Şimdi Ara

Logitech Z906 ses sistemime uygun harici ses kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Logitech Z906 ses sistemim var. Harici ses kartı almak istiyorum. Creative marka iki ses kartı buldum.

    1.Sound Blaster G6.


    Sound BlasterX G6

    Upgrade your game audio with the Sound BlasterX G6, the best 7.1 gaming DAC and headphone amp for PS5, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, and PC.

    us.creative.com


    2.Sound Blaster X4.


    Sound Blaster X4

    Supporting up to 7.1 discrete surround, the Sound Blaster X4's 7 extensive I/O connectors like optical-in and -out ports make it the perfect PC companion.

    us.creative.com


    İkinci seçenekte ses sistemim için gerekli girişler var ancak maksimum desibel bit değeri düşük ancak ilk seçenekte olmayan Super X-Fi özelliği var. Ben iki kart arasında kararsız kaldım. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.



    Ben bu iki harici ses kartını bulabildim. Benim tercihim birinci kart G6 hoşuma gitti ancak kartın line optic giriş ve çıkışları benim sahip olduğum ses sisteminin optic çıkışından farklı. Benim ses sisteminde siyah kare şeklinde optik bu ses kartında ise (Sound Blaster G6) dişi 3.5 mm ses çıkışına benzer bir optik çıkış ve girişi var. Çevirici uygun bir adaptör var mı kullanabileceğim? Bağlasam Dolby DTS desteği çalışır mı acaba? Decode ışığı aktif olur mu?


    Bu iki kart dışında başka marka ve model kartlarda olur. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.