Şimdi Ara

LoL Hacks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar,

    öncelikle kısaca lol' e gecisimden bahsetmek istiyorum. 2005 senesinde beri w3 eurobattle serverinda buluyordum ve pek cogumuzun da iyi bildigi DotA mapini oynuyordum. DotA oynayanlar bilirler, haritanın fog özelligini kaldıran maphack ve gold transfer sistemini kıran goldhack gibi hileler mevcuttu. Beni baslı basına oyundan sogutan bu hileler, DotA 2'nin oyun motoru, grafikler ve zevk acısından yakınından bile gecemeyecegi lole yönelmemi sagladı ve 3 yıldır tek ve severek oynadıgım oyun lol.

    Hepimiz biliyoruz ki dünyada bası ceken en populer online oyun denebilecek bir oyun su anda LoL ve elbette bu asırı populerlesme beraberinde bazı sıkıntıları da doguruyor. Turkiye sunucusunda son 3 gunde attıgım oyunlarda sansıma 3 kez drop hack kullanıldı. Ucunde de benim takımım kaybetmek uzereydi ve takımımızdan bir oyuncu programı calıstırarak oyunun dusmesini ve game history de dahil olmak uzere oyunun karanlıga gomulmesine neden oldu. Tabi oyun oynarken takımdaki diger 4 kullanıcının nicklerini alıpta supheli olarak onları reportlamak aklıma gelmedi cunku sorun benden sanıyordum ve arastırana kadar da reconnect olma cabasındaydım.

    Arastırmalarım sonucunda da ana makinadan farklı ip kullanan ve o anda lolde olan oyunculardan birinin ana makinasının ipsine ihtiyac duyan ve (sanıyorum ki acık bulunan porta sayısız ddos saldırısı ile) sonrasında bu dos panelinden yapılan saldırılar ile herkesin dusmesine neden olan ve oyunun anlık cokmesini saglayan bir sistem.

    Bundan cok rahatsızlık duydugumu belirtmek ve endisemi dile getirmek icin bu baslıgı acıyorum. Eminim ki sizlerin de bu konuda bilgisi vardır bir ihtimal yoksa sizi de bilgilendirmis olalım. Yorumlarınızı bekliyorum

    iyi calısmalar

    Deyes



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F00tman -- 13 Nisan 2014; 19:49:50 >







  • yorumlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F00tman -- 13 Nisan 2014; 19:49:01 >
  • Mevcut kardeşim böyle bir konu , drophack mağdurları diye arat var orda yorum bir sürü
  • Evet forumda mevcut ama cok duzenli bir tartısma olmamıs ve genel olarak bir bilgisi olan cıkmamıs bu yuzden danısmak istedim. Aynı zamanda sizlerden de var mı bu sıkıntıyı yasayan ögrenmek icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.