Şimdi Ara

Lg Smart tv Wifi Sorunu ACILL LUTFENNN... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
237
Cevap
16
Favori
171.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bende bugün tv yi söktüm bantlari çıkardım tv düzeldi resmen azizsüzer arkadas sagolsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buradaki islemi defalarca uyguladim fakat 1-2 hafta sonra yine kumanda stabil calismayi birakiyor ve dizi film gecikmeli yuklenmeye basliyor. Bunun kalici cozumunu bulan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu kabloda ki bantları çıkartarak çözen arkadaşlar; tekrar wifi bağlanma sorunu yaşadınız mı? Ben de birazdan deneyeceğim

    EDİT: Yaklaşık 30 dk uğraştım ve bütün mavi bantları söktüm. Aşırı fazla katlanmış kablolar vardı, onları düzeltmeye çalıştım. Şu an ilk deneme de sorunsuz çalıştı. Yaklaşık bi 15 dk kadar kullandım. İnşallah böyle devam eder.

    @azizsüzer teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 20 Eylül 2020; 17:14:39 >
  • Merhaba, ben arkadaşın bahsettiği yöntemi denedim. hatta ilkinde iyi ayıramadığım için iki kere açıp yaptım fakat maalesef 15-20 dk sonra sorun tekrar devam etti. merak ettiğim bu sorunu yaşayıp, kablolu bağlantıda sorunsuz kullanabilen var mı yoksa tek çare servis mi? gördüğüm kadarıyla onlarda pek çözüm odaklı değiller.

    not tv model : 55uj651v 2018 haziran ayında almıştım.
  • Azizsüzerin tekniğini denedim benimkide oldu simdi bakalım inşallah tekrar nüksetmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azizsüzer A kullanıcısına yanıt
    sırf teşekkür etmek için giriş yaptım, işin rast gitsin çok teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cursedsw C kullanıcısına yanıt
    4 sene once almistim 2 sene ye kadar kablosuz kullandim garanti bitince wifi sorunlari olmaya basladi bende mecbur modemden kablo cektim 2 senedir kullaniyorum sorunsuz burdaki islemi gordum gecenlerde bende söktüm mavi bantlari wifi baglandim calisiyodu tel ekran paylasimi bile kopuyordu baglanmiyordu bile simdi sorunsun baglaniyor sihirli kumanda donuyordu takiliyordu simdi hic biri olmuyor kablolu daha iyi diye wifi pek denemedim duzeldi diye sizde kablo cekin iyi oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RellaXx R kullanıcısına yanıt
    Ben sürekli kablolu kullandığım halde bahsedilen tüm sorunları (kumandanın donması, yayının yavaşlayıp birden hızlanması hatta tvnin kendi kendine kapanıp açılması vb.) yaşadım, ama bantları sökünce tüm sorunlar düzeldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azizsüzer A kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler. Dediğin gibi teşhis de doğru tedavi de. Söyle özetleyeyim:
    Lg servisi aradım. wi-fi ile bağlanamadığımı, ayrıca güncelleme yapamadığımı da belirttim ilk gün servis bir personel gönderdi. personel televizyonu başlangıç ayarlarına getirdi. Ben bu şekilde sorunun çözülemeyeceğini aynı yöntemi benim de denediğimi söyledim.adam dinlemedi. Tabii adam da yapamadı. Ben de sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyordum. servis birkaç gün sonra başka bir personel daha gönderdi. O da wifi ile bağlanamadı Üstelik televizyonu da resetledi. Tabii Sorun yine çözülemedi televizyonu servise götüreceklerini, wi-fi modülünün arızalı olduğunu, bu şekilde wifi modülünü değiştirerek bir servis ücreti Çıkacaklarını söylediler. Ben adama inanmadım. Araştırdım. Ta ki forumdan arkadaşın (aziz suzer) yorumunu bulana kadar. televizyonun arkasına arkadaşımın belirttiği gibi açtım. üst üste binen kabloları açtım yara bandı ile genişleterek yapıştırdım. tekrar geri taktım televizyonda sorun çözüldü. hem wi-fi problemi, hem de güncelleme problemi tamamen çözüldü. sorun üst üste binen kabloların yaydığı sinyallerin, wi-fi modülünün kafa karışıklığına sebep olduğu ortaya çıktı. wi-fi modülü arızalandığı zaman akıllı kumanda da takılıyor sürekli. ve sistem güncelleme arızası veriyor kabloları açıp sinyallerin birbirine girmesi engellendiğinde sorun ortadan kalkıyor. Yalnız bu işlemin dikkat ve titizlikle yapılması gerekiyor. arkasını açıp kapatırken panele ve televizyonun elektronik devrelerine zarar vermemek gerekiyor. Harikasın aziz süzer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • !!!ÇÖZÜLDÜ!!!


    Merhaba


    Yukarıda anlatıldığı gibi sırayla senaryo;

    -Wi-fi çalışmıyor-kumanda imleci kayboluyor.

    -Servis geliyor, wi-fi modülü arızalı, wi-fi modülü ve kablo değişmeli diyor

    -Sonra siz kafayı yiyorsunuz.


    LG teknik servisler bu yazıyı okuyunca çok üzülecek.

    Çünkü ÇÖZÜM artık basit...


    Öncelikle

    1)Ayarlar > Ağ > LG Connect Apps > Kapatın...

    2)TV arka kapağını açıyorsunuz ve katlanmış ve tvnin alt tarafına giden bütün kabloların katlarını açıyorsunuz.(Sadece mavi bandı açıyorsunuz.)

    3)Arka kapağı kapatıyoruz ve bitti.


    Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

    Arkasını açma fikrini veren arkadaşada, LG Connect kapatma fikrini veren arkadaşada ayrı ayrı teşekkür ediyorum.


    Konunun çözümü bu kadar... Test edildi şuan problemsiz çalışıyor TV.


    TV Bilsisi:

    49UH770V

    Satın alınma tarihi: Temmuz 2016

    LG Türkiye Garantili (24 ay)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih_Olgun -- 1 Kasım 2020; 17:22:47 >




  • ben kendi yaptığımı söyleyeyim, kablolu kullanmak şart ama. kablolu bağlayın ve wifiyi kapatın, kumanda sorunu kesin çözülür. sanırım aynı anda hem bluetooth hem wifi problem çıkarıyor. buna sebep olanda yazılımı. bende 55sj8500 var. daha önceden yoktu. son 1 senedir var. bende kablolu bağladım. kumanda kafasına göre çalışıyordu. kapatıp açmak zorunda kalıyordum. en son wifi kapattım sorun kalmadı. kumanda sorunsuz çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de LG NANO866 var dün wifi ile bağlanmamaya başladı. Wifi şifresini giriyorum kaç kere denedim ama kabul etmiyor. Oysa evdeki diğer LG tv ve cihazlarda wifi sorunu yok. TV yi alalı yaklaşık 5 ay oldu. Pek el becerim yok tv nin arkasını açıp iyice zarar veririm diye korkuyorum. Kablolu bağlasam sorun çözülür mü? TV ile modem arasında yaklaşık 5 mt. mesafe var. Kablolu bağlantı kesin çözüm olur mu yada servis bu modülü değiştirirse sorun çözülüyor mu acaba?

  • Merhaba bende de aynı sorun oldu genel ayarlardan konuma gelince LG Hizmetleri Ülkesi var onu Azerbaycan yaptım TV kapanıp açıldı mağazaya girdim kullanıcı sözleşmesi vs. herşeyi kabul ettim mağaza açıldı Azerbaycan yapınca sonra da Türkiye'ye çevirdim yine TV kapandı açıldı kullanıcı sözleşmesi vs. kabul ettim bu şekilde düzeldi birde unutmadan bölge değişimi yapınca tarih ve saat ayarını tekrar ayarlamanız gerekiyor umarım herkesin çözülür

  • azizsüzer A kullanıcısına yanıt

    teşekkürler, işe yaradı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: rigbi

    Bugün itibariyle aynı sorun bende de başladı ama bu işlemi başka deneyen var mı açıkçası denemeye korkuyorum da güç almak istedim

    Alıntıları Göster

    Uzun süredir yaşadığım sıkıntıları .-Wifi sorunu.. -Netflix sorunu..- Akıllı Kumanda sorunu... Yukarda sunduğunuz paylaşımınız ile çözülmüştür.Sevgi ve Saygılarımı kabul ediniz...Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN... 





  • azizsüzer A kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun sayenizde wifi sorunu düzeldi. Az daha modemden metrelerce kablo çekip kablolu bağlantı yapacaktım :) iyi ki görmüşüm mesajınızı. Çok teşekkürler
  • azizsüzer A kullanıcısına yanıt

    Allah senden razı olsun sırf sana yorum yapmak icin üye oldum senin önerdiğin yolu izledim ve sorun çözüldü şimdi sorunsuz wifi ye baglaniyorum Allah ne muradın varsa versin😀😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @azizsüzer hocam çok sağ ol, garantisi bitmişti uğraşmamak için aylardır kablolu kullanıyordum, şimdi ise sıfır sıkıntı Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN... 

  • Burda bunu deneyenler, bu kadar uğraşmadan önce, tv bağlantı ayarlarından manel ip girin, modemden de aynı ip yi verin. Statik ip verin tv ye yani. Ben yaptım şimdilik düzeldi. Ağ çakışması vardı youtube hata veriyordu sürekli. Şimdilik sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim TV 2017 model LG 49SJ800V


    Aynı sorun benim televizyonumda da oldu.


    Wifi açıkken uzaktan kumanda (bluetooth bağlantılı olduğundan sanırım) sapıtıyor kesintili çalışıyordu.Ayrıca WIFI kısmında aranıyor yazıyor ama hiçbir ağı bulmuyordu.


    Kablolu internet kullanıyorum ama miracast ile cep telefonunu ekrana yansıtma olayını WIFI kapalı tutmak zorunda kaldığımdan kullanamıyordum.


    Bu çözümü bulunca ilk tepkim ;


    "hadi len böyle çözümmü olur kesin cihazın WIFI çipinde arıza var klasik ve kronik LG problemi" diye düşündüm ama tabii insan denemeden de edemiyor.


    Hemen cihazın arka kapağını söküp 2 adet mavi bandı keserek birbirine yapışık olan kabloları mümkün olduğu kadar birbirinden ayırdım. Sonuç mükemmel.WIFI sorunsuz çalışmaya başladı.


    Televizyonun arka panelinde kapağın altında o kadar boş alan varken böyle bir saçmalığı sadece bir modelde değil birçok modelde yapan LG'ye hayran kaldım.


    Sonuç olarak LG gibi bir firmanın böyle bir hata yapması ve servislerin bile bu çözümden bihaber olması insanı derinden etkiliyor.


    LG güzel panel ve donanım üretiyor ama maalesef kullanıcılarına dayattığı WEBOS işletim sistemi de beş para etmez. Android 'e geçmediği sürece sonraki tercihim Androidli bir TV modeli olacaktır.


    Bu paylaşımı yaparak TV mizi yeniden tam fonksiyon kullanabilmemizi sağlayan herkese sonsuz teşekkürler.



    Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN...
    Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN...
    Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN...
    Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN...




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.