Şimdi Ara

Logitech Z906 5+1 1000W Ses Sistemi 11279TL Bedava! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
5.450
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    Tamam 500w rms değeriymis Teknosa dan aldım bende sayenizde teşekkürler ikinci el 10 yıllık cihazlara bile daha fazla istiyorlar

  • sefaa06 S kullanıcısına yanıt

    hocam ben z5500 alıcaktım 7000den 1tl aşağıya inmedi yine alacaktım sonra bana 7 senelik cihaz bende 2inci el aldım diyince bi duraksadım iyikide almamışım akşamında z906 indirime girince yapıştırdım 3 taksit,bu cihaz hertürlü bizi baya bi götürür yukarıda millet kem küm ediyo burun kıvırıyo beğenmiyorlar şaşırıyorum onlara valla.. herkes gürme olmuş  

  • Bende z5500 sahibiyim. Fakat çok temiz kullanmama rağmen ufak ufak sorunları olmaya başladı. Şu saatten sonra bence 2. el olarak alınmaz. Fakat artık kocadığım içinmidir bilmem bu kadar kaliteli bir sistem bana fazla, olurda bozulursa 2+1 sisteme geçeceğim.

  • Kablo karmaşası olmasa z506 dan geçerdim ama bu kablo derdi sıkıntı.
  • Quantum Core kullanıcısına yanıt

    Bağlamadığınız hoparlör, merkez hoparlörüyse en önemlisi o. Filmlerde ve oyunlarda ses, genellikle ya stereodur, ya da 5 kanal çevresel sestir; Ön ve arkalar çevre sesler içinken ana ses, merkez hoparlörden verilir.


    7.1 sistemlerde yanlardaki iki hoparlörü kaldırmak pek bir şey farkettirmez zira onlar, ön ve arka hoparlörlerin seslerini karıştırarak verir.

  • z906 da kronik psu arızası var, arızalı alıp tamir ettirmeyi düşünüyordum, psu için 3000TL fiyat almıştım tamir yapan bir arkadaştan.


    Alacaklar kronik sorunu göz önünde bulundurarak tercih etsin.

  • Efsane X-540 kullanıyorum ama 5 yıl önce taşınırken nasıl olduysa 2 uydu hoparlörüm kayboldu, yerine yenisi de bulunmuyor. Eksik hoparlör nedeniyle istediğim performans da olmuyor. Sırf bu nedenle basit hoparlör almak daha mantıklı geliyor bana. Bunların fiyatlar uçmuş, akıl alır gibi değil, bu paralara güncel sertifikalı ve kablosuz alternatifli modeller almak daha akıllıca olur.

  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata öneriniz nedir ? Bu fiyata bu alınmaz diye Yorum yazanlara diyorum link bırakın bu fiyata 5+1 500rms 1000w ama kimse link atmıyor nedense
  • Sacrific3 S kullanıcısına yanıt
    Ben bu olayı 4-5 ay önce logiteche direk sordum evet bunun farkında logitech dedi ve ona göre yeni seri üretim yapıldı dedi bana logitech mh,şuan satılan 906lar yeni seri
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    Umarım öyledir hocam, forumda 10 sayfalık konu da birileri servise sormuş aynı kartı takıyoruz demişler.

  • Bende çok uzun süre önce bu sisteme sahip oldum 3,6 ay kadar dayanabildim bu kuru gürültüye sonrasında kutuya koyup attım kenarı yakın zamanda sattım. Öneri isteyen arkadaşlara bir kaç tavsiye verebilirim, Sony pascal serisi ve harman kardon hkts serisi gibi gibi hazır 5.1 7.1 hoparlör takımı satın alıp sonrasında Yamaha Denon Onkyo Sony gibi bir AV Receiver ile beslemek daha mantıklı ve uzun ömürlü olacaktır. Bass yada Tiz yetersiz geldiğinde sadece ihtiyacınız olan malzemeyi satın alıp upgrade yapma şansınız da olacaktır. Tabi bu hobi tarafında işler karışık 10K para da harcayabilirsiniz bütçeniz varsa 1 milyonda harcamanız mümkün. İşi, işi bilene bırakmak lazım Logitech mükemmel bir klavye mouse üreticisi olabilir fakat ses sistemi konusunda kuru gürültü, detaylar kayıp sadece yüksek ses var.

  • Doğal olarak örnek isteyen arkadaşlar olacaktır 3 dakikalık bir araştırmayla bir takım buldum ilanla hiç bir alakam yoktur, bir adet aktif subwoofer takviyesi ile mükemmel bir sistem olabilir.

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-5-plus1-ev-sinema-sistemi-onkyo-pure-acoustics-1146515887/detay

  • vay be zamaninda 600 tl civari almiştim :D Ortalama 10 sene veya daha fazla olabilir, ama gerçekten cok saglam müzik sistemi evi salıyordu

  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

    hocam x540 uydusu şurada var, sıfır orijinal demişler ama bilemedim. bir bakın isterseniz.




    www.hepsiburada.com
    Logitech X540 Yedek Uydu ( Orijinal Sıfır ) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/logitech-x540-yedek-uydu-orijinal-sifir-pm-HBC000039K523
  • Ürün geldi dış karton kutuda yazan seri numarası ile iç mavi kutuda yazan seri numarasın son hanesi farklı biri rakam ile bitiyor biri harf ile bitiyor geri kalan hepsi aynı. Sizde de durum böyle mi?
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt

    Kutuyu açmadan detaylı inceleyin, ekran kartında gpu board söküp boş soğutma bloğunu kutu ile geri göndermişlerdi. Benzer bir durum olur ise uğraşır durursunuz.

  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    Bu soruyu Türkiye’deki yetkili servise mi sordunuz yoksa logitech genel merkezine ingilizce yazışma yaparak mı sordunuz? Arızalı ürün için yeni takılan kartta bir geliştirme var mı değişiklik var mı diye sormuşlar altta arkadaşın dediği gibi aynı kartı takıyoruz demiş yetkili servis.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 3 Şubat 2024; 18:3:3 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.