Şimdi Ara

Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
77
Favori
164.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    G29 ile oynayan var mı forza horizonı? Arcade oyun olduğu için olumsuz görüş olanlarda var, olumlu görüş olanlarda var.

    Deneyip, kullanan arkadaşlardan görüşlerini sunabilirse çok sevinirim.

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, kutulu halinin büyüklüğünü ve ağırlık bilgisini verebilecek var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaklaşık 3 aydır oynuyorum oldukça zevkli diyebilirim, shifter da kullanıyorum ek olarak. Gerekli ayarları yapmanız halinde tabi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnNumero kullanıcısına yanıt

    Normal


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 4 ay once logitech g29 oldum 3 ay oncede shifter yeni versiyon ps5 kutulu 3 4 kere kullandim kutulu garantili sizce kaç paraya gider sahibindene falan koysam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Direksiyon setleri konusunda çok yabancıyım.Sadece ps5 için GT7 oynamak için alacağım..VR2 ile iyi deneyim olacağını düşünüyorum.G29 ve G923 arasında deneyim farkı var mıdır? Sadece PS5'te kullanacağım içi; hangi seti almak daha mantıklıdır?

  • Return Zuha kullanıcısına yanıt

    2 model arasında deneyim farklı yoktur, g29 ps için olan modeli g920 xbox modeli için olan üründür. 2 modelde pcde kullanılabilmektedir. pcde kullanmak için g29 aldım fakat sonradan xbox alma niyetine girdiğim için elimden g29 modelini çıkarmayı düşünüyorum. Toplamda 24 saat oynanmamıştır. Düşünürseniz konuşalım?

  • elimdeki g29 u g920 ile takas etmek istiyorum, toplam 24 saat oynanmamıştır. xbox alacağım için değiştirmek istiyorum, herhangi bir problemi yoktur. ilgilenen özel mesaj atsın. selamlar

    Not: beklenen çözüm bulundu. teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagNiFiCenCe -- 8 Mayıs 2023; 7:22:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Büyük hevesle aldığım Logitech G29+Shifterı dün itibari ile sattım. İşten zaman bulamadığım gibi bende büyüsünü de kaybetti açıkçası. Son 1 ay neredeyse kutudan çıkarmadım.

  • first9 kullanıcısına yanıt
    FH4 u oynadim. Sıkıntı yaşamadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S.a arkadaşlar. Assetto corsada alt tab yaptığımda veya 2. ekrana tıkladığımda direksiyon sertleşiyor. Geri oyunda girdiğimde yumuşamıyor. Bunun çözümü varmıdır.

  • G29 için kullandığınız G Hub versiyonunu yazabilir misiniz? Güncelledikten sonra oyunlarda sürekli sert oluyor. Uygulama açıkken normal, arka plana alınca yay gerginliği fulleniyor gibi sert oluyor.

  • NiTRocy kullanıcısına yanıt

    Bende de aynı sorun oldu alt+tab yapınca direksiyon sertleşiyor. Geri oyuna dönünce de düzelmiyor. Oyundan çıkmak zorunda kalıyorum.



    Not: Hizmetlerden GameInput Service durdurup devredışı bırakınca sorunun çözüldüğünü buldum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 23 Nisan 2023; 4:5:56 >
  • Özellikle F1 oyunu için, ama asetto, project cars, forza 4, ets 2 için de, G29 almayı düşünüyorum. Fakat, dişli sistem gürültüsü, derinin kalkması vs sebeplerden T150 rs mi almalıyım?

    Bu arada Pc için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 23 Nisan 2023; 22:16:46 >
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt

    Dediğini yaptım ama sorun devam ediyor. Sertleşmeyi düzeltmek için merkezleme yayını kapatıp açınca düzeliyor. Sonra yine bozuluyor. G Hub eski versiyonlarından birini buldum bu sorun yaşanmıyor ama onda da farklı problemler var. Bir dönem sorunsuz kullanıyordum keşke güncellemeseydim. Diğer kullanan arkadaşlar da yorum yaparsa çözümü bulabiliriz.

  • NiTRocy kullanıcısına yanıt

    maalesef sorunun çözümü yok. ben 1 aydır araştırıyorum bulamadım kimse bulamamış cihazlar çöp oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst edit: Yorumu beğenirseniz, konuda öne çıkar ve Google'dan gelen arkadaşlara rehber olur.


    Merhaba dostum @mind of a madman,


    Cihazı 18 Nisan 2023'te satın aldım ve bu sorunu çözebilmek için adeta kafayı yedim. Logitech G29 direksiyon dönmüyor, zor dönüyor, force feedback çalışmıyor gibi sorun yaşayanlar buraya dikkat kesilsinler.


    Bir sürü eski sürüm GHUB kurdum. Farklı sürümlerde Logitech Gaming Software da denedim. Dosya kalıntılarını silmekten, sürekli regedit temizlemeye kadar bir ton şey denedim. Hatta dün gece Windows 10'a dönüş yapmayı deneyecektim ki Reddit'te bu konuya denk geldim: G29 turns on centring spring when I alt tab out of game (ACC) - any help here? I’ve tried reinstalling GHub and deleting its folders too but not worked. : LogitechG (reddit.com) ve nihayet problemi çözüme kavuşturdum. Direksiyonu iade etmeyi bile düşünmüştüm.


    Sorunun kesin çözümü yukarıdaki arkadaşın da değindiği gibi, "GameInput Service" hizmetini kapatmaktan geçiyor. Ben şu anda GHUB'ın kendi sitesindeki en güncel sürümünü kullanıyorum (sürüm: 2023.3.396302) ve Logitech Gaming Software kurulu değil. İşletim sistemi Windows 11 ve kullandığım cihaz G29. Yay merkezleme gücü ve Force Feedback (FFB) özellikleri sorunsuz bir şekilde çalışıyor.


    Sorun yaşamadan denediğim oyunlar: Asetto Corsa Competizione, Asetto Corsa, Forza Horizon 5 ve Euro Truck Simulator 2.


    Tam çözüm (adımları Windows 11'e göre anlatıyorum, Windows 10'da da hemen hemen aynıdır) : Arama kısmına "Hizmetler" yazın ve tıklayın > Listeden "GameInput Service" hizmetini bulun ve durdurmakla kalmayıp, şu adımları takip edin: Üzerine çift tık > Başlangıç türü (Devre dışı) > Uygula.


    Bu sayede GHUB'ta ayarladığınız "Yay merkezleme gücü" ayarı, ekranın herhangi bir yerine tıkladığınızda veya alt tab yaptığınızda ya da PC'yi yeniden başlattığınızda bozulmayacak. Bazı oyunların kendi iç ayarları olduğundan dolayı farklı bir direksiyon hissiyatıyla karşılaşsanız bile, tekrardan GHUB'tan ayar çektiğinizde bir sorun yaşamayacaksınız.


    Not: "GameInput Service" hizmeti, oyun kontrolcülerini ve aksesuarlarını düzgün kullanabilmemizi sağlıyor ama açıkçası bendeki gamepad Xbox Wireless Controller Gen9 ve hem kablo ile hem de bluetooth dongle ile denedim ve hiçbir sorun/fonksiyon kaybı yaşamadım. Yine de bu not aklınızın bir ucunda bulunsun ve gamepad ile vakit geçirmek istediğinizde olur da bir sorun yaşarsanız, yukarıdaki adımları tekrardan takip ederek bu hizmeti aktif hâle getirebilirsiniz. Direksiyona geçeceğiniz zaman yeniden devre dışı bırakırsınız.


    Not 2: Direksiyon setini her ihtimale karşın USB 2.0 portuna takın. Diğer portlarda sorun çıkarma ihtimali olabiliyor. Logitech'in resmî tavsiyesidir.


    Sonuç olarak, bu yöntemi bozabilmek için çok uğraştım. Direksiyon setinin adaptörünü fişten çektim, USB'yi çıkardım, PC'yi kapa-aç yaptım, yeniden başlattım, farklı farklı oyunlara girdim ama çok tutarlı çalıştı ve hiçbir sorun çıkarmadı.


    Not 3: Yukarıda da belirttiğim üzere, bazı oyunların kendi iç ayarları var ve direksiyon size sert gibi gelirse paniklemeyin. İçeriden ayar çekebiliyorsunuz.


    Sorunu yaşayan diğer arkadaşları da etiketleyeyim. @NiTRocy, @fearlestorm, @serci07 Ayrıca bu konuyu ziyaret edecek diğer arkadaşlar da okumayı unutmasınlar.


    İyi sürüşler dilerim. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 24 Nisan 2023; 17:38:53 >




  • Logitech g29 için stand kullanan var mı? Var ise hangisini önerirsiniz?

  • kuzeyogi kullanıcısına yanıt
  • MARCO kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam.Sağlam ve çok yer kaplamıyor gibi tam aradığım şekilde.

  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.