Şimdi Ara

Logitech z623 Verip Harman Kardon Go Play Mini Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Evimde Logitech Z623 kullanıyorum. çok alakasız aletler doğrusu. Z623 ten genel olarak memnun sayılırım basları hoşuma gidiyor ancak artık tizlerinin ve midlerinin bana çok zayıf gelmesi ve yeri gelince dışarıda da güçlü bir ses sistemi ihtiyacım olduğundan bunu satıp bir Go Play Mini alıp eve gelince evde TV ye bağlayıp kullanmak, dışarı biryere giderken de yanımda götürmek için düşünüyorum. Harman Kardon ses kalitesi olarak daha iyi olacağı aşikar ancak sizce mantıklı bir hareket olur mu?


    Dışarıda hoparlörün şarj süresini uzatmak için harici 19V powerbank ile destekleyeceğim eğer almaya karar verirsem.


    Teşekkürler.




  • Logitech hoparlörlerin genel sorunu, bassların fazla olup ve midlerin ve tizlerin azlığı artı boğukluğu. Sesler o kadar boğuk çıkıyor ki dinlediğim müzikten keyif alıyorum diyen, bence başka hoparlör kullanmamıştır. Logitech yerine mikado 2+1 alın daha iyi. Artan paraylada ihtiyaçlarınızı giderirsiniz. Bence logitech hoparlör konusunda en büyük balonlardan bir tanesi.


    Bence dediğin şey mantıklı. Dışarı götürmem dersen, bluetoothlu 2+1 ya da 2+0 güzel bir hoparlörde düşünebilirsin. Edifier in güzel hoparlörleri var, flat ses istersen presonus 4,5 bt gibi modellerede göz atabilirsin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: n0fx

    Logitech hoparlörlerin genel sorunu, bassların fazla olup ve midlerin ve tizlerin azlığı artı boğukluğu. Sesler o kadar boğuk çıkıyor ki dinlediğim müzikten keyif alıyorum diyen, bence başka hoparlör kullanmamıştır. Logitech yerine mikado 2+1 alın daha iyi. Artan paraylada ihtiyaçlarınızı giderirsiniz. Bence logitech hoparlör konusunda en büyük balonlardan bir tanesi.


    Bence dediğin şey mantıklı. Dışarı götürmem dersen, bluetoothlu 2+1 ya da 2+0 güzel bir hoparlörde düşünebilirsin. Edifier in güzel hoparlörleri var, flat ses istersen presonus 4,5 bt gibi modellerede göz atabilirsin.

    Teşekkürler, bugün gidip aldım aleti. Şirkette açtım hemen memnun kaldım ancak sanırım sürekli şarjda kalmak ve bas olarak evde sürekli kullanım için uygun olmayacak. Logide en azından bası kısıp günlük kullanılabilir hale getirebiliyordum. Bir yerlerde bir tuş kombinasyonu ile basın kısıldığı bilgisi okumuştum biryerde ancak tekrar bulamadım bir türlü.


    Batarya süresi için 19V powerbank siparişi ve verdim aliexpressten. Garanti bitene kadar böyle idare edeceğim. Garanti bittikten sonra da direk hücre artırımı ve değişimi yoluna giderim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 1 Temmuz 2021; 17:28:21 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.