Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM!!! Ekran kartını takınca monitöre görüntü gelmiyor??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
42.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coax47

    Ben bu konuyu zamanında görmüş olsam tek söyleceğim o anakartın o karta destek verememesi derdim, sende'de aynı anakart ve e.kartı ise sorun sadece anakart ve kartın uyumsuzluğudur, via chipsetlerde bu tarz abidik durumlara bolca rastlanabilir.

    Ben zamanında sparkle / nvidia 512mb. 8800gts model kartı, gigabyte'ın nvidia chipsetli anakartın'da çalıştırtamamış ve mıçı kırık (ucuz) intel g31 anakart alıp durumu öyle çözmüştüm, buradaki durumda ondan farklı değildir, belkide nvidia nın bu 8000 serisiyle alakalı belli chipsetler ile 1 uyum sorunuda olabilir gerçi ama vialarda VGA konusunda marka model seçmeksizin herhangi 1 kart ile sıkıntı yaşatması daha yüksek olasılıktır, farklı 1 anakart ile (arkadaşının, yakının, komşun v.s.) sistemine takıp, kartı denemeni öneririm ve anakartının chipset'i via ise anakart değiştirmekten başka şansın olması yok denecek kadar düşük ihtimaldir, çünkü bios güncellemesi v.s. ile'de bu durumdan kolayca yırtamıyorsun.

    anakart ve ekran kartı aynı değil. ekran kartı powercolor r7 265 turbuduo anakart msi h81m-p33

    daha önce ekrana görüntü veriyordu..




  • Durup durrken gittiyse ya kart bozulmuştur ya anakart, yani görüntü'nün nasıl gittiğinin cevabına göre 1 şeyler söylenebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coax47

    Durup durrken gittiyse ya kart bozulmuştur ya anakart, yani görüntü'nün nasıl gittiğinin cevabına göre 1 şeyler söylenebilir.

    şöyle ki görüntü gidip geliyordu amd çalışmayı durdurup bu hatadan kurtuldu gibisinden birşeyler dedi kabloyu kontrol etmek için vga girişini çıkarttım geri taktığımda görüntü bir daha gelmedi.
    bu arada kasa başka monitorde çalıştı fakat bu monitörün arızalı olduğunu düşünmüyorum çünkü şuanda onboard'dan görüntü alıyorum normal şekilde
  • Kasa başka monitörde snn kullandığın kart (r7 265) üzerindeki görüntü çıkışıyla (örneğin VGA,) görüntü verebiliyosa ve sen monitöründe sorun olmadığına eminsen, olay mevcut görünrtü kablonla alakalı olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 25 Aralık 2015; 4:30:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coax47

    Kasa başka monitörde snn kullandığın, kart üzerindeki görüntü çıkışıyla (örneğin VGA,) görüntü verebiliyosa ve sen monitöründe sorun olmadığına eminsen, olay mevcut görünrtü kablonla alakalı olabilir.

    kabloların hepsini yeniledim paramda gitti ama sorun oda değilmiş kafayı yemek üzereyim
  • Ama sürücü yanıt vermeyi kesti kurtuldu v.s. durumu, kart veya sürücü yada psu ile alakalı sorunlardan kaynaklıdır, yani bu sorun için kabloyu kurcalaman zaty yanlışmış.
  • başka bilgisayarda denedin mi kartı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: themonroe28

    başka bilgisayarda denedin mi kartı?

    evet çalıştı kart başka bilgisayarda. bugünde kendi kasamda çalıştı 15-20 saniye kadar ekran kaymış birazda pembeydi.
  • Ya arkadaşlar aynı sorun bu kez bende ekran kartı amd radeon hd 3450 512 mb yardım edermisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede var gtx 1050 internette bayağı yere baktım
  • lütfen yardım eddin ekran kartını takınca görüntü gelmöiyor asus gtx 560 ti ddr5 anakart ddr3 ve ekran kartı pnini bulamadım bilgisayarda onboarda takınca geliyor ama ekran kartına takınca gelmiyor cevaplarınızı brkliyorum
  • En başından pci2.0 teknolojisi pci 1 uyumludur demeleri hataydı.
    Bu uyumluluk bazi eski anakartlarda hic yok .
    Elimde mesela asus p5q-se var zibilyon ekran kartı denedim en sonunda gt 210 ekran kartını çalıştırdı.

    3450 , hd 4670 aklıma gelenlerden bazıları.
    Anakart değiştireyim dedim maşallah mezara inmiş lga 775 icin 150 tl istiyorlar. Ulen sistemi satsan o kadat etmiyor

    Velhasıl is yerinlmdeki bu bilgisayar için yapacak hiçbir şey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oncesınde bılgısayarımda çalışa sapphıre hd 6870 ekran kartım şuan çalışmıyor. Fanı donuyor ekran kartında ısık var ama monıtoru ekran kartıma bağladıgımda goruntu gelmıyor sıyah ekran oluor drıverı da yukleyemıyorum yardım edersenız sevınırım

  • İyi günler. Ben ekran kartımı sattım (Palit gts 250), sattığım arkadaş görüntü alamadığını belirterek geri iade etti. Sorun şurda satmadan önce kontrol etmiştim ve geri aldıktan sonra da kontrol ettim çalışıyordu. Görüntü geliyordu. PCI-E16 2.0 destekli olduğunu gördüm ekran kartının. G31 VE P41 chipset anakartlarda denedim ve görüntü aldım. Satın alan arkadaşın anakartı eski olup PCI slotunun 1.0 olmasından mı kaynaklı bu yoksa farklı bir sorun mu? Çünkü bana daha önce r 265 kullandığını ve çalıştığını belirtmişti. Burda bir çelişki yakaladım yardımcı olursanız sevinirim. Ekran kartını satmaktayım ve bu konu beni bir tık tedirgin etti açıkçası.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.