Şimdi Ara

m-audio av30 mu, HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu iki sistemi buldum ama ikisinide dinlemediğim için karasız kaldım,bilen yada kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim,yükses ses yada bass delisi biri deilim,mid ve tizlerde dengeli bi bass seviyesi olsun yeter,cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler..



  • İkinci el mi sıfır mı? Mid tiz dengesi iki üründe de gayet iyi ama tabii ki m-audio monitör hoparlör olduğu için bir adım önde keza av30 da soundsitcks kadar alt frekanslara inemez..Dinlenmeden tercih yapılması bence sıkıntı yaratabilir..
  • ikinci el buldum dostum,ama ikisinide dinleyebilme imkanım yok malesef,ama gönlüm m audio dan yana,harman kardon ahşap olmadğı için bi ön yargım olustu.kimse de yorum yapmıyo,anlamadım gitti,sen şu av 30 u kullandıysan ne dersin,yada ikisinide kullandıysan sen olsan hangisi derdin,senin kulağınada güvenirim
  • Ne tarz bir dinleme için kullanacaksın?

    M-audio için konuşayım studio tipi yakın dinleme referans monitördür. Yani en iyi performans için Baş, sol ve sağ hoparlörün eşkenar üçken oluşturacağı açıda dinlemenizle en iyi performansı alacaksınız. Ayrıca bu tarz hoparlörlerde amaç olabildiğince flat seviyede olmasıdır. Yani dinlediğiniz parçanın bass'ları yada tizz'leri 1 adım seviyede olmayacaktır olabildiğince dengeli olacaktır.

    Referans monitör olduğu için m-audio önde haliyle. Fiyatları ve kullanım şeklinizi göz önünde bulundurarak seçim yapınız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xonar -- 15 Temmuz 2011; 7:59:07 >
  • Butcen musaitse audioengine a2 arastirabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.