Şimdi Ara

Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar herkese günaydın ve teşekkürler,

    Lg5300 led tv aldım 42 inc.gerçekten çok güzel televizyon herkese tavsiye edebilirim.Benim isteklerime yeterince cevap verebilecek düzeyde.yalnız şöyle bir sorun var,

    Bu forumda her işin uzmanı olan sizler,illaki film konusundada uzmankaşmışsınızdır,

    İlk başta Hdmi kablo ile laptopta led tv yi birbirine bağladım,torrent olarak indirdiğim hd destekli filmi led tv den izlediğim zaman çok güzel görüntü aldım (ve komple ekran olarak izledim)

    Daha sonra Blu ray film indirdim Gb olarak gerçekten diğerlerinden daha yüksek fakat görüntü çok güzel olmasına rağmen diğer formatlı (divx,dvd vb) gibi filmlerde oldugu gibi tam ekran seyredemiyorum.Bunun için ne yapmam lazım lütfen yol gösterirmisiniz.

    Bu forumun kurulmasında ve paylaşılmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.







  • Film 21:9 alttan ve üstten siyah bant varsa değiştiremezsin. Samsung Blueray player 21:9'u 16:9'a çeviriyor diyorlar ama çok fazla inceleme yok. Kullanıcı yorumu yok. Belki de çevirmiyordur.

    HDMI kablo ile pc üzerinden izliyorsanız ratio'dan zoom seçeneği ile zoomlayarak tam ekran yaparsınız. Ama TV'ye usb ile bağlayıp izliyorsanız yapacak bir şey yok. Ratiodan original tam ekran seçimi yaparsınız sadece.
  • hdmi kablo ile baglantı yaparak izliyorum ve sadece sinemaskop denen boyuttta izliyorum ama normal divx film izlediğim zaman onda komple ekran oluyor ve izlerken daha keyif alıyor insan,pek sizce film indirirken hangi seçeneği seçmem lazım??

    Kimisi BLu ray diyor,kimisi 720 p olanını indir,kimi Hd olan daha iyi diyor sizce hangisi acaba ??

    yardımlar için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.