Şimdi Ara

M2 anakarta sata 3 ssd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan h97 pc mate anakartım var ve malesef hdd öldü. İleride pc toplama düşüncem var ona göre idarelik bi ssd veya normal m2 bi ssd takıcam. Sanırsam sata 3 destekli h97 buna m2 ssd takma şansım var mı veya m2 anakarta sata 3 ssd takma şansım. Önerilerinizi bekliyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şu an için sata 3 ssd mantıklı olur bu anakart için. Normalde eski anakartlara resimdeki gibi pcle m2 adaptörü ile taklıyor kendim denemedim hiç eski anakarta.

    Fakat şöyle bir şey vardı sanırsam direk anakart ta nvme slotu olmadığı için ve biosta seçeneklerde işletim sistemi ona kurulamıyordu, m2 ye oyun kurma veya depo amaçlı oluyordu diye biliyorum.


    Sonradan biosa mod eklenecek deniyordu eski anakartlar için ama kendim öyle şeyler denemeye ihtiyaç görmedimden en son ne oldu bilmiyorum. Ama normalde adaptör ile takılıyor.

    M2 satın alıp şimdide o şekil kullanırsınız veya onu direk yeni ilerde dediniz anakarta takarsınz. Şu an için sata ssd işinizi görür. Ama onlarda m2lerle aynı para hemen hemen iyi karar vermek lazım.


    Sata ssd normal bir şekilde destekler anakartınız. Sata 3 anakart elinizdeki. Şöyle şeylerde var baya eski işlemcilerle m2 de güncel işlemciler kadar performans alamazsınız tahminimce biraz performansta

    rakamlarda düşüklük olur. Eldeki anakart 4. nesil intel işlemcileri destekliyor ve bayağı eski nesil sayılır. Ben kendim hiç eski işlemci ile m2 denemedim için konuşuyorum yanılıyorda olabilirm.


    Yola baya bu anakartla devam edecekseniz sata 3 ssd uygun fiyata indirmde bulup alabilirsiniz . Günlük kullanım ve oyunlarda zaten kullanıcınn gözle çok fark edeceği bir şey yok m2 ssd ve sata ssd arasında. Yola neyle devam edecekseniz ona göre kararı siz verin.



    M2 anakarta sata 3 ssd




  • Bi kaç aya bir pc toplicam o yüzden kararsız kaldım sata3ler 800 lira civarında şuan daha sonra m2 almam gerekicek. En iyisi 240gb sata3 alayım daha normal m2 alırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghetto Bird -- 6 Temmuz 2022; 1:15:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghetto Bird kullanıcısına yanıt

    Yakın zamanda toplanacaksa m2 alın o zaman bnce, zaten aynı fiyat almışken ona sistem kurarsınız. Kararınıza çokta etki etme istemem tabi.


    Bu sistemle o zamana kadar tabi devam edilecek galiba, o zaman sata ssd de alınabilir tabi.



    M2 anakarta sata 3 ssd
    M2 anakarta sata 3 ssdakakce.com
    Kioxia 500 GB Exceria LRC10Z500GG8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kioxia-500-gb-exceria-lrc10z500gg8-m-2-pci-express-3-0-fiyati,706880562.html
  • Uefi desteği vardır muhtemelen çalışır. Genelde uefi desteği olmayan anakart larda sorun çıkıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.