Şimdi Ara

Lumia 525 operatöre özel üretilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avea ve Nokia arasındaki işbirliği sonucunda Lumia 525, operatöre özel üretilecek. İşbirliğiyle Türkiye’deki akıllı cep telefonu kullanımı artırılacak


    Nokia, Windows phone işletim sistemli akıllı cep telefonu Lumia 525’i, Avea’ya özel üretecek. İki şirketin gittiği işbirliği sonrasında akıllı cep modeli, Avea’ya özel yazılım ve donanımla da farklılaştırıldı. Arka kapağında Avea-Nokia logosu da yer alacak.
    İşbirliği için düzenlenen toplantıda konuşan Avea CEO’su Erkan Akdemir, Lumia 525’i Avea’ya özel ürettirmenin yanı sıra rahatça erişilebilir hale getirdiklerini söyledi.

    Avea logosu olacak
    Akdemir, “Avea’ya özel yazılımı ve donanımıyla Avea müşterileri için özelleştirilen Nokia Lumia 525 ile öncelikli hedefimiz tam 10 çeyrektir devam ettirdiğimiz akıllı cihaz penetrasyon liderliğimizi sürdürmek. Nokia ile başladığımız bu stratejik ortaklığı yeni işbirlikleriyle taçlandırmayı hedefliyoruz” dedi.
    Nokia Türkiye Genel Müdürü çiçek Uyansoy İcan ise, Avea ile yaptıkları Nokia Lumia 525 kampanyası ile sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.
    İlk kez bir Lumia cihazın, operatöre ait yazılım ve donanım özelleştirmesiyle tüketicilerle buluştuğunu aktaran İcan, “Yazılım tarafında Avea’nın Bulutt ve Avea Lig uygulamaları, duvar kâğıtları ve zil sesleri gibi özellikleri var. Donanım tarafında ise Avea logosu ürün kapaklarının üstünde yer alacak” diye konuştu.
    İcan, Nokia’nın Avea ile yaptığı bu işbirliğiyle pazardaki gücünü arttırmayı hedeflediğini de kaydederek, şunları söyledi:

    Windows büyüyor
    “Türkiye’de Windows phone platformunu da taşıyan markayız. Genişleyen portföyümüz ve erişilebilir fiyatlı yeni cihazlarımızla, pazardaki gücümüzü daha da artırmayı hedefliyoruz. Windows Phone sistemi 2011’de tanıtıldı. 2012’de bu işletim sistemine sahip 14 milyon Lumia cihaz satıldı. 2013’de, bu 33 milyona çıktı. Yüzde 156’lık büyümeyle en fazla büyüyen Windows phone cihazı olduk. Bu işletim sistemindeki pazar payımız globalde yüzde 90, Türkiye’de ise yüzde 98.”



    529 TL’ye satılacak
    Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül de, abonelerinin yüzde 38’inin Windows phone kullandığını anımsatarak, “İşbirliğiyle Avea markalı cihaz portföyümüze ilk kez Windows phone işletim sistemine sahip bir akıllı telefonu da ekliyoruz. Lumia 525, 529 TL gibi erişilebilir bir fiyatla sadece Avea İletişim Merkezleri ve bayilerinde satışa sunulacak.
    24 ay taahhütle ayda 1 TL’den başlayan tarifeye ek tekliflerle Lumia 525’e sahip olabilmek mümkün” diye konuştu.



    5 megapiksel kamerası var
    - 4 inç ekrana sahip
    - Windows phone sistemli
    - 5 Megapiksel kamera
    - Çift çekirdekli işlemci
    - 336 saat bekleme süresi
    - Beyaz ve sarı renkte


    http://ekonomi.milliyet.com.tr/cep-te-akilli-formul/ekonomi/detay/1865294/default.htm







  • basit logo basana kadar eksikleri flaş ve clear black ekran düzenlemesi ile çıksa görürdünüz ilgiyi.hele yazılım eklentileri tam tersi istenmez inadına.birde kaldırma şansı yoksa iyice kaçar millet.android gibi açık değil wp8 malum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamaninda microsoft tum devlet dairelerine xp isletim sistemini bir dolardan verdi .burdaki amac tahmin ettiginiz gibi turkiye piyasasindan dusmemek...simdi temel olarak ozelliklere ve fiyata bakilirsa turkiye piyasasinda hatir sahibi olacaklar.ben WP 8,1 istiyorum diyenler yazilan makul rakama ustelik aylik odemeleri makul seviyede olacagindan herkes almak isteyecektir...temel olarak baktigimizda yazilanlar oldugu gibi uygulanirsa bende insanlarin ilgisini cekecegini dusunuyorum.bakalim hep birlikte gorecez son kullanici yorumlarini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.