Şimdi Ara

LoL hakkında merak ettiklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Daha önce DotA yada HoN oynamamış birisi olarak kafamda bir yığın soru işareti var diyebilirim. Dün gece ilk defa oynamama rağmen oldukça hoşuma gittiğini söyleyebilirim. Çok kısa bir kaç şey sormak istiyorum , kafama yeni şeyler takıldıkça bu başlık altında sormaya devam edebilirim :)

    -Kafama ilk takılan şey, amacımız karşı takımın Nexus'unu yok etmek ise bu Jungler kasmanın espirisi nedir? Anladığım kadarıyla ormandaki monsterları farmlayarak kasıyorlar. Amacı nedir?

    -Satın aldığımız Hero'lar süresiz olarak bizim mi oluyor ?

    -Tek bir Hero ile mi oynamayı tavsiye edersiniz, yoksa farklı farklı herolarla mı oynamalıyım. (Açıkçası pro end-gamer olarak tek bir hero ile uzmanlaşmak daha mantıklı geliyor.)

    -Oyunda Guild benzeri oluşumlar var mıdır?

    - Tahmin edebileceğiniz gibi hero lara çok yabancıyım. Bana end-game oynaması zor fakat aynı zamanda iyi oynandığında mucizeler yaratabilen çok fazla oynanmayan bir Hero önerebilir misiniz?

    Şimdiden Teşekkürler ...







  • 1.Jungle kasmanın esprisi takımda toplam 3 kisi(solo lane-mid-jungler) hızlı exp kasıyor lvl farkı oyun baslarında çok önemli.
    2.Satın aldığın herolar sürekli senin oluyor.
    3.Bence çok çeşitli herolarda uzmanlaşmalısın ama en az 1 tane heroyla oyunu taşıyabilecek kadar uzmanlaşmanı öneririm.
    4.Oyunda guild benzeri oluşumlar yok
    5.Valla genel olarak öyle herolar genellikle oynanıyor. Ama Jax(oynaması kolay) Tryndamare(oynaması bence zor ama çoğu kişi kolay olduğunu düşünür ve kolay olduğunu düşünen kişilerin %90ı o heroyu beceremez) Vladimir(Oyunu tek başına taşır) daha aklıma gelmiyo...
  • Eğer tutorial kısmını yaptıysan ordaki ashe baslangıc icin iyi bir hero olabilr.(Ancak çok tercih edilen bir herodur)
    Deneyebildiğin bütün heroları dene çünkü karsındaki heronun özelliklerini ve skillerini bilmen önemlidir.
  • Guzel oyundur ve iyi bir tercih yapotigini belirteyim. EU server indaysan daha az pingle rahat oyun oynama imkanin var.
    - Jungler kasmanin tek amaci daha hizli lvl kasip gank yapabilmek. Zaten bunu yapabilen cok az hero var o yuzden WW harici bana giraz gereksiz gorunuyor.
    - Evet, suresiz olarak senin oluyor.
    - Bence tek bir heroda uzmanlasmak daha dogru. Ranked larda avantajli olursun. Sonrasinda degistirip kendini gelistirirsin.
    - Malesef yok ama olsa emin ol bolca cCcTurkishGuildcCc ciler turer :D
    - Buraya birkac hero yazardim ama onu sonraya sakliyorum. Enaz 20 olana kadar bolca hero dene ve aklina yatan veya mucizeler cikartan herolara sen karar ver.
  • jungler kasmak hem solo lane i 2 ye cıkarır. we hızlı leveling saglar 1 lanede daha. hemde jungle da oldugu icin beklenmedik anlarda gankler atarak karsı takımı oldurur yada summoner spellerini kullanmasına sebep olur yada base e healing icin yollayarak gank attıgı lane deki arkadasına awanataj kazandırır. takımına map hakimiyetinde yardımcı olur.

    oyunda resmi olarak guild benzeri olusumlar yok. ancak userların olusturdukları guildler war. hem turk hem yabancı.

    oyununu hem oynayarak hemde iyi oynayan oyuncuları izleyerek gelistirmeni tawsiye ederim. mobafire leagucraft ws gibi sitelerden karakter buildlerine bakmanı

    own3d.tv den high elo oyuncuların streamlerini izlemeni tawsiye ederim.

    oyuna yeni basladıgın icin karsına gelicek heroların neler yapabilecegini yada ne tür herolar(tank / carry ws ) oldugunu bilmedigin icin ilk baslarda zorlanıcaksın muhtemelen. o yuzden herhangi bi heroya alısmadan once en azından o hafta free olan butun heroları dene. her hafta free olan herolarla oyna. zaten ne kadar fazla heroyla oynarsan hangisinin oyun tarzına daha uygun oldugunu daha rahat kestirebilirsin.

    bi cok heroyla oynadıktan sora hangisiyle uzmanlasacagına kendin karar werirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chicheck -- 22 Nisan 2011; 14:26:50 >




  • Önerim Tank Herolarda Uzmanlaşmandır
  • Önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Random party olayı dışında oldukça hoş gözüküyor henüz canımı sıkan birşeyle karşılaşmadım :)
  • Yaklaşık 1 haftadır oynuyorum ve gerçekten bağlayacı hero'ları IP ile almak işe ayrı bir boyut katıyor ama Türkiye'de çok tutmuş değil herhalde:s ? Karşıma hiç Türk oyuncu çıkmadı :/
  • türk lerle oynamak ıstıyosan tr chat kanalına gır bulursun orda.
  • türklerle oynasmanı tavsiye etmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.