Şimdi Ara

Logitech G500 vs Logitech G5 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben işleyiş olarak da g500'den hiç memnun kalmadım.. Benim önceki Logitech mouse'umu mumla arıyorum valla. Bunun dpi ayarını yapacağım diye çok uğraştım, bazı oyunlara tek tek ayar yapmam gerekiyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kopgamer

    Ben işleyiş olarak da g500'den hiç memnun kalmadım.. Benim önceki Logitech mouse'umu mumla arıyorum valla. Bunun dpi ayarını yapacağım diye çok uğraştım, bazı oyunlara tek tek ayar yapmam gerekiyor..

    Benim de 2-3 ay sonra 1 sene olacak. Bende de hassas kullanımlarda çift tıklama problemi başladı. Daha doğrusu ben tek tıklıyorum kendisi çift tıklıyor. Bazen de hiç tıklamıyor. İnternet üzerinden almıştım, henüz çok sorun yaratmadı. Sadece artık sol butona daha sert basıyorum, çalışmamazlık etmiyor.

    Bozulursa da verdiğim 70 liraya kuruşu kuruşuna değdiğine inanıyorum. Tekerin sonsuz dönme ve normal dönme ayarı 3B tasarımlarda işimi çok hızlandırdı. Aynı şekilde 5 farklı DPI ayarını oyunda tank kullanırken en yüksek, sniper kullanırken en düşüğü seçecek şekilde ayarladım. Kocaman mousepad almaya gerek kalmadı.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.