Şimdi Ara

LG Türkiye'nin Yasa Tanımaz Tavrı ve Haklarınız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
35
Favori
19.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
312 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Buzdolabı çamaşır makinesi ve TV almayı düşünüyorum. Samsung ve LG arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Savaş hocam geçmiş olsun. Sabırlar dilerim...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç bir marka misli ile değişim yapmıyor maalesef. Aynı şeyleri philips ile yaşadım ben de. Sonunda ücret iadesine gidiyor olay ve aldığınız zaman ödediğiniz miktar benzer bir tv almaya yetmiyor. Misli ile değişim maddesinde “imkan varsa” diyor yani bir nevi satıcıyı koruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G4 telefonunun çıktığı zamandan beri tiksiniyorum o markadan almaz olaydım o telefonu ya televizyonlarında da telefonlarında da hep anakart sorunu var ve garantisi ilgilenmiyor bile.

  • oonel O kullanıcısına yanıt

    Samsung al en azından garantisi üzmez.

  • hocam işinizi 30 saniyede çözecek yönetimi söyliyeyim. pandemi döneminde yasakların olduğu zamanda anakartım yandı, 1 buçuk ay kimse ilgilenmedi. ha geldi ha gelecek dendi ama en sonunda pandemi olduğu için kargolarda sorun yaşanıyormuş anakartı kore'den gönderemiyorlarmış dediler. neyse öbür odada da başka tv olduğu için çok dikkate almadık bekledik


    telefonda dediler ki bu tv'yi böyle sorun çıkarma ihtimali yok, ilk defa şikayet alıyoruz o zaman (55 binden fazlaydı fiyatı), ne oldu da bu sorun oldu incelememiz lazım. tabi o esnada anakartı tamir etmeye çalışıyorlardır kesin.


    benim tepem atmaya başladı 85 inç'te film keyfi var ama ben öbür odada 55 inç'te film izliyorum eşimle beraber.


    şans eseri aklıma geldi sosyal medyada ünlü olan fenomen bir kaç arkadaşım vardı, telefon açıp durumu anlattım ve onlarda tweet attı. size yemin ediyorum 30 saniye içinde aradılar ve temin edemedik diye size üst modeli vereceğiz haberiniz olsun dediler. hafta içi olunca sıfır kutuda tv geldi ve eski kumandayı alıp gittiler ayrıca yeni akıllı kumandada hediye ettiler.


    kesinlikle ama kesinlikle mahkeme vs hiç uğraşmayın, sosyal medyaya kıdemli bir arkadaşınız varsa olayı hemen çözerler.


    tabi bu kadar şeye rağmen evdeki tv, soundbar falan hala lg'dir





  • Aman diyim LG yanına bile yaklaşmam zaten, size bunu yapan herkese yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende lg marka buzdolabı ve bulaşık makinesi alma arifesindeydim..
    Burada yazılanları okuduktan sonra, kesinlikle bu markadan uzak durmaya karar verdim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oonel O kullanıcısına yanıt

    Tv sony, çamaşır mak siemens iq500/700 öneririm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 16 Ekim 2022; 19:49:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta babamın ofisine LG C2 42" aldık. Bu paylaşımda gördüklerim hiç hoşuma gitmedi açıkçası ama olur da bir problem yaşanırsa LG Türkiye'ye bol şans diliyorum mesleken avukat babam sizin gösterdiğiniz sabrı göstermeyebilir :D

  • Çok geçmiş olsun. Ben de yaklaşık 2 sene önce yine LG ile benzer bir sıkıntı yaşamıştım. Aşağıdaki linkten detaylarına ulaşabilirsiniz. Özetle LG benim için bitti. Sonrasında bir ürün daha almadım.


    https://forum.donanimhaber.com/lg-65nano916-satin-alma-tercih-sikintilar-iade-sureci-teknosa-gittigidiyor--148077949


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkinxda kullanıcısına yanıt
    Samsung garanti konusunda en vukuatlı firma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tane samsung 2 tane lg tv eskittim hepsinde problem yaşadım


    muz cumhuriyetinde senin tvni 30 kez tamir etmediğini düşünürsen adamların karı 300.000 TL oluyor


    ee laf eden yok dimi raad herkes


    yurtdışında nasıldır bilmem ama almanyada husqvarna motora kol saran arkadaşıma sıfır üst model motor+hastane masrafıyla özür dilediler trde olsa sen suçlusun motora neden bastın diye

  • LG pişmanlıktır. 2010 da aldığım led tv ve ses sistemi garantisi biter bitmez bozulunca bir de anakart bozuk deyip saçma sapan para istemeleri sonucu üstüne bir de internette araştırınca aynı sorunu yaşayan başkalarını da olduğunu görünce kronik sorunu tüketiciye fatura ermeye çalışan LG yi o gündür ne güvenirim ne bir daha alırım ne de aldırırım. Eşime dostuma hep uzak dur demişimdir. Teknoloji marketler de bile önünden geçerken hızlıca uzaklaşırım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evde LG TV kullanmamıza karşın yazdıklarınızı okuduktan sonra, yakın zamanda evlenecek olan ağabeyime kesinlikle LG markasına dair herhangi bir ürünü almamasını telkin edeceğim. Bu konuda bizleri uyardığınız ve bilgilendirdiğiniz için şükranlarımı sunarım. Umuyorum ki sorununuz bir an evvel çözülür ve hakkınız olanı alırsınız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kanunları vardır, bu kanunlara uymayan markayla ticaret yapmamak gerekir.

  • Adamlar serviste destek veriyorsa paneli değiştiriyorsa sıkıntı nerede üstat, değiştirsinler kullan gitsin 2-3 kere yaparsa zaten kendileri sıfırı ile değiştirmek zorunda kalır...

  • Abdullah_C@N kullanıcısına yanıt

    Keşke dediğiniz gibi olsa hocam. 20 iş günü içerisinde çözülemeyen servis işlemlerinde tüm firmalar 6502’ye tabiler. Bunun yerine 2-3 ay parça gelmesini bekleyen arkadaşlarımızı gördüğümüzde, bu hakkının farkında olmayan ve bunu talep etmeyen çok kullanıcı olduğunu fark ediyoruz. Kullan gitsin dediğiniz ürünün garantisi bittiğinde, panel fiyatı ürün fiyatı kadar çıkarılarak tüketiciler yeni ürün almaya zorlanıyor. Kısacası siz ger şeyi kabullenip, ne verirlerse aldığınız, haklarınızı ve kanunları bilmediğiniz/aramadığınız sürece firma daima bunu kendi menfaati doğrultusunda kullanmayı tercih ediyor. Bunu aynı sorunu yaşamış sayısız örnekleriyle görüyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

    Demek istediğim direk ürün değişim demek yerine buyurun yapın deseydiniz gerekli tamir süresi içinde yapmazlar ise hem eliniz güçlü olurdu hemde en doğal hakkınızı aradınız. Buna benzer bir olay tablette başıma geldi toplamda 3 kere anakart pil vb.. değiştiler artık yenisi verin dedim hayır dediler tht başvurdum değişmek zorunda kaldı samsung...

  • Abdullah_C@N kullanıcısına yanıt
    keske konunun tamamini okusaydiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu başlık binlerce kişiye ulaşıyor. En az 100 kişi LG almaktan vazgeçecek. Ben mesela LG olayını tamamen sildim kafamda. Kanunlarda daha büyük yaptırım olmalı. Müşterisine garantiyi düzgün sağlamayan, hem müşteri hem de Devlete tazminat ödemeli. Bakalım o zaman yapabiliyorlar mı?

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.