Şimdi Ara

Logitech F710 gamepad ile ilgili sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle selamlar,

    Geçen sene almıştım f710 gamepad'i fakat bayadır bu sorun var ve ben internetten araştırdım çözüm bulmaya çalıştım elimden geleni yaptım ama hiç bir işe yaramadı açıkçası.

     Logitech F710 gamepad ile ilgili sorunlar

    Aygıt yöneticisinde de görünmüyor microsoft xbox 360 controller da indirip kurdum ama sonuç yine aynı..Ayrıca logitech profiller yüklenirken şöyle bir hata alıyorum

     Logitech F710 gamepad ile ilgili sorunlar

    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Eğer olmazsa da kablolu modelleri var bu gamepad'in ondan alıcaz artık.







  • Sorununuz büyük ihtimalle kablosuz alıcıyı kasa üzerinde öndeki usb girişine taktığınız için oluşuyor diye düşünüyorum. Anakart üzerindeki usb girişlerine takıp tekrar bi denemenizi öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slayer_ducker

    Sorununuz büyük ihtimalle kablosuz alıcıyı kasa üzerinde öndeki usb girişine taktığınız için oluşuyor diye düşünüyorum. Anakart üzerindeki usb girişlerine takıp tekrar bi denemenizi öneririm.

    hem ön hemde arka taraftaki usb girişlerinde denedim sonuç hala aynı.Ben nano vericide bir sorun olduğunu düşünüyorum başka bilgisayarlarda denediğimde de aynı sorun oluyor çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.