Şimdi Ara

Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder (Batı Konferansı Yarı Final Eşleşmesi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder (Batı Konferansı Yarı Final Eşleşmesi)


(En Son Oy Tarihi: 17.5.2014)
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pantherus IV

    quote:

    Orijinalden alıntı: ChicagoBound

    Sen belli ki Clippers'i destekledigin icin su an sinirinden adam gibi dusunemiyorsun. Eski mesajlarimi oku bu forumda NBA hakemlerini ve karar sistemini benim kadar elestiren kimse yoktur.

    Kac kere dedim replay sisteminde fauller de calinabilmeli diye. Hakemlerin replaye bakip faul calma hakki olsa Jackson'dan cikan topu kimse tartismiyor olacakti cunku o pozisyonda cok net bir sekilde Jackson'a faul var. Yani o pozisyonda topu asil Thunder'dan alip Clippers'a vermek haksizlik olacakti ve bu yuzden de hakemler topun Jackson'dan ciktigini gormelerine ragmen topu Clippers'a veremediler.

    Paul'un Westbrook'a yaptigi 3luk pozisyonunda tartisacak bir sey gormuyorum. Net bir sekilde temas var. Hakemlerin bu pozisyon hakkinda bir standarti yok dersen o zaman hak veririm cunku bazen caliyorlar bazen calmiyorlar. Fakat bu pozisyonun net bir sekilde faul oldugu gercegini degistirmiyor. Dedigim gibi Paul bir onceki seride aynisini Curry'e 20-30 kere yapti ama 3-4 tanesini anca caldilar.

    Bunun disinda hakemleri ne kadar tartissak da maci Clippers kendi elleriyle verdi OKC'ye. CP3 3-4 tane cok basit top kaybi yapti ki ancak 1 tanesinde belki faul var mi yok mu diye tartisilabilir. Digerleri tamamen kendi sacmalamasiydi ki mactan sonraki aciklamasinda da soyledi. Doc ise oyuncularina sureye oynamalarini soyleyerek cok buyuk hata yapti. Clippers sureyi eritmek yerine kendi oyunlarini oynamaya devam etselerdi bu maci vermezlerdi.

    Clippers'ı desteklemiyorum,objektif olarak haklının yanındayım.Bu maç,çalınıp,verildi mi Okc'ye?Verildi.Bitti.

    Sen bu maca calindi diyorsan cok fazla mac izlemiyorsun herhalde. Sadece bu seneki playofflarda bu mactan daha kotu yonetilen 3-4 tane mac oldu biraz gozunu ac da izle. Bu macin bu kadar buyutulmesinin sebebi hatalarin hep ardi ardina gelmesi oldu. Yoksa macin geneline baktigimiz zaman birak NBA tarihinde en kotu yonetilen maclardan biri olmayi son 5 senede yonetilen en kotu maclardan biri bile olamaz.

    1- Jackson'dan cikan pozisyonda evet top Jackson'dan cikti FAKAT oncesinde Barnes'in net faulu var. Yani o pozisyonda hakemler gorevini yapip Barnes'a faul calsalar zaten su an top Jackson'dan cikti cikmadi diye tartisiyor olmazdik. Yani bu pozisyonda hakemlere laf etme hakki olan biri varsa bu Clipperslilar degil OKCli oyuncular cunku o pozisyonda olmasi gereken Jackson'in 2 serbest atis kullanmasiydi.

    2- Paul net bir sekilde Westbrook'a faul yapiyor o pozisyonda. Yapmiyor diyen gitsin bir daha basketbol izlemesin. O pozisyonun tekrarini 7-8 kere izledim cok bariz bir sekilde temas var zaten gerek mac esnasinda yorumcular olsun gerek mac sonu yorumculari olsun hepsi pozisyonun faul oldugunu soyluyor. Bu tur pozisyonlarda is hakemlerin insiyatifine kalmis. Bazi maclarda caliyorlar bazilarinda calmiyorlar.

    Clippers'in maci kaybetmesinin ana sebepleri buyukten kucuge siralarsak 1) Paul 2)Doc Rivers 3)Hakemlerdir. NBA'de zaten hakemlerin rezalet oldugunu dusunursek bu mactaki hakem hatalarina bakip mac OKC'ye verildi demek kadar sacma bir sey yok. O zaman her 10 mactan 4-5 tanesini hakemler veriyor karsi takima.

    Son olarak da diyorum ki madem haklinin yanindasin o zaman Golden State serisinde de Golden State'in yaninda olman lazim. Hakemler tum seri boyunca Golden State'i dogramak yerine duduklerini adaletli kullansalar su an Clippers playofflarda olmayacakti zaten. Allah'in sopasi yok iste.




  • "Mesajlar nedense editlenmiyor o yuzden yeni mesaj olarak yaziyorum.

    Hakemlerin son 1 dakika icindeki yaptiklari bana gore maci etkileyen tek hata macin bitmesine 2 saniye kala Jackson'in Paul'a yaptigi faulu calmamalari. Fakat bu NBA playofflarinda hakemlerin tipik bir uygulamasi oldugu icin mac sirasinda da normal karsiladim. Kafa kafaya giden tum playoff maclarinin son pozisyonunda hakemler cok nadir faul calarlar. Bu yazili bir kural olmasa da neredeyse tum hakemlerin uyguladigi bir kural."

    Yazmistim ama mac sonu pozisyonunu tekrar izledikten sonra fikrimi degistirdim.



    Blake Griffin'in Sefolosha'ya yaptigi screene bakin yeter. Normalde Paul'u savunacak olan oyuncu Sefolosha ama Blake Griffin resmen Sefolosha'ya yapisip gitmesine izin vermemis. Maci izlerken gozumden kacmisti o yuzden Jackson'in faul yaptigini dusunmustum ama normalde daha pozisyonun basinda Griffin'e hucum faul calinmasi gerekliymis.

    Kisaca aglayacak sizlayacak, mac calindi diyecek bir sey yok iki takim adina da. Tipik rezil NBA hakemleri.




  • Maci Cnn vermedi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cp romantiklerine en iyi cevabi russell (westbrook) 'the clinic' boyle adamin yuzune carpar !

    Paulu bana savunmayacaksin bana bilip bilmeden laf atmaya calisanlara lafim.. Onun yerine biraz saygili olun belki biraz bir seyler ogrenirsiniz.

    38 sayi ne demek lan ? Heat'e gel russell reyis lebronla oynasalar manyak sarar.. Durantte gelebilir ona da kapimiz acik. (: (:

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafa dumanlı herhalde
  • Bak yine taş atmaya basladilar (:
    Benle kavga edenler her ne kadar sakatlansa da sonunda bir seyler ogrenirler..

    Gunumuzdeki en iyi 5 i yazsam tercihim paul olmaz maalesef.


    Pg 1- Westbrook
    Sg 2- Wade
    Sf 3 - James
    Pf 4 - Griffin
    C 5 - Howard

    Ögreneceksiniz hepinize basketbol dersi veriyoruz dh de. Daha saygisizlik yapiyolar basketbol oynamamis hayatinda futbol kafasinda gencler..

    Finalleri iyi takip edin cp iyi ama bu kadar sadece iyi. Mukemmel degil. Her zaman westbrook rose la oynayin 2k sports da bu da yeni nesile bir abi tavsiyesi benden. (:

    Bu mesaj benim marjinal mesajlarima manasizca kiskanclik yapip duranlara ithafen yazilmistir.
    Gercek basket seyircisi zaten benim kankamdir baskasi alinmasin. (:

    Pg den konu aciliyo paulu sallayin acin az parker izleyin yeni nesil hadi bakalim bir sonraki maca gorusmek uzere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saygısızlığı sen yapıyorsun güzel kardeşim, yorumlarını biraz düzgün yazıver.
  • Hakem hatasıyla maç gitti diyenler Clippers destekçileri sanırım.Clippers'ın da Golden State eşleşmesinde lehine çalınan saçma sapan kararlar da oldu kimse burada "OKC maç çaldı" falan demesin. Keza Memphis'in OKC maçını Don Crawford'dı sanırım onun sayesinde alması. NBA de üst düzey hakem yok maalesef her maç böyle hataları görüyoruz. Maça gelirsek Durant felaket kötü oynadı,olası bir mağlubiyette en büyük suçlu o ilan edilecekti kesinlikle.4.periyotta bir ara hiç sayısı yoktu+boş sayıları da kaçırıyordu.Neyse ki Westbrook devreye girdi bu dakikalarda ve takımına liderlik edip zaferi gördü. Paul son 1 dakikayı rezalet oynadı,onun gibi bir oyuncuyu böyle görmek beni de şaşırttı. Gerçi o da Golden State eşleşmesinde Curry'e maçın kritik bir anında faul yapmıştı hakemler çalmamıştı ya neyse.

    Bu arada Westbrook son saniyede atışları kullanırken Durant.

     Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder (Batı Konferansı Yarı Final Eşleşmesi)




  • Su 93 lu ergen evlat olsa sevilmez. Zenci saniyordur kendinide muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse daha bişey demiyorum ne adamsınız yeaaa
  • son 4 dakikadi Clipperd 13 sayi onde girmis ne hakemi ya

    chris paul GSW macinda cok net Curry'e 3 sayilik faul yapmisti ama hakemler vermedi

    klasik NBA hakemleri iste...
  • Scott Brooks bidonu yerine su takımın basında popovich gibi eli sopalı bır adam koy westbrook butun serılerde trıpple double yı zorlar supururler clippersı. brooksun o kadar saçma tercihlerıne okcnın dısıplınsız oyununa ragmen sözde taptıkları bu ergenlerın chris paul çatır çatır bu ısın hakkını vermelı yukardakı yorumda foto var orda oldugu gıbı amele gibi topu kacırmayacak hakkını verecek kısacası ama kriz zamanlarında o da krize giriyor asla magic johnson gibi yoktan bir şeyler var edemeyen biri bu konuda gidin parker izleyın dıyoruz bu yorum paulun daha ıyı olması ıcın bır yapıcı elestırıydı cok onceden yaptıgım yorumlar ama fan larının gereksız yere ısınması ve cp nın de kendı kendını en ıyı gormesı ıcten ıce westbrooku rose'u rondo'yu guldurur tabı benı de guldurur.

    ben chrıs paul konumunda bır adam olsam scott brookslu okcye yenıldıgım ıcın hem de sacma sapan sebeplerden kendımı kaybederım kabul edemem bunu. bunun ıcın paul bana guven vermez hıc bır zaman westbrook değildir gözumde hatta parker rondo rose bunlardan sonra gelıyor gozumde chrıs paul seven sever ama bız havadan konusmuyoruz burda cocuklar gıbı elestırme hakkımız var dedıgınız kadar ıyı olsa okcye dersını verırdı grıffın gıbı bır sılahın var senın hocan da scott brookks degıl saçma sapan konuları konusuyoruz sanıyolar kı paule kötu dıyo ne dıyo bu anlayan anlar paul kalıtesındeyse adı paul olduysa burda bılmeden bana satascak kadar cesaretlenıyorsanız burda bır dusunun bu adam daha fazlasını neden yapamıyor neden sonunu getıremıyor dıye haksız degılız manasızca savunanlar aptal konumuna dusuyor...



    okcnın su halıyle su seride 3-2 onde olması benım her sozumu her cumlemı kelımesı kelımesıne harfı harfıne haklı cıkartıyor!

    Mıamıyle oynasın Okc benı daha ıyı anlarsınız westbrook durant o zaman kıtlenecek ıste cunku karsılarında saglam bır takım saglam oyuncular olacak.


    Chris Paule cok onceden bırı bır yazı yazmıstı nette arastırın bulursunuz sozluk var ya reklama gırmesın de..
    Yanı bu adam tamam cok yeteneklı belkı en yeteneklı gard dır bılıyoruz ben orda degılım kı sen dun o macı o sekılde verıyosan kım takar yalova kaymakamını maçın sonunu getırdıgı ıcın Mıchael Jordan Mıchael Jordan'dır.. Magıc Magıctır.
    Lebron Lebron'dur.
    Kobe Kobedır.
    Hatta parker parker'dır.

    Gecen sas dallas serısını acın ızleyın bastan ımkanı olan en krıtık yerlerde parker ve duncan'ın neler yaptıgını gorun.
    Sonra paul'e bakın hak verırsınız.
    Paul hep sonunda bocalayan bır adam istedıgı kadar sona gelene kadar şov yapsın aslolan son periyottur !

    He bunu zamanla değiştirir o zaman bakın açıklıyorum TAMAM BENI UTANDIRDIN PAUL diyecem.



    Ama olmayacak bır sey bu ben asla yanılmam çünkü..
    Gecmıs olsun La Clippers fanboyları.

    Thunder 'kırptı' sizi.....









     Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder (Batı Konferansı Yarı Final Eşleşmesi)




  • Miami'yi de ölümüne seviyoruz hani paramızı emanet edecek kadar... Bu seriden gelecek Okc bence Spurs'U DE ELEYECEK ve bu kuponların final maçı olarak oynancak Mia vs Okc maçı bence....

    Daha var boyle kuponlarım daha sonra paylaşırım tekrar.

     Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder (Batı Konferansı Yarı Final Eşleşmesi)
  • 93'lü arkadaş yine kendisini abi olarak görüp yardırmış çok hoş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lebronjames1993

    Neyse daha bişey demiyorum ne adamsınız yeaaa

    Evlat olsan adini Hansel koyup ormana birakirim.
  • Hadi okc bitir şunlarin işini. sonra sas i yen gelin final oynayalim.

    heat ten sonra kupayi durant westbrook hak ediyo finali okcyle oynayalim yeter.. sevimsiz sas la degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum maca saatler kala clippersli gencler tedirgin..

    Hey Man ! I never tell paul is bad player,
    Okc has Westbrook and Durant. !

    Westbrook better Lac All teams...
    Durant better All Lac Teams...

    So Okc beats Clippers and Paul crying... !

    Full Time : Okc 'll win the match and series (4-2) !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Durant cok sacma oynuyor son saniyede direk clippersa atti topu bi sayi daha yemelerine sebep oldu.

    Ilk ceyrek sonucu LAC 30-16 OKC
    Durant 1/7 3 sayi 2 reb 3 assist

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lac alsın ya son maça gitsin seri
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.