Şimdi Ara

Logitech Gamign software açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese,

    yaklaşık 1 ay önce logitech g300 Mouse aldım. o zaman LGS kurduğumda sorunsuz kurulmuştu ve calısıyordu. yaklaşık 1 hafta sonra ekran kartının güncel driverının yüklenmemesi sebebiyle (HD 5650 - driver rev. no: 13.9) en sonunda driver bozuldu ben de silip tekrar yüklemeye çalıştım, olmadı en sonunda format attım(işletim sistemini ve driverları fabrika ayarlarına döndür). Format sonrası yine güncel ekran kartı driver ı yuklenmede zorluk çıkarttı ama bir şekilde arkadaşım yüklemeyi basardı en son driver i.

    Asıl sorun ise - formatla alakalı mı bilmiyorum- LGS i kurmakta bir sorun yok fakat çalıştırmaya çalıştığımda 5-6 sn uğraşıyor (imleçte kum saati çıkıyor, Windows görev yöneticisi - uygulamalar kısmında da gözüküyor), ama herhangi bir hata vermeden açılmıyor.

    yeni formatlı olduğu için doğru düzgün program yok. format öncesi olan programlardan farklı başka birsey yok.

    Olduğu kadarıyla Windows update yaptım - sorun çıkartmayan her şeyi kurdum.

    Win 7 home Premium 64bit kullanıyorum. Aynı zamanda K360 logitech klavye de kullanıyorum. bazı yerlerde setpoint yazılımının Mouse la çakıştığını okudum, böyle bir yazılım ben kurmadım.

    LGS i bir çok kere silip tekrar yükledim, klavyeyi çıkartıp, Mouse u söküp (şirket bilgisayarında dediğimde mouse olmasa da program açılıyor sadece ilgili donanım bulunamadı diyor.) denedim yine olmadı. Yönetici olarak da denedim yine açılmadı.

    İşin iyi yanı Mouse çalışıyor, dpi ayarları mouse tıklamasıyla değişebiliyor, default gelen 3 mod da (en azından renk değişimi ile anlayabiliyorum) çalışıyor. Ama Mouse tuşlarından 2 tanesini tanıtamıyorum (5 tuşlu Mouse dan farkı kalmadı) ve makro kullanamıyorum.

    Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarda yardım rica ederim.

    Şimddien teşekkürler.







  • Deli_Eminn D kullanıcısına yanıt
    Driver konusunda yardımcı olamayacağım silip kurmaktan başka önerebileceğim bir şey yok onu da zaten denemişsiniz. Penta veya Logitech Türkiye'yi arayıp teknik destek alabilirsiniz belki bir şekilde yardımcı olurlar. G300 modelinde dahili hafıza var mı bilmiyorum fakat eğer varsa iş yerinizdeki bilgisayardan ya da başka bir bilgisayardan ihtiyacınız olan makroları ve ayarları yapıp dahili hafızaya atarsanız kendi bilgisayarınızda yazılıma ihtiyaç duymadan kullanabilirsiniz bunları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.