Şimdi Ara

LGS SOSYAL MESAFE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
8.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O zamam sınavı yapmayacak! Devlet bahane üretemez. Bunun resmi daireleri var yapılır ama işlerine gelmiyor. Bunlar insana değer vermedikleri için biz bu haldeyiz. Google ye bak diğer ülkeler ne yapmış vadantaşlarına ne hizmet götürmüş ondan sonra konuşalım. Devlet halkına hizmet yapacak başka yolu yok. Ülkenin elinin altında yüzbinlerce kurum binaları var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LGS SOSYAL MESAFE


    KORONA SINAV SALONUNA GİRİYOR
  • Mesafe olacak diyenler 200 metre karelik odada (saraycıklarının) bile aralarında 4 metre mesafe bırakıp sözde güvenden bahsederken kendilerinin bizim yerimizde olmayı isteyeceklerini hiç düşünmüyorum. Lakin onlara kendi sağlıkları dışında hiçbir şey önem teşkil etmiyor. Ne zaman kendileri hastalansın o zaman tedbirler artar. Kimsenin vatandaşı düşündüğü yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • egonomicoheyiyigenim kullanıcısına yanıt
    devletler sıçmaz halk sıçar
    devletin ekonomisi yerinde olduğu sürece sorun yoktur
  • herkes üniversite okumak zorunda değil, isteyen giriyor

    asgari ücret + aktroll maaşı neyinize yetmiyor şükredin


    stroboskop ve derişim ile
  • sürü bağışıklığı uygulamaktan bahsediyoruz, halkın kararı mı olur bu? eğitimini aldım, sürü bağışıklığının nasıl uygulandığını en ince ayrıntısına kadar biliyorum. kesinlikle böyle değil. ayrıca devlet kalıtıcıdır, hükümetler gidici. doğru politikalara doğru demek gibi yanlış olana yanlış demek de erdemdir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teyze nine dede amca lar orda olmasa sosyal mesafeyi oldukça zeki olan Z kuşağı sağlardı diye düşünüyorum.

    40 yaş üstü cahillere laf işlemiyor ne yazık ki!!!
  • Bi inattır tutturmuş gidiyo arkadaş. Leyla hanım isveçte rahat etmedim diyo özel uçakla gelir, bizim gençler bi yerini yırttı sınavı erteleyin diye sallayan yok padişah gibi mübarek
  • Anlaşılan eleme sadece öğrenciler arasında olmayacak 🤔

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • egonomicoheyiyigenim kullanıcısına yanıt
    Bunlarda o erdem ne arar? Bunlar, her türlü şeyi savunup sonra da savunduklarını inkar ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Captainmagic25

    MSÜ ve lgs yksnin fragmanı gibi bir şey oldu. Asıl bomba yks de gelecek. 20 kişilik sınıfta 20 kişi en az 2 oturum... Yani anlamıyorum iyi önlemlerini al her sınıfta 5 kişi olsun ülkenin her okulunda sınava sok. Tetbirleri iyi al. Yok Bi tane kebabçılarda verilen borel ıslak mendil verip geçiştirecekler. Ayıp ya bu kadar adamı böyle ortamda sınava sokmak hangi mantıkta var. Olmadı sınavı iptal et ne olacak yani. Zaten üniversitelerinden büyük bir kısmının işlevi işsizliği 4 yıl ertelemek. Abi ülkede insan hayatının ucuz olduğu biliyordum ama bu kadarınıda beklemiyordum. Son olarak birşey daha söylemek istiyorum. Hangi üniversite /bölüme gidersem gideyim 1. Hedefim bu ülkeden çıkmak olacak. Bu ülkeden tüm umudumu kaybettim. Yazık ya
    Umarım başarılı olursunuz Avrupa yada Amerikaya gitseniz çok güzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Burada yöneten kadar halk da suçlu, bu tamamen halkın işbilmezliği şuna bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet dün bende LGS ye girdim hiçbir şekilde ateş ölçülmedi, kapının önünde veliler vardı, sosyal mesafe için hocalar uyarsa da tabi kide öğrenciler ne kadar uyarsa o kadardı, sınav esnasında tabii ki de maskeleri çıkardık. EEEE DAHA NE OLSUN REZALETTİ. #lgs2020
    |
    |
    AhaaAhaa bu mesajı paylaştı
  • Doğal seçilim. Kötü tarafı hasta olduklarında yoğun bakım ve hastane ücretleri herkesin cebinden çıkıyor. Keşke virüs daha ölümcül olsaydı. Yakınlarım aşırı titiz oldukları için bir tanesi bile yakalanmadı...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dışarıdaki manzara çok kötü, inş ikinci dalga gelmez.
  • Özel okulu olanı meb, hastahane zinciri olanı sağlık bakanı yaparlarsa böyle olur, birini gözleri kan olmuş diye diğerini Atatürk sözü paylaştı diye göklere çıkarıyordunuz.
  • ben sınavda görevliydim. çocuklar velilerinden daha akıllı ve bilinçli.

    bizim insanımızda önce girsin, önden gitsin, hemen otursun gibi bir algı var. bu görüntüler o algının sonuçları. onlarca kez duyuru yaptım kapıda sıra oluşturmayın diye dinleyen olmadı. her veli çocuğuyla kapıya kadar geliyor oradan ayrılıyor. 100 öğrenci girecekse oluyor sana 250-300 insan. ondan sonra yok mesafe yok bilmem ne. herkes öncelikle kendinden sorumludur.

    sınavın yapılması ayrı bir tartışma konusudur.
  • Toplum psikolojisi insanı sürüklüyor. Her ne kadar makamı kullanmayayım hersey kuralına göre olsun desenizde olmuyor. Benim çocugumda girdi lgs ye. Baktım sınıf 20 kişi hiç ara yok MEB i aradım kim yapıyor bu sınav düzenini diye ama kimseye ulaşamadım. Ankarada 20 ye yakın telefonla görüştüm en sonunda illerin bunu yaptığını öğrendim. İli aradım salon baskanına yetki verdik bos sınıfa kaydırabilirler demişler ama müdür beni aradı özel okulun efendim dolapları cıkarttık aralarında ara var dedi. Fıttırmamamk elde değil ama maalesef böyle. Hadi onu anladım daha acı olan sistemin sizi koyun gibi sürüklemesi. İşi akısına bırakımıyoruz . Cocuk ne kadar arastırsın sorsun öğrensin desenizde cocuk geri kalıyor. Bu yarısa girimeden yapamıyorsunuz. Testte full yapan ama adını söylerken imtina eden cocuk olmasın istiyorum ama zaman ayırıp calıstırmak gerekiyor yada izlemek gerekiyor. Ne yazıkki bizde bunu yapmayınca olmuyor. Bizim okulda giren öğrenci sayısı azdı ama merkez kesin resimlerdeki gibi diye düşünüyorum. Memlektimiz adına hayırlı olsun. Geçmiş olsun inşallah.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.