Şimdi Ara

LG v20 vs Xiaomi mi mix vs One plus 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yıllardır foruma üyeyim ve sanırım ilk defa kendim telefon seçmekte zorlanıp buraya bu konuyu açma gereği duydum şuan hali hazırda Meizu mx5 kullanmaktayım malesef kamera camını düşürdüm cam sağlam olsun isterken japonla yapıştırayım dedim malesef bi anlık fazla kaçırma sonucu kameraya yapıştırıcı döktüm şuan arka kamera bulanık durumda zaten yeni bir cihaz düşünüyordum uzun zamandır benim için şuan olmazsa olmaz kaliteli bir kamera Meizu'dan bu konuda çok müzdarip oldum nekadar kaliteli sony lenslerini kullansalarda yazılım konusunda güzelim kameraları çöp yapıyorlar ben süreklide resim çeken biriyim farklı marka önerilerinizede açığım benim aklımda V20,Mi mix ve one plus 3 var siz hangisini önerirsiniz veya aklınızdaki kamera için marka hangisi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paker -- 3 Kasım 2016; 15:29:56 >



  • Güncell

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V20'nin kamerasında bazı yazılım ve donanım sorunları var, kamera camı çok kolay kırılıyor mesela, renk ve netlik G5 kadar başarılı değil şimdilik, belki güncelleme ile düzelir. OP3 kamera normal bildiğim kadarıyla ama cihazın performansı çok iyi. Kamera birinci tercih ise android tarafında S7, HTC 10, LG G5'den memnun kalırsınız, LG'nin klasik sorunları devam ediyor yanlız bunu göz önünde bulundurun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sercos

    V20'nin kamerasında bazı yazılım ve donanım sorunları var, kamera camı çok kolay kırılıyor mesela, renk ve netlik G5 kadar başarılı değil şimdilik, belki güncelleme ile düzelir. OP3 kamera normal bildiğim kadarıyla ama cihazın performansı çok iyi. Kamera birinci tercih ise android tarafında S7, HTC 10, LG G5'den memnun kalırsınız, LG'nin klasik sorunları devam ediyor yanlız bunu göz önünde bulundurun.

    hocam ilgin için teşekkürler bugün bende G5'e yöneldim çıktım bayileri gezdim alayım diye ama dediğiniz gibi cihazın kronik sorunları gözümü korkuttu ghost screen,kasa açıklığı,ekran sararması gibi birde LG'nin servisi kötü olunca insanı iki kere düşündürüyor bi taraftanda mi5 inceliyorum Samsung yıllardır kullanmyorum yıllarca o touchwiz ile insanları bezdirdiler zaten 3 liralık cihazlarını tekeliz diye 10 liraya sattılar antipatim çok yüksek ama one plus 3 ve xiaomi mi5 kağıt üzerinde güzel duruyor bir yandanda aklım halen G5'de anliycağınız çıkamadım işin içinden




  • paker kullanıcısına yanıt
    O zaman benim gibi yap ve fiyatı 2.400 altına gelmişken HTC 10 al ya da bütçe müsait değilse OP3 al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.