Şimdi Ara

LPG Kitlerinde garanti sorunsalı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konuda bir başlık bulamadığım için başlık açtım varsa kusuruma bakılmasın. Uzun yıllardan beri çeşitli marka/model araçlarda değişik markalarda lpg kitleri kullandım. Aracınıza A şehrinde veya A bayisinde Montaj yaptırıyorsunuz ve size iki yıllık garanti belgesini veriyorlar. Lpg kitiniz arıza yapıyor ve siz B şehrindesiniz veya B servisine yolunuz düşüyor. Kitiniz garantili ve haliyle ücretsiz onarım istiyorsunuz ama "Montajını ben yapmadım ki niye bedava bakıyım?" gibi soran tarafından gayet mantıklı bir soru ile karşılaşıyorsunuz. Bu garanti Türkiyenin her yerinde geçerli değil mi? Böyle bir durumla karşılaştığımızda ne yapmamız gerekir? Genel bir sorun olduğunu sanıyorum ve çok kişinin cevap arayacağını düşünüyorum.



  • Nesi mantıklı sorunun?



    Garantiyi bayi vermiyor ana firma veriyor, bayi garanti kapsamında hizmet vermek zorunda, karşılığını ana firma ile gorusup alsın bi zahmet :)
  • Benim için mantıklı değil soran açısından mantıklı.. İşte ben de bundan şikayetçiyim. Yaygın bir marka ile bir sorunum oldu genel Müdürlüğü ne kadar görüşmediğim adamı kalmadı arabaya baktıramadılar servislerine. Bu sorunla farklı şehirlerde sık karşılaştım genel bir sıkıntı. Monyajını kim yaptıysa garanti onu bağlar diyor adam çünkü elini sürdüğü her işten para almaya alışmış. Aracımın regülatörü garantiden değişti değiştirmek için işçilik ödedim yoksa yapmıyor. Firmalar da öyle göründüğğ gibi değil bayilere ses çıkarmıyorlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir konu başlığı Otogaz dönüşümü yapan firma yetkilileri cvaplarsa seviniriz
  • Ya bu yetkililer burda guzel guzel yazar montaj yaptirirsin sonra hep kullanici hatasidir arac hatasidir yuzune bakmazlar... dukkana gidersin sahibi yoktur eleman kafasina gore para ister patron yanindan gelir gecer sonra bi baskasina gidersin yok soyle aracta ayar yok boyle yol ayari v.s der dukkanda kabloyu takar cikarir araca 60 tl der.... isinin arkasinda duran sadece montaj degil montaj dan sonrada duzgun hizmet veren bir usta bulmak lazim... adamlar montaj yaptigi araca duzgun hizmet vermiyo tutup baskasina montaj yaptirilan aracami bakacaklar.....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gökhanekiz

    Ya bu yetkililer burda guzel guzel yazar montaj yaptirirsin sonra hep kullanici hatasidir arac hatasidir yuzune bakmazlar... dukkana gidersin sahibi yoktur eleman kafasina gore para ister patron yanindan gelir gecer sonra bi baskasina gidersin yok soyle aracta ayar yok boyle yol ayari v.s der dukkanda kabloyu takar cikarir araca 60 tl der.... isinin arkasinda duran sadece montaj degil montaj dan sonrada duzgun hizmet veren bir usta bulmak lazim... adamlar montaj yaptigi araca duzgun hizmet vermiyo tutup baskasina montaj yaptirilan aracami bakacaklar.....

    Katılıyorum bir çoğu öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminimce üretici veya distribütör firmalar ufak işletmelere (genellikle motor ustası) bizim malı da satıver arada diyip bayilik veriyorlar. Bayiliği alanın elinde zaten elli türlü marka var bir eksik bir fazla ne farkeder diyor alıyor. Bir sorun olursa iptal edin bayiliği demesin diye ses çılaramıyor markalar. Bayilik verirkenbir bağlayıcılık yok yani. Bu benim görüşüm yanlışım varsa düzeltin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.