Şimdi Ara

LG W2261VP-PF & ACER H233HABMID hakkında yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Dün LG'nin W2261VP-PF modelinden aldım. Daha önceden 22inç. viewsonic kullanıyordum aslında aralarında pek bir fark yok ama büyüklük bakımından çok içime sinmedi. Daha sonra ACER'ın H233HABMID modelini gördüm. Sizce 50 TL gibi bir rakam vererek Acer almaya değer mi? Forumda arama yaptım ama pek bir şey bulamadım. 30 TL'ye HDMI kablo parası vereceğime 50-60 TL verip 23inç HDMI kablosuda çıkan bir üründen almak bana mantıklı geldi. Ama görüntü kalitesi vs hiç bişeyini bilmiyorum hiç inceleme fırsatım olmadı fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.



    İyi Günler...



  • 30 tl hdmı kablo parası neden vericeksinki 10 tl bile kablolar var hdmı kablolar hepsi aynı kalite verir 5 tl olanıda aynı 50 tl olanıda sağlamlık farkı olur sadece bende lg olanı modeli aldım çok güzel monitör değiştirme bir kablo için
  • acerin içinden hdmi kablo çıkıyor mu bilmiyorum ama çıkmasa bile 1buçuk inç için 50 tl farkı gözüm kapalı öderim ben olsam. vatanda 12 tl hdmi kablo satılıyor, hepsi aynı. tabi monitörü inceleyip almaya değer görüyorsanız bence 23 alın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PontiSS

    acerin içinden hdmi kablo çıkıyor mu bilmiyorum ama çıkmasa bile 1buçuk inç için 50 tl farkı gözüm kapalı öderim ben olsam. vatanda 12 tl hdmi kablo satılıyor, hepsi aynı. tabi monitörü inceleyip almaya değer görüyorsanız bence 23 alın.


    bazı sitelerde çıkıyor yazıyor ama Vatan'da nasıl bilmiyorum. İnceledim özelliklerinde LG'den kalır bir yanı yok kontrast acer'da daha iyi görünüyor. LG monitör kötü değil yanlış anlaşılmasın sadece ufak geldi. PS3'de bağladım biraz daha büyük olur ise daha zevk alınır gibi geliyor.

    Acer'dan korkum ileride sıkıntı çıkarır mı acer ürünü bu zamana kadar hiç kullanmadım. O yüzden biraz da ön yargı ile bakıyorum.




  • hdmi ürün olunca vergisi yüksek olduğu için doğrudan fiyata yansıyor. bu nedenle distribütör firmalar hdmi kablosuz getiriyorlar ürünlerini. bazı ürünlere sonradan hdmi kablo ekliyorlar. acer in politikasından haberim yok. dediğiniz gibi olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PontiSS

    hdmi ürün olunca vergisi yüksek olduğu için doğrudan fiyata yansıyor. bu nedenle distribütör firmalar hdmi kablosuz getiriyorlar ürünlerini. bazı ürünlere sonradan hdmi kablo ekliyorlar. acer in politikasından haberim yok. dediğiniz gibi olabilir.


    Yabancı forumlarda ürün hakkın güzel yorumlar gördüm Akşam üstü aradım 19:30'a kadar değişim kabul ediyorlarmış. Bakalım yarın gidip değiştireceğim hdmi kabloda o sırada belli olacak PS3'de hemen deneyeceğim ürün hakkında incelemelerimi sizlerle paylaşırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk_fb -- 11 Ocak 2010; 23:47:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.