akilli telefon icin cok para degil. Pro lite in islemcisi cok dusuk bi islemci ekranida kalitesiz zamanla cok kolay kasma yapicaktir. Telefonlari fiyatina gore degerlendiriniz. One x 999 liraya en iyilerden biri s3 de oyle 900e bulunuyor. Kilif giydirmissiniz derken butce belirtmissiniz ama o butcede onerilcek cogu telefonu kafanizdaki bi sebepten oturu elemissiniz. Ben moto g oneririm moto g de icinize sinmeyen neyse sorabilirsiniz kullandim bizzat hemde 250 tl niz cebinizde kalir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kajmeran37

    One x e eski demeyip s3 e eski demissiniz katilmiyorum size. Ayrica bir hafta sarj beklemeyin akilli telefondan 1000 lira bugun bi akilli telefon icin cok para degil. Pro lite in islemcisi cok dusuk bi islemci ekranida kalitesiz zamanla cok kolay kasma yapicaktir. Telefonlari fiyatina gore degerlendiriniz. One x 999 liraya en iyilerden biri s3 de oyle 900e bulunuyor. Kilif giydirmissiniz derken butce belirtmissiniz ama o butcede onerilcek cogu telefonu kafanizdaki bi sebepten oturu elemissiniz. Ben moto g oneririm moto g de icinize sinmeyen neyse sorabilirsiniz kullandim bizzat hemde 250 tl niz cebinizde kalir

    Değerli önerileriniz için teşekkür ederim.

    Fakat ben one x e eski değil mi dedim ? Yada telefondan bir hafta şarj beklediğimi mi söyledim ? Çok ilginç üslubunuz var gerçekten.

    One x'in şarj süresi s3 e göre daha az olduğu için kriter olarak şarjı az dedim. Bu eski değil demek değil.

    1.000 lira akıllı telefon için az olabilir ama alacak kişi için fazla bile olabilir.

    Moto g'yi tekrar incelemeye alacağım. Zaten ne kadar uygun fiyatlı olursa o kadar iyi olur.

    Tekrar teşekkürler

    Selamlar.




  • Özür dilerim yanlis bir sey soylediysem.
    Benim demek istedigim isteklerinizin hepsini 1000lira altinda bulmak zor iken var olan seceneklerde elenmis. Haklisiniz tabiki butce durum meselesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim bir sp kullanıcısı olarak sp yi övmeyeceğim doğru olanları söyleyeceğim. sp de evet wifi çekmiyordu gerçekten çekmiyordu modemle aramda 2 duvar ve 6 metre vardı ama çekmiyordu taki güncellemeye kadar artık çekmeyen yerde 4 çekiyor wifi çözüldü. ahize de az geliyordu artık normal geliyor bazılarına az gelebilir fix güncelleme 1-2 haftaya kalmaz gelir. telefon un sadece bu sorunları vardı çözüldü siz hangi sorunları diyorsunuz? bu arada fix gelsin isterseniz bekleyin sonra karar verin çünkü sp o fiyata gerçekten nimet. telefonu aldığım için övmüyorum övdüğüm için aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile Elite çıkıyor 1 haftaya bak derim.
  • LG l90 tavsiye ediyorum...
  • xperia sp
  • xperıa sp aynen cok daha mantıklı bencede..
  • Nexus 5 alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.