Şimdi Ara

lg x130 hakkında soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende bu iki filmde senkron kayması oluyor ve görüntü yavaş kalıyor.
    Gamer.720p.BluRay.x264-iNFAMOUS
    Inglourious.Basterds.720p.BluRay.x264-METiS
    Kullandığım codek klite player ise kmplayer. Bu netbook için önereceğiniz daha iyi bir codec ve player var mı deneyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnderMind -- 11 Aralık 2009; 21:28:08 >
  • KMplayer.
  • Kllite codeci kaldırdım sadece kmplayer kaldı ama yine durum aynı. Bluerayriplerde başarısız bende :( DVDRiplerde sorun yok. Bu arada söylediğim filmlerden biri 4.5GB diğeride 6.5GBtır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnderMind -- 11 Aralık 2009; 22:15:59 >
  • int falan kasma oluyor mu
  • Şuan kablonette havadan dolayı sanırsam bir yavaşlık var ama bu netbookta normal internette kasma olmuyor. Sadece ekran küçük olduğundan sayfa alanı az.
  • o normal ztn
  • benim kuzenin kocası almış baya bi kurcaladım performans ı net ve offıce ıcın gayet yeterlı bekledıgımden hızlı cıktı bı arkadas oyun oynayabılırmıyım dıye sormus evet oynarsın sadece counter ı ama pes i filan unut
  • ben 1 hafta önce hepsiburadadan 540 tlye aldım söylendigi gibi pili en az 5 saat gidiyor. ama ben 10 inc ekrana alışamadıgım için satmaya karar verdim daha kapakta jelatini dahi duruyor kutusunda yeni sahibini bekliyor ayrıca bir not daha bendekinin bataryasi digerlerinden daha güçlü bunu az önce farkettim. 140 tl zararına satıyorum. memnun olmadıgım için degil, 13.3 inç ekranlı bi netbook gordum onu alacam h.b. den
  • Blu-Ray rip li denediğim hemen hemen çoğu filimlerde senkron kayması oluyor. Blu-ray filmlerde işlemci kullanımı %95 oluyor. XP nin bütün görsel özelliklerini de kapatsam aynı. Acaba diyorum windows 7 yüklesem bir şey değişir mi diye merak ediyorum.

    Onun dışında worms world party, hot pirsuit 2 oyunlarını da sorunsuz oynuyorum. Ses kalitesi gerçekten harika, üzerinde bulunan orjinal SRS WOW yazılımı ile stereo hoparlörlerden harika ses çıkışı alıyorsunuz. Hele kulaklıkla müzik ya da filim izlerseniz bir başka. Bu konuda gerçekten harika.

    Ayrıca şunu da belirteyim bataryanın altında SIM kart girişi mevcut. Ama yazılanlara göre modül yok
    Bir arkadaş ısınmadan bahsetmiş ancak bende kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil. Sadece işlemcinin olduğu bölgede çok ama çok hafif bir ısınma oluyor ama bu da çok doğal. Klavyede her hangi bir sıcaklık hissetmiyorsunuz.

    Kısaca özetlersem, pratiklik arayanlara sonuna kadar öneririm. Çok şık ve her ihtiyacınızı karşılar, gündelik işlerinizi her şekilde yapabilirsiniz, otobüste, yolculukta kucağınızda filim ve müzik keyfini yaşarsınız. Ekranı biraz daha açılabilseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Ekran açısı birazcık dar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 14 Aralık 2009; 21:22:27 >




  • Arkadaşlar Lg X130 ile ilgili güzel bir inceleme buldum almayı düşünen arkadaşların bakmasını tavsiye ederim.

    http://www.teknodonanim.com/forum/lg-197/76480-lg-x130.html
  • arkadaslar ben x130 a 2 gb 800 mhz cl5 ram taksam ve hdd olarakta 64 gb ssd sata2 alsam bariz bir performans artısı olurmu? ama cihazın altında hdd degistirme yuvası yok acaba alt kapagı komplemi sökecez bunun için? ikinci bir sorumda normal kendi harddiskindeki recovery kısmını ssd harddiske nasıl aktaracaz teşekkürler
  • Ya bu bilgisayarın M tuşu 0 basıyor onu nasıl düzeltebilirim???
  • nese buldum :))
  • Merhabalar,
    Sanırım X130 ürünün modülü ile beraber satan firmalarda var fakat fiyatıda biraz yüksek olabilir.
  • arkadaslar bir arkadasımda lg x130 var , anlattıgına göre fanından önce ses geldikten görüntü gitmiş , bende denedim tekrar acmayı bataryayı felan cıkardım denedim olmadı , güvenli moddan girmeye calıstım mavi ekran verdi kapandı, önerebileceginiz bi çözüm yolu var mı ?? windowsa hosgeldiniz yazısı cıkıyor , loading çizgisi doluyor fakat sonrasında siyah ekran var , nasıl formatlarım yoksa hiç bulaşılmasın garantiye mi gitsin ?
  • Arkadaşlar içine Toshiba (ericsson) F3507G modül ve 3g anteni monte edilmiş ram 2gb a çıkarılmış X140 AABS2T netbook GG de satılıktır. 3G li X140 diye arattığınızda bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.