Şimdi Ara

Logitech VX Revolution Lazer Kablosuz Fare yere düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler Logitech VX Revolution Lazer Kablosuz Fare yere düştü alıcıyı bilgisayar taktım görmüyor ( usb aygıtı tanımadı ) yazısı geliyor acama alıcı damı sorun var yoksa faredemi ? anlamadım servise göndersem ilgilenirlermi garantisi bitti fara yere düştüğünde alıcısı dişarı fırlamıştı
     Logitech VX Revolution Lazer Kablosuz Fare yere düştü



  • quote:

    Orijinalden alıntı: çotanak 28

    beyler Logitech VX Revolution Lazer Kablosuz Fare yere düştü alıcıyı bilgisayar taktım görmüyor ( usb aygıtı tanımadı ) yazısı geliyor acama alıcı damı sorun var yoksa faredemi ? anlamadım servise göndersem ilgilenirlermi garantisi bitti fara yere düştüğünde alıcısı dişarı fırlamıştı
     Logitech VX Revolution Lazer Kablosuz Fare yere düştü

    usb alıcının ucu kırılmış içten temazsızlk ediyordur. logiteche msj atın yeni alıcı gönderiyorlarmş ücretsiz . önce türkiyeye msj atın yok derlerde usa ya atın . forumda böyle bikaç konu var adam alıcıyı kaybetmiş ne faturası var ne garantisi . yeniden göndermişler falan..




  • Garantisi yeni bitmiş M505 faremin sol tıklat düğmesi sağlıklı çalışmamaya başlamıştı. Logitech Türkiye sayfasına sorunu bildirdim, hemen yenisini gönderdiler.
  • Önce Logitech ile iletişime geçin sonra da teknik servise göndermeyi deneyin. Genellikle kullanıcının yanında yer alıyor Logitech fakat hem ürününüzün garantisi bittiği için hem de yere düşürdüğünüz için kimse bilemez nasıl bir cevap alacağınızı.
  • LOGİTECH ARAYARAK ŞANSIMI DENEYİM
  • sayın Mustafa Sede,

    Logitech Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

    Mustafa Bey, MX revolution urunu uzun zaman once uretimi durdurulmus bir urundur ve artik stogumuzda yedek parcasi bulunmamaktadir.

    Urunun tamamini gerekli belgelerle beraber, urunu satin aldiginiz yere veya garanti belgesinde adi gecen yetkili Logitech Distributorune iade etmeniz gerekecek. Garanti sartlarindan yararlana bilmeniz icin iadesi gerekenler ;

    -urunun tamamini
    -garanti belgesi ( Mersa, Logosoft veya Penta imzali ),
    -faturasi

    Gerekli belge eksikligi durumunda, malesef urun garanti sartlarina girmez ve ancak asagidaki Distributorlerden ucret karsiligi bakim talep edilebilir :

    - Penta Bilgisayar : 0216 528 00 00

    böyle bir yazı gönderdiler pentayı arayıp soracam artık




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.