Şimdi Ara

Lg Smart tv Wifi Sorunu ACILL LUTFENNN... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
16
Favori
171.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • birde bu arkadaşın videosu var garantisi bittiyse bence denenebilir.


    Mr. Stukovyoutube
    In this video I show how to solve problem with LG TV wifi. Many times the LG TV will show an error that says "Wifi is turned off. Turn it on to see the list of available networks that you can connect to and additional related menu items. But there is no button to turn it on its actually manufacturing defect so let’s see how to fix it. Only screwdriver and cleaning alcohol required to fix this. Screwdriver used in the video https://amzn.to/3b3ppE5
    https://www.youtube.com/watch?v=MvFnyyuZ8HQ
  • bu adamda detaylı anlatıyor ben ilk burdan görüp yapmıştım.

    Charles Yamabeyoutube
    TIPS ARE ACCEPTED - EVEN $1 HELPS ME KEEP CREATING VIDEOS LIKE THIS VENMO @CHARLES-YAMABE IF THIS VIDEO HELPS YOU PLEASE "LIKE" AND "SUBSCRIBE" If the wifi on your LG TV isn't working or is cutting out this will help you fix that problem. Even if you can’t turn on the WiFi on your LG TV this will fix the problem. Many times the LG TV will show an error that says "Wifi is turned off. Turn it on to see the list of available networks that you can connect to and additional related menu items." The thing is there is no way to turn it on. You have to fix the wifi wire in the back of the LG TV. It's a really easy fix and takes 10 minutes or less. This will fix the WiFi issue with all LG TVs. It has also been said that this will fix issues with the magic remote and magic cursor.
    https://www.youtube.com/watch?v=gRrBZ2Eu5-I&t=2s
  • mustim71 M kullanıcısına yanıt
    Evet doğru bunların hepsi denenebilir. Ben kablo ayırma işlemi yaptım 2 ay götürdü. Sonra sprey yöntemini denedim. Baya uzun gitti ama arada sıkıntı yapıyordu. Ama kapat aç yapınca düzeliyordu.Tabi eskisi kadar sorun yaratmıyor,eğer çok sorun yaratırsa bu yöntemleri denerim. Zaten önceden de ilk başta böyle yavaş yavaş başlamıştı. Sonra sık sık yapmaya başladı. Yani bir müddet sonra sorun çıkartıyor yine. Heralde böyle arada sprey sıkılacak. Çünkü yine uzun süre götürüyor. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Dikkate alacağım.
  • Emr4545 E kullanıcısına yanıt
    İlerleyen dönemde TVnin dahili uydu alıcısı bozuldu sonrasında ekrandaki görüntü tamamen gitti. Uzun uğraşlar sonucunda bir usta buldum. Sorun anakartın işlemcisindeymiş, usta işlemcinin yandığını söyledi. TVnin anakartını tamir ettirdim işlemci değişti şu an wifi akıllı kumanda dahil tüm fonksiyonları çalışıyor.
    Muhtemelen arıza TVnin aşırı ısınmasından kaynaklanıyor. TVnin smart applerini ve web tarayıcısını uzun zamandır aktif bir şekilde kullanıyordum. Bundan olabileceğini düşünmüştüm ancak TVyi ilk aldığımdan beri smart özelliklerini kullanmasam bile TV baya ısınıyordu; bu şekilde anca 7 yıl dayandı. Size tavsiyem TVyi android box veya stick ile kullanmanız. İlginize teşekkürler saygılarımla...
  • duchenne D kullanıcısına yanıt
    Evet genel kanı televizyonun çok ısınması yönünde. Neyse gittiği yere kadar gitsin bakalım sonra yeni bir TV bakarız olmadı.
  • duchenne D kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de 9 sene önce 49ub850v almıştım son 1 yılda tvmin önce akıllı kumanda görmeme olayı. Aşladı diğer kumanda ile devam ettik sonra wifi çalışmadı , sonra dahili uydu bozuldu, sonra kablolu internet bozuldu dns ip almıyor ve sağ üstten aşağı kadar ince bir çizgi oluştu. Bunların hepsini yaptırabilir miyim sizce? Gittiğiniz ustanın bilgilerini paylaşabilir misiniz?
  • 30 Martta LG-55QNED7S6QA sıfır cihaz aldım, aynı wifi kopma sorunu bende baş gösterdi, servisi aradığımda gelip kontrol edelim tamir görecekse tamir edelim dediler, tabi ki sıfır bir cihaza asla tornovida vurdurmadım, aldığım yer ile irtibata geçerek müşteri memnuniyeti kapsamında 30 gün içerisinde cihazı değiştirilebileceği söylendi, mağazadan Philips 55PUS8807/62 Ambilight bir cihaz aldım hem kaliteli hem sorunsuz, hemde sinema keyfi mükemmel. Allah yardımcınız olsun ben direkten döndüm.

  • ykaplan61 Y kullanıcısına yanıt
    LG pişmanlıktır kurtulduğunuz iyi olmuş geçmiş olsun
  • duchenne D kullanıcısına yanıt

    tşk ederim, bence insanlar cihaz almadan önce mutlaka ve mutlaka detaylıca araştırmalılar, çoğu teknolojik market vb. gibi firmalar ürünün kutusu açıldığı an geri dahi almıyorlar, ben cihazı TEKNOSA'dan aldım ve ürünün müşteri memnuniyeti kapsamında değiştirdiler ve bu uygulama sadece kendilerinde mevcut, bence sadece bu sebepten dahi Teknosa düşünülebilir.

  • ykaplan61 Y kullanıcısına yanıt

    Aynı televizyonun 65 olanı var şuana kadar öyle bisi ile karşılaşmadım umarım karsilasmayiz


    Ama.evde 10 senelik LG 42la620s var onda kopma sorunu var

  • dicey_celo D kullanıcısına yanıt
    Bu çizgi oluştu demişsiniz. Aynısı bende de var heralde. Bir fotoğrafı çekebilir misiniz aynı mı acaba
  • Tv yi kumandadan kapatmayin, ayagin ordaki dugmedne kapatın isinmasi bir nebze daha az oluyor
  • 13 ay önce kablo ayırma işlemini yapmıştım. Bu işlemden 4 ay sonra bir kere tekrarladı. Kontak sprey sipariş ettim. Sprey ile soketleri temizlemeyi deneyecektim. Fakat sprey elime ulaştıktan sonra sorun bir daha tekrarlanmadı. Ben de bıraktım. Şimdi esas bilgiye geliyorum 2 gündür sorun tekrar başladı. Ben her şey yolunda diye son güncellemeyi yapmamıştım. Nasıl olsa yine bozuldu diye az önce tv yi güncelledim. Yine düzeldi. 06.00.30 vardı. 06.10.30 a güncellendi. Düzeleceğini hiç düşünmüyordum. Güncellemeden dolayı bir şeyler restart olduğu için düzelmiş de olabilir. Bakalım ne kadar gidecek böyle göreceğiz. Aklınızda olsun diye yazayım dedim.

    Edit: Yazılım güncellemeyle nasıl düzeldi şimdi bu hiç anlamadım. Tv nin fişini çekip açma tuşuna bastım, bir süre fişi çekip bekledim işe yaramamıştı. Donanım arızası olduğunu düşündüğümüz bir arıza güncelleme ile düzeliyorsa, güncelleme işleminde donanımsal bir şeyler restart oluyor diye düşünüyorum. Fabrika ayarlarına dön demeden, fişi çekmek dışında farklı bir restart/reset yöntemi var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokum -- 3 Mayıs 2023; 0:37:55 >




  • yokum kullanıcısına yanıt

    Güncelleme ile düzeldikten sonra tekrar bozuldu. Wifi yok, kumanda çalışmıyor, tv bile donuyordu yine.

    Yukarılarda bir video paylaşılmıştı. Aşağıya tekrar ekledim. Buradaki gibi wifi soketini söküp kontak sprey sıktım. Yumuşak bir fırça ile genel olarak tozları temizledim. Şu an tekrar herşey düzeldi.


    Fikir vermesi açısından şimdiye kadar yapılan işlemleri yazayım.


    30.04.2022 - Kablo ayırma (13 ay sorunsuz çalıştı)

    03.05.2023 - Tv yazılım güncelleme (1 hafta sorunsuz çalıştı)

    10.05.2023 - wifi soketi sökülüp temizlendi kontak sprey sıkıldı.


    Mr. Stukovyoutube
    In this video I show how to solve problem with LG TV wifi. Many times the LG TV will show an error that says "Wifi is turned off. Turn it on to see the list of available networks that you can connect to and additional related menu items. But there is no button to turn it on its actually manufacturing defect so let’s see how to fix it. Only screwdriver and cleaning alcohol required to fix this. Screwdriver used in the video https://amzn.to/3b3ppE5
    https://www.youtube.com/watch?v=MvFnyyuZ8HQ&feature=youtu.be




  • Bu konuda benim bulduğum çözüm, TV'nin wifi modülünü değiştirmek oldu. 330 TL'ye satın alıp değiştirdim. Sorun çözüldü. Kendiniz yapabilirsiniz, çok basit. Servis çağırınca, 10.000 TL istediler.

    Ben ürünü, bu siteden aldım

    tesa bilişim | türkiye'nin en büyük televizyon parça mağazası
    Tesa Bilişim | Türkiye'nin En Büyük Televizyon Parça Mağazası
    https://www.tesabilisim.com
  • karanlikbey K kullanıcısına yanıt

    Parçayı sıfır mı çıkma mı aldınız? Bu parça belli bir süre sonra bozuluyorsa, kullanılmamış bulmak lazım. Sizde tamamen çözüldü mü? Tekrarlamadı mı?

    Birde söktüğünüz parca soket temizliği vs yapsanız bile hiç mi çalışmıyordu?

  • Evde 100 mb internet var, tv ye gelen 2 mb, o da film izlerken surekli kopuyor, benzer problem.yasayip cozum bulan var mi
  • Onurrunoooo O kullanıcısına yanıt
    Ara sıra yani 6-8 ayda bir kontakt sprey ile soket temizliği yapıyorum on numara oluyor.6-8 aydan sonra sorun çıkartabiliyor çünkü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emr4545 -- 11 Ağustos 2023; 4:32:34 >
  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum. +5 yıl uzatılmış garanti de almıştım


    1. 2 yıldan sonra bozuldu. Uzatılmış garanti ile geldiler. Kabloları ayırıp gittiler.

    2. 1 sene sonra tekrar oldu. Gelip kabloyu tekrar ayırıp gittiler :)

    3. Şimdi aradan 7-8 ay geçti. Yine aynı sorun.


    Benim anladığım, asıl sorun kabloların girişim sorunu ile birlikte modüllerin aşırı ısınması.


    Eğer internetiniz ya da kablo çalışmazsa fişten çekin. Birkaç dakika bekleyin. Siz de düzeldiğini göreceksiniz.

  • mehmetyilmaz88 M kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir, ısınma kaynaklı olabilir, ısıyı atamıyor olması muhtemel çünkü kumanda sinyal alan yer el değmeyecek kadar fazla ısınıyor. Ben Kontakt sprey yöntemini yapıyorum o biraz daha fazla götürüyor, ne yapalım 7,8 ayda bir temizleme yapacağız Kontakt sprey ile
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.