Şimdi Ara

Logitech Mx 1100 Şanssızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar.
    Mx 1100 ün son dönemde nerdeyse heryerde indirime girmesi hakkında önceden konular olmuştu hatırlarsanız.
    Bende fırsat bu fırsattır deyip uzun zamandır göz koyduğum bu güzelliği hepsiburada dan 25 martta sipariş verdim. 27 martta elime ulaştı.
    Mouse cidden çok rahat ve tuşları olsun hassaslığı olsun çok iyi. (setpoint den biraz ayar istiyor.)

    fakar 2-3 gün önce scroll durup dururken çalışmayı bıraktı.
    Kısacası tadı damağımda kaldı diyelim
    logitech türkiye numarası maalesef cevap vermiyor. (00800 44 882 5862) sitede belirtilen saatler içinde gün boyunca birçok kez aramama rağmen ofisimiz kapalı demekte.

    Logitech e ulaşamadığımdan hepsiburada dan değişim formu doldurdum. site biz size döncez dedi ! (evet başvurunuz incelenicek dedi ilginç bir şekilde (evet site dedi bunu)) ve şimdi ordan haber bekliyorum.

    Açıkcası böyle güzel bir mouse dan vazgeçmek istemiyorum ama hepsiburada nın satış sonrası sorunlarını okudukça korkmaya başladım.

    Konuyu açma nedenim ise hem mouse hemde hepsiburada hakkında (son zamanlardaki malum kötü müşteri hizmeti durumu nedeni ile) fikirlerinizi ve önerilerinizi almak.
    ilerleyen günlerde Logitech e tekrardan ulaşmayı denicem ve hepsiburadadan cevap beklicem(tabi gelirse).
    Durumda bir değişiklik oldukça burada sorun yaşayan arkadaşlar için bir rehber olması amacı ile güncelleme yapıcam.
    Teşekkürler.







  • Hepsiburadadan yazdığım sorulara cevap henüz gelmesede bir onay mail i gelmiştir.

    "Değerli Müşterimiz, Sitemizden doldurmuş olduğunuz İADE/ARIZA/DEĞİŞİM formuna istinaden yapmış olduğumuz inceleme sonucunda, ürünlerinizin tarafımızdan işlem yapılacak kriterlere sahip olduğu belirlenmiştir. Ürünlerinizi, size verilen KARGO KODU ile birlikte en kısa zamanda bize gönderebilirsiniz. Kargo Kodunuz:*****"

    Değişim talebim sitede arıza/iade takip bölümünde hala görünmemekte. Bu nedenle şu anda göndersemmi göndermesemmi diye kararsız kaldım. Yarın hepsiburada ya telefon ile ulaşıp daha detalı bilgi almayı demicem.
    Siteden değişim talebimle ilgili birşeyi takip edemeden sadece kargoyu gönderip mail beklemek pek mantıklı gelmiyor.

    Gelişme olunca tekrar güncellicem.
  • son 1 haftadır aklımda hep bu mouse var, o kadar fazla araştırdım ki artık bu mousda karar kıldımbende alacağım, ancakböyle sorunlarda soru işareti bırakıyorinsanın aklında.
    böyle bir sorun çıkartması beni şaşırttı, ancak sorun yaşayıpta mağdur olan yok.
    bir şekilde sorunu çözüyorlar, eminim seninde sorunun hallolur.
    Bence birkaçgün daha logitech i aramaya devam et, zaten 7gün içinde koşulsuz değiştirme hakkını kaybetmişsin, hepsi buradanın eline kalırsan çok beklersin, yani zaten yoğun çalıştıkları için moussuz dolayısıyla bilgisayarsız çok gün geçirebilirsin ki; bir elektronik ürünün 30 iş günü içinde tamir olması gereği var biliyorsun yoksa yenisi ile değiştiriyorlar, bunu söyledim çünkü bu süreyi çok zorluyorlar beklerim dersen hepsiburada ile halledersin ama logitech daha kestirme çözüm.
    (ya birde ne zamandır dikkatimi çeken şeyde hepsiburada.com un satış sözleşmesine bir türü ulaşamadım, sipariş yapılan sayfalardada göremedim, bulan varsa paylaşırsa memnun olurum)


    Bunun dışında mouse oyunlarda falan nasıl hiç denedinmi ?
    performansını falan biraz daha anlatırmısın :))




  • Bende bu mouse dan almak istiyorum biraz yorumlarsan ve imkanın varsa boyutunu anlayabileceğim foto kolabilirsen sevinirim.
  • Arkadaş mouse u anlatana kadar ben aldım. Kısaca ben yorumlayım @mrranker mouse güzel ortopedik bir mouse ama tahminim oyuncuya uygun değil ayrıca elleri küçük olan arkadaşlara tavsiye etmiyorum ellerine oturmayabilir.Oyuncuya uygun olmadığını düşünmemin sebebi 1600dpi modunda gayet akıcı ama biraz hafif kalıyor o anda mouse, modifiye ederek ağırlık eklenirse bence en pahalı mouseun görevlerini yapacaktır ama oyunda takılmalar varmı bilmiyorum oyun oynayan biri değilim. Malzeme kalitasi olarak güzel ve tabanda zamanla eskiyecek olan kaydırmaya yarayan yerler değiştirilebilir özellikte muhteşem birşey bu kirli bir ortamda 1 sene içerisinde eskiyen parçayı değiştirdiğinizde yeni gibi kayan bir mouse olması süper ötesi bir özellik. Şuan için bence fiyatına alınacak güzel mouselardan.
  • Tekrar selam. Birkaç gündür boğaz rahatsızlığı nedeni ile sesim çıkmıyordu. bu nedenle ancak bugün tekrar arayıp şansımı deneyebildim.

    Logitech türkiyeye ulaştım ve durumu anlattım.
    Disturbitör lerine ulaşmamı önerdiler ve Garanti belgesinde yazan Disturbitör olan Penta bilgisayarı aradım.

    Penta bilgisayar ister kendilerine ister Hepsiburada ya gönderebileceğimi, her iki durumdada cihazın aynı işlemden geçeceğini açıkladı.
    Şöyleki Hepsiburadanın garanti işlemlerini aksattığını ve sorun çıktığı konusunda çok şikayet olduğunu, bu nedenle teneddüt ettiğimi söylediğimde kendilerine Hepsiburada dan haftada 2 veya 3 parti mal geldiğini ve tek geçikmenin bu olabileceği, kendilerinin ürün hakkında gereken işlemi yapmalarının en fazla 3 gün süreceğini açıkladı.
    Ürünü hepsiburada yerine kendilerine göndermem durumunda ise fatura ve ürünü hepsiburadadan aldığıma dair onaylama işlemlerinden ötürü işlemin 3-4 gün uzayabileceğini, bu nedenle pek fark olmayacağını söyledi.

    Şu anda maalesef ne hepsiburadanın nede penta bilgisayarım elinde ürün bulunmamakta. Penta bilgisayar da görüştüğüm kişi "2-3 gün içinde de ürün gelebilir 1 ay sonrada gelebilir , şu anda kesin bilgi alamıyorum" dedi. Fakat maksimum 30 iş günü içinde ürün sağlanamadığı veya arıza giderilemediği taktirde üst model bir ürün gönderileceği garantisi verdi.

    Daha sonra Hepsiburada ile görüştüm:
    Değişim işlemi ilk 8 gün içinde yapılan bildirimlerde veya arızanın giderilememesi durumunda yapılabildiği söylendi. (bu 8 gün ürünün elime ulaştığı tarihte başlamakta.)
    Ürünün elime ulaştığı tarih 26.03 , bildirim yaptığım tarih ise 4.05 . bir sorun çıkmamasını umuyorum.


    mrranker sanırım bu konuda biraz şansımı zorlıcam. hepsiburada 30 işgününü geçerse hem yeni ürün almış olucam (1 günle değişim kaçmış gibi görünüyor komik bir şekilde).

    ürünü anlatmak gerekirse mouse cidden çok rahat. Tabi elleriniz büyükse. mouse cidden büyük ve küçük elli biri iseniz cidden rahatsız edebilir. ozan245 de bunu belirtmiş.
    Dpi değiştirebilme tuşları oyunlarda değişen duruma göre (örneğin sniper veya smg kullandığınıza göre) hassasiyeti hızlı değiştirebilmenizi sağlıyor ve çok ciddi avantaj sağlıyor. Fakat Mouse u rahat kullanabilmek için öncelikle yanında gelen yazılımla kendi kullanım alışkanlığınıza göre ince ayar çekmeniz şart. Cd de gelen yazılım sürümü 4.4 dü sanırım. web deki versiyonu 6.x(tam hatırlamıyorum) bunu indirip kullanırsanız daha iyi olucaktır.

    Ağırlık olarak açıkcası başta bana ağır bile geldi. bu birazda önceden kullandığınız mouse ile alakalı. Mouse un içindeki 2 adet AA tipi pil zaten oldukça ağırlaştırmakta. oldukça oturaklı bir hale geliyor. (karşılaştırma yapmak gerekirse diğer mouse um A4tech x7 (xl-750bf)) Mouse oldukça hassas olduğundan ağırlığı dengeli olmuş gibi geldi bana. tabi birazda kullanım alışkanlığı ve zevk e bakar bu. İsterseniz pillerden birisini çıkartıp mouse u hafifletebilirsiniz. piller paralel ve tek pille çalışabilmekte.

    birazdan çıkıp kargoya vericem. Gelişmeleri tekrar yazıcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nestra -- 8 Nisan 2010; 13:58:37 >




  • @nestra geçmiş olsun cihazda umarım sorunsuz çözüme ulaşır, eklemeyi unuttuğum birşeyi yazmışsın oda yazılımla yapılması gereken ince ayar. Mutlaka alışkanlıkalara göre konfigüre edilmeli. Mouse default ayarlarıyla pek sevimli gelmiyor ama yazılımdan ayarlayıncada başka mouse lara geçince ıyy bune dedirtecek tarzda oluyor :D
  • Umarım şansın yaver gider ve hallolur, mousa teknik servis diye birşey olmaz zaten, bozulmuşsa yenisi gelir o konuda içini ferah tut :)

    Şu an kullandığım mouse ttech102 nin multimedya setine ait mouse, bu mouse fazla yassı ve spor, ele oturmuyor. Bende büyük elli biriyim o yüzden de mx1100 mousu düşünmüştüm.

    Denizlide bu mousu bulamadım ve sipariş üzerinede getirtemedim(teknosa - bimex - denix ...), online almayı düşünüyordum ama 1-2 haftaya kadar izmire gideceğim oradaki mağazalarda var ve görüp hatta mümkünse deneyip alacağım...

    Oyun için 1600 dpi yeterince yüksek hassaslık zaten, önemli olan takılma yapmaması.
    2000 ve üzerini her zaman abartı bulmuşumdur çünkü oyun yapımcıları da genel kullanıcıyı düşünerek oyun yapıyorlar...

    bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, aldığımda bende oyuncular için performansı paylaşırım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrranker -- 8 Nisan 2010; 20:26:33 >




  • Hepsiburada da ürün tekrar stok ta görünüyor..

    Kargo ellerine ulaşmış ve servise göndermişler.
    Mouseda bencede tamir olmaz. hatta teknik servisi diye birşeyde yok. ama adamlar yapmaya çalışıyorlar komik bir şekilde. öyle bir şey olursa değiştirme talebiyle geri göndericem tekrar. gerçi zaten değiştirme talebiyle gönderdim ama şaka yapmaya kalkabilirler.

    mrranker mouse hiç atlama veya geç tepki verme gibi sorunlar yapmıyor. kabloludan farkı yok bu konuda. bu konuda cidden fiyat farkına değdiğini farkediyorsun.
  • ürün geldi arkadaşlar. olması gerektiği gibi değişim olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.