Şimdi Ara

Lich King Hesabi Açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Private Server'da takıldım biraz, oyunun nasıl bir şey olduğuna bakmak için, artık orjinaline heves ettim. wow'da hesap yaratma konusun da takıldım. Farz edelim ki, son patch kurulu client'im var. Ve 60 Günlük Pre-Paid ile direk Lich King Account'u oluşturabiliyor muyum? Yoksa Pre-Paid değil de, sırayla tüm paketleri (Cd-Keyleri) almam mı icab ediyor? Ve EU ve US gibi bir farklılık varmış, bu nedir?
    Bu konu da bilgilerinizi paylaşırsanız, memnum olurum...



  • Lich King paketine kadar alman gerekmez.İlk paketi alarak oyuna baslayabilirsin(yani sadece pre-paid kart alarak baslayamazsın.Account için CD-Key sart).Sadece ilk paketi alırsan 60 Levele kadar ilerleyebilirsin ve bazı meslek ve ırkları seçemezsin.
    Piyasade battle chest adında ilk ve ikinci paketten olusan kutular var onlar indirimli oluyordu genelde.Onları alarak baslayabilirsin(2 farklı ırk ve meslek seçebilmen için).

    EU ve US olayı ise EU europe yani avrupa serverlarında oynayabilmen için gerekli olandır.Genelde türkiyede EU satılır ve herkez avrupa serverlarında oynar.US ise amerika serverları içindir.Pek fazla türke rastlayamazsın ve LAG'lı olur.
  • Tamam, cevabınız için teşekkür ederim. Gayet açık ve net olmuş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.