Şimdi Ara

Lies of P - Day One Game Pass - 19 Eylül 2023 [Xbox] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
5
Favori
6.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • leonheart07 kullanıcısına yanıt

    Yere alev bıraktığı zaman etraftaki boru direklerin arkasına saklanın alevlerden etkilenmezsiniz, diğer türlü fazla can yakıyor.

  • Bu oyunu bitirmeden önce Sekiro'yu bitirmem ciddi bir avantaj sağladı sanırım ki aşırı derecede zorlanmadan oyunu bitirebildim. Souls tarzı oyun arayanların mutlaka denemesi gerektiği bir oyun ve hiç zorluğundan falan korkmayın bence. Perfect Guard öğrenilmesi zor belki ve bu yüzden normalden daha fazla ölebilirsiniz ama düşmanın patternini çözdüğünüzde ve karşılık verebilmeye başladığınızda, aşırı derecede tatmin edici savaşlar yaşayacaksınız. Sonradan kazanacağınız dash kabiliyetlerini açarsanız ise biraz daha zor olsa bile düşmanlardan bazen kaçarak da savaşabilirsiniz.


    Oyunda özellikle en çok sevdiğim nedense hikaye yapısı oldu. Özellikle tekrardan oynadığınızda puppetların ne konuştuğunu anlayabilmeniz ve aslında oyunda ilerlerken geriye döndüğünüzde size birçok şeyi belirtmiş olması hissiyatı çok güzel. Mesela Romeo'nun bize anlatmak istediklerini sonradan keşfedince benim baya hoşuma gitti. Bitirdikten sonra piyanodaki beste bile çok güzeldi valla. Birde Black Rabbit Brotherhood çok karizma geldi bana hemen çektim wallpaper.  


    Oyunda eksikliklerden bahsedilmiş sadece ben sadece daha fazla düşman çeşitliliği isterdim açıkçası. Birde şu faz muhabbetini abartmışlar. Onun yerin Gael gibi tek bar ama birden fazla faz olabilirdi ama neredeyse her boss için Malenia tarzını örnek almışlar.


    Artı veya eksi mi bilemem ama diğer Souls oyunlarının aksine grind yapmaya ihtiyaç duymadığım tek oyun bu olmuş olabilir. Boss'a gitmeden önce mekanlar gayet büyük tutulmuş ve Souls oyunlarının aksine bu oyunda Ergo kaybetmek aşırı zor olduğu için grind en az ihtiyacınız olan şey olacaktır.





  • arkadaşlar şu silahları upgrade etmek için lazım olan şeyi(adını unuttum) nasıl buluyoruz

  • 50 saatte bitirdim bende. Stüdyo şaşırttı oyun beklediğimden iyi çıktı açıkcası, atmosfer gayet iyiydi özellikle. En zorlandığım boss en sondaki Nameless Puppet oldu, özellikle ikinci fazındaki atakları anında öldürebiliyor dikkattsiz olursanız. Tavsiyem parry yaparak oynamak o şekilde geçtim 15-20 deneme sonrası.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.